|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
27.8.2014 8:54:29   
wivern
Chipsy cuvamo ti mesrto u trudnickim temama user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2276
27.8.2014 10:21:57   
17 joka
Cipsy, divno, ovog puta te saljemo u trudnicke teme, jako jako se radujem i zelim vam srecu najvecuuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2277
27.8.2014 11:26:08   
baby_blue
Chipsy, i ja cu u septembru, ali FET. Sad sam na mikroginonu. Nadam se da ce nam uspeti.user posted image Ustvari, verujem da ce nam uspeti.user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2278
27.8.2014 12:03:31   
17 joka
Beby user posted image user posted image naravno da ce da uspe , eskimi su cudo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 2279
27.8.2014 12:33:47   
Dani.kv
Cipsy devojka iz Kv je isto u septembru kod profe
Eskimi su cudo. Navijamo

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2280
27.8.2014 15:15:33   
Chipsy
Dani, ali ja nemam eskime, prvi put idem kod njega. On nam je preporucio da zaledimo spermu zbog toga sto kod mm nekada bude i 0. Medjutim to kosta 30000 dinuser posted image , a eventualno odmrzavanje jos 20000user posted image . Nisu normalni. Pitala sam ga da to ne radimo, nego da ako bas bude trebalo, uradimo punkciju tog dana, rekao je da moze. Nek se malo i mm bocka, al se nadam da nece trebati!
Baby, drago mi je da imam drustvo. Gde ti ides?

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 2281
27.8.2014 16:03:59   
wivern
Chipsy imacete sigurno dovoljno, ne brini i spremaj se psihicki. Tako smo se i mi plasili pa smo imali dovoljno. A mi vucemo i navijamo. I javi kad si u Bg-u ako imas vremena za kafu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2282
27.8.2014 22:32:05   
efes
Moj mm je radio punkciju pa nisu nasli nista, nego smo iz vise puta sakupljali i zamrzavali. U leskovcu to kosta 17000 plus mesecno odrzavanje. Ipak vto s mo radili iz nezaledjenog materijala... poenta, punkcija nije garancija da ce biti materijala

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2283
28.8.2014 10:20:24   
baby_blue
Jao i ja jedva cekam...pogotovo sto u junu nije doslo do transfera, sad bas nesto mislim da mora da uspe.user posted image

(odgovor članu efes)
Direktna veza do poruke: 2284
28.8.2014 10:46:26   
baby_blue
Chipsy, mi smo kod Ivanovica, a vi? user posted image

Direktna veza do poruke: 2285
28.8.2014 12:32:55   
17 joka
Chipsy, Beby user posted image jakoooo

Direktna veza do poruke: 2286
28.8.2014 13:53:39   
Chipsy
Mi smo kod Vlaisavljevica u jevremovoj. Efes, mm uglavnom kad god radi u boljim laboratorijama ima , a kad radi kod nas u nekoj bzvz laboratoriji 0. Nadam se da ce biti. Jednom kad je kod jednog urologa u bg-u imao 0, on mu uradio punkciju i nasao dosta. Otkud znam...
Jokouser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2287
28.8.2014 16:11:37   
wivern
Chipsy zna Vlaisavljevic sta radi, bice tu dovoljno spermica user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2288
29.8.2014 21:37:42   
efes
chipsy, mi smo u nekim laboratorijama u nisu imali neke rezultate koji su bili daleko od nule, medjutim u Leskovcu potpuno drugacije to rade, mislim da ih dodatno maltretiraju il sta vec, pa retko koji prezivi e te koji prezive oni zele da zamrznu... tako da svima savetujem da zamrznu, zlu ne trebalo... i svima srece da im ne zatreba zamrznut

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2289
2.9.2014 9:38:05   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: Anoniman

TRebala bi da radim histeroskopiju pre VTO a on ce mi raditi,zato pitam onako zbog njegovih dijagnoza nekih kakav je jel dobar ili ne..Citala sam i ja sve clanke koje imaju na netu i svi ga povezuju sa Vrscom...al ja kod njega u gaku bila na konsultacijama,mislim imam pecat njegov potpis sve...Kontam da je prebacen iz Vrsca u NS user posted image ne znam stvarno..user posted image

Anoniman ja treba da radim histeroskopiju u Betaniji ali radice mi je prof.Vesna Kopitovic.Znam da je kod nje velika guzva ali jako dobro radi vto i ima dosta uspesnis vantelesnih.Tako da ja savetujem i preporucujem nju.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2290
2.9.2014 9:48:04   
Sanjalica1980
Chipsy,baby blue samo nas obavestavajte sta se desava user posted image

I ja sam uzbudjena zbog vas. Bas imam osecaj da ce sve biti odlicno user posted image user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 2291
2.9.2014 9:52:39   
ivanicasale
Chipsi pa srecan pocetak draga,mi smo jesenje trudnice.user posted image user posted image user posted image
Zelim ti da ovaj put uspes i predjes na trudnicke teme.

Ja cekam da mi prestane ciklus pa zovem za histeroskopiju posto je placam mogu da radim bilo kada,a od cetvrtka krecem sa Mikroginonom i do kraja ovog meseca krecem da se bockam,posto sam opet na dugom protokolu.

Alex mila srecno i bebicetno!!!

Direktna veza do poruke: 2292
2.9.2014 10:09:52   
plačljiva
Cipsy,baby-blue srećno user posted image
Baby blue,i ja sam u martu bila kod Ivanovićauser posted image evo me polako guram trudnoću user posted image Goca je mnooooogo čudna,ali je stručnjak.

Direktna veza do poruke: 2293
2.9.2014 12:35:04   
baby_blue
Hvala. user posted image Meni cak i nije cudna, za moj ukus je fantasticna. Kad je nesto pitam, ne uvija kao drugi lekari, sve ti kaze kako jeste i onda predlozi ono sto je najbolje za tebe. user posted image Ne volim ni u zivotu kad mi neko nesto uvija u oblande, nego da mi se kaze kako jeste, pa makar bolelo.
Jel vam uspelo iz prve? Koliko embriona ti je ubacila? Jel si isla bas na vto ili FET?

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2294
2.9.2014 13:13:21   
alex88
Ivanice draga hvala,takodje srecno i naravno uspesno,ti ces da me vuces za nosic,bice tu male razlikeuser posted image
Chipsy srecno i tebi i ostalim jesenjim user posted image ,bice ovo nasa uspesna godina

Direktna veza do poruke: 2295
2.9.2014 13:23:21   
17 joka
Alex,Beby,Cipsy,Ivaniceuser posted image user posted image svim srcem da se druzite u trudnickim temama

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2296
2.9.2014 13:44:21   
anita
Devojke srecno pa da nas uskoro obradujete.
Navijam za vas user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2297
2.9.2014 13:45:59   
wivern
Ajde devojcice da nam ovo bude jos jedna uspesna godina.... user posted image
Vucemo i prasimo user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2298
2.9.2014 14:56:16   
ivanicasale
Alex pa mi smo prije,jer smo se dogovorili za to.Onda moramo biti blizu,ko zna mozda ti vuces mene za nosic...
Bitno da mi budemo trudne user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2299
2.9.2014 16:28:39   
alex88
Naravno Ivanice user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here