Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.8.2014 8:54:29
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy cuvamo ti mesrto u trudnickim temama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.8.2014 10:21:57
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, divno, ovog puta te saljemo u trudnicke teme, jako jako se radujem i zelim vam srecu najvecu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.8.2014 11:26:08
|
|
|
|
baby_blue
|
Chipsy, i ja cu u septembru, ali FET. Sad sam na mikroginonu. Nadam se da ce nam uspeti. Ustvari, verujem da ce nam uspeti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.8.2014 12:03:31
|
|
|
|
17 joka
|
Beby naravno da ce da uspe , eskimi su cudo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.8.2014 12:33:47
|
|
|
|
Dani.kv
|
Cipsy devojka iz Kv je isto u septembru kod profe Eskimi su cudo. Navijamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.8.2014 15:15:33
|
|
|
|
Chipsy
|
Dani, ali ja nemam eskime, prvi put idem kod njega. On nam je preporucio da zaledimo spermu zbog toga sto kod mm nekada bude i 0. Medjutim to kosta 30000 din , a eventualno odmrzavanje jos 20000 . Nisu normalni. Pitala sam ga da to ne radimo, nego da ako bas bude trebalo, uradimo punkciju tog dana, rekao je da moze. Nek se malo i mm bocka, al se nadam da nece trebati! Baby, drago mi je da imam drustvo. Gde ti ides?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.8.2014 16:03:59
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy imacete sigurno dovoljno, ne brini i spremaj se psihicki. Tako smo se i mi plasili pa smo imali dovoljno. A mi vucemo i navijamo. I javi kad si u Bg-u ako imas vremena za kafu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.8.2014 22:32:05
|
|
|
|
efes
|
Moj mm je radio punkciju pa nisu nasli nista, nego smo iz vise puta sakupljali i zamrzavali. U leskovcu to kosta 17000 plus mesecno odrzavanje. Ipak vto s mo radili iz nezaledjenog materijala... poenta, punkcija nije garancija da ce biti materijala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.8.2014 10:20:24
|
|
|
|
baby_blue
|
Jao i ja jedva cekam...pogotovo sto u junu nije doslo do transfera, sad bas nesto mislim da mora da uspe.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.8.2014 10:46:26
|
|
|
|
baby_blue
|
Chipsy, mi smo kod Ivanovica, a vi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.8.2014 12:32:55
|
|
|
|
17 joka
|
Chipsy, Beby jakoooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.8.2014 13:53:39
|
|
|
|
Chipsy
|
Mi smo kod Vlaisavljevica u jevremovoj. Efes, mm uglavnom kad god radi u boljim laboratorijama ima , a kad radi kod nas u nekoj bzvz laboratoriji 0. Nadam se da ce biti. Jednom kad je kod jednog urologa u bg-u imao 0, on mu uradio punkciju i nasao dosta. Otkud znam... Joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.8.2014 16:11:37
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy zna Vlaisavljevic sta radi, bice tu dovoljno spermica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.8.2014 21:37:42
|
|
|
|
efes
|
chipsy, mi smo u nekim laboratorijama u nisu imali neke rezultate koji su bili daleko od nule, medjutim u Leskovcu potpuno drugacije to rade, mislim da ih dodatno maltretiraju il sta vec, pa retko koji prezivi e te koji prezive oni zele da zamrznu... tako da svima savetujem da zamrznu, zlu ne trebalo... i svima srece da im ne zatreba zamrznut
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 9:38:05
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman TRebala bi da radim histeroskopiju pre VTO a on ce mi raditi,zato pitam onako zbog njegovih dijagnoza nekih kakav je jel dobar ili ne..Citala sam i ja sve clanke koje imaju na netu i svi ga povezuju sa Vrscom...al ja kod njega u gaku bila na konsultacijama,mislim imam pecat njegov potpis sve...Kontam da je prebacen iz Vrsca u NS ne znam stvarno.. Anoniman ja treba da radim histeroskopiju u Betaniji ali radice mi je prof.Vesna Kopitovic.Znam da je kod nje velika guzva ali jako dobro radi vto i ima dosta uspesnis vantelesnih.Tako da ja savetujem i preporucujem nju.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 9:48:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy,baby blue samo nas obavestavajte sta se desava I ja sam uzbudjena zbog vas. Bas imam osecaj da ce sve biti odlicno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 9:52:39
|
|
|
|
ivanicasale
|
Chipsi pa srecan pocetak draga,mi smo jesenje trudnice. Zelim ti da ovaj put uspes i predjes na trudnicke teme. Ja cekam da mi prestane ciklus pa zovem za histeroskopiju posto je placam mogu da radim bilo kada,a od cetvrtka krecem sa Mikroginonom i do kraja ovog meseca krecem da se bockam,posto sam opet na dugom protokolu. Alex mila srecno i bebicetno!!!
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 10:09:52
|
|
|
|
plačljiva
|
Cipsy,baby-blue srećno Baby blue,i ja sam u martu bila kod Ivanovića evo me polako guram trudnoću Goca je mnooooogo čudna,ali je stručnjak.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 12:35:04
|
|
|
|
baby_blue
|
Hvala. Meni cak i nije cudna, za moj ukus je fantasticna. Kad je nesto pitam, ne uvija kao drugi lekari, sve ti kaze kako jeste i onda predlozi ono sto je najbolje za tebe. Ne volim ni u zivotu kad mi neko nesto uvija u oblande, nego da mi se kaze kako jeste, pa makar bolelo. Jel vam uspelo iz prve? Koliko embriona ti je ubacila? Jel si isla bas na vto ili FET?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 13:13:21
|
|
|
|
alex88
|
Ivanice draga hvala,takodje srecno i naravno uspesno,ti ces da me vuces za nosic,bice tu male razlike Chipsy srecno i tebi i ostalim jesenjim ,bice ovo nasa uspesna godina
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 13:23:21
|
|
|
|
17 joka
|
Alex,Beby,Cipsy,Ivanice svim srcem da se druzite u trudnickim temama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 13:44:21
|
|
|
|
anita
|
Devojke srecno pa da nas uskoro obradujete. Navijam za vas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 13:45:59
|
|
|
|
wivern
|
Ajde devojcice da nam ovo bude jos jedna uspesna godina.... Vucemo i prasimo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 14:56:16
|
|
|
|
ivanicasale
|
Alex pa mi smo prije,jer smo se dogovorili za to.Onda moramo biti blizu,ko zna mozda ti vuces mene za nosic... Bitno da mi budemo trudne
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.9.2014 16:28:39
|
|
|
|
alex88
|
Naravno Ivanice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?