Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.8.2014 10:23:35
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Drage enalen i mirjanam, pridruzujem se komentarima devojaka Sta nam je sa wivern, nema je, mozda pobegla na vedrije teme Chipsy pratim te ja iz prikrajka...nemo' brigas Cekam da se to malo zahukta pa da krenemo sa navijanjem. Cestitam svima kojima je uspela vto a ostalima drzim palceve i vucem...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.8.2014 5:53:50
|
|
|
|
zece
|
Sada eutirox pijem od pon do cet od25 mg I od pet do ned od50 mg sada cu mora piti samo pon I uto od 25 mg e htela sam vas pitati od koliko miligrama aspirin uzimate kada ste u vto postapkama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.8.2014 12:31:30
|
|
|
|
17 joka
|
Zece aspirin od 100 mg
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.8.2014 12:55:16
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj, Wiv, hvala Bogu da si se javila. Svaki dan mislim na tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.8.2014 14:14:31
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy malo sam odmarala od kompa, bavila se nekim drugim stvarima.. Sta si odlucila, kad pocinjes?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.8.2014 15:02:39
|
|
|
|
Chipsy
|
Jos nisam odlucila. Cekam da mi se "javi" neki znak, pa da odlucim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.8.2014 6:47:00
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, polako doneces odluku
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.8.2014 8:59:29
|
|
|
|
pozitivna
|
Zece ! Pa zar ti nije dr.preporucio aspirin ? pozdrav
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.8.2014 9:42:10
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Jos nisam odlucila. Cekam da mi se "javi" neki znak, pa da odlucim To je pravi odgovor, ali stvarno.Kad budes psihicki spremna za sve znaces. Ja drzim palceve svakako, jer vreme leti i pocetak ti se priblizava kako god odlucis
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.8.2014 13:47:59
|
|
|
|
suncica83
|
danas mi je stigao rezultat amh..sutra nosim u rfzo...da li znate kada li ce mi zakazati komisiju u frontu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.8.2014 14:05:32
|
|
|
|
Štetica
|
suncice NF se renovira krilo bolnice tako da za sad se nezakazuje komisija,i ko zna kad ce pustiti komisiju. Bar tako je pisala Skijasica pre par dana. Najbolje da ih nazoves i da proveris
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.8.2014 14:15:38
|
|
|
|
suncica83
|
joooj..zvacu sutra da pitam...valjda ce znati i ovi u rfzo da mi kazu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.8.2014 12:50:41
|
|
|
|
suncica83
|
predala sam u rfzo..trenutmo zakazuju komisiju u kc srbije..to je valjda visegradska...u onaj tamo cetvrtak su mi rekli da zovem da zakazem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.8.2014 13:08:15
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice da sve to brzo zavrsis ppa da navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.8.2014 8:57:02
|
|
|
|
wivern
|
Jeste suncice, to je visegradska...valjda ces brzo doci na red, a i najbitnije je da si predala sve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.8.2014 17:55:10
|
|
|
|
suncica83
|
da li je neko u skorije vreme zakazivao u visegradskoj..kad li je komisija...valjda ce mi zakazati za septembar
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.8.2014 21:44:42
|
|
|
|
alex88
|
Suncice ja sam u Visegradskoj bila na komisiji pre par meseci,prvi put ides sa suprugom i urednim uputima za oboje i fotokopijama analiza,zatim cekas da te zovu na UZ,pa opet cekas na resenje koje mozes uzeti samo ti,nadam se da su nesto promenili jer je bas bezveze sto moras da ides tri puta umesto jednom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.8.2014 1:54:58
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice, nadam se da ce ici brze puno srece i uspeha
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.8.2014 8:52:54
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: alex88 Suncice ja sam u Visegradskoj bila na komisiji pre par meseci,prvi put ides sa suprugom i urednim uputima za oboje i fotokopijama analiza,zatim cekas da te zovu na UZ,pa opet cekas na resenje koje mozes uzeti samo ti,nadam se da su nesto promenili jer je bas bezveze sto moras da ides tri puta umesto jednom. Za ovo se slazem u potpunosti, i dodala bih kako se gubi preko potrebno vreme zbog toga. No Suncice, bitno da si predala , sad je sve na njima..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.8.2014 13:39:19
|
|
|
|
suncica83
|
jao bzvz sto se ide tri puta..u frontu sam samo jednom isla na drugostepenu..i sve taj dan zavrsila.. joko puno hvala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.8.2014 13:59:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke jedno pitanje jel radio neko VTO u nS-U u Gaku od vas,zanima me licno misljenje i o doktoru Srboljubu Arsicu imali neko dobro-lose,bilo kakvo iskustvo???Molim vas da mi odgovorite..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.8.2014 22:27:45
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Devojke jedno pitanje jel radio neko VTO u nS-U u Gaku od vas,zanima me licno misljenje i o doktoru Srboljubu Arsicu imali neko dobro-lose,bilo kakvo iskustvo???Molim vas da mi odgovorite.. Ja sam radila dve vto u GAK-u u NS, sta te konkretno zanima? Zbunila si me sa tim doktorom, jer nisam ni cula za njega, a na netu vidim da je doktor iz Vranja, pa ne vidim vezu?!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 14.8.2014 23:59:24
|
|
|
|
zece
|
inace zakazala sam termin kod dr lazarevski u sistina za 17 septemvri u sistina u skopje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.8.2014 0:00:12
|
|
|
|
zece
|
9 godini borba sa steritetom smuceno mi e vec
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 15.8.2014 1:00:17
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, bice ovog puta sve dobro srecno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?