|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
31.7.2014 14:28:06   
plašljiva
Ja se draga i dalje oporavljam od hipera, meni nisu smeli da vrate jer se pojavila voda u stomaku i jajnici ogromni. Zaledlili su dve blastice ali mi je emriolog rekao da će jedna sigurno preživeti odledjivanje a druga ne. Ali te nisam baš razumela jesu ti pratili folikule iz prirodnjaka sada ili su te stimulisali da bi ti vratili smrzliće?

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2151
31.7.2014 14:50:42   
Enalen
hvala, duso! Evo smejem se ceo dan :D

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2152
31.7.2014 14:52:13   
Enalen
Sada su prirodno, 13dc bila na pregledu, nasli cistu, odmah je bocnuli i 18. dc vratili!
IZVORNA PORUKA: plašljiva

Ja se draga i dalje oporavljam od hipera, meni nisu smeli da vrate jer se pojavila voda u stomaku i jajnici ogromni. Zaledlili su dve blastice ali mi je emriolog rekao da će jedna sigurno preživeti odledjivanje a druga ne. Ali te nisam baš razumela jesu ti pratili folikule iz prirodnjaka sada ili su te stimulisali da bi ti vratili smrzliće?

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 2153
31.7.2014 14:57:21   
plašljiva
Super draga, vidiš nisam znala da mogu tako. Divno, uzivaj u trudnoći user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2154
31.7.2014 15:04:03   
Štetica
Enalen divno,cestitam.
Plasljiva u Va se radi FET iz potpuno prirodnog ciklusa,nedaju ni pregnil kad folikuli dostignu odredjenu velicinu,vec cekaju da sami puknu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 2155
31.7.2014 15:04:31   
Štetica
Enalen divno,cestitam.
Plasljiva u Va se radi FET iz potpuno prirodnog ciklusa,nedaju ni pregnil kad folikuli dostignu odredjenu velicinu,vec cekaju da sami puknu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 2156
31.7.2014 15:24:06   
Enalen
E, Plasljiva, ja poludela od srece pa te slagah...user posted image Od 1.dc sam uzimala estrofem, nego ja cim me ne bodu, ne racunam u stimulacijuuser posted image

Stetice, hvala, pridruzuem ti se na trudnickim :D

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2157
31.7.2014 15:37:25   
mirjanam
enalen cestitam user posted image user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2158
31.7.2014 15:38:20   
mirjanam
A svim devojkama hvala na podrsci!!!user posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2159
31.7.2014 15:49:24   
plašljiva
Pa super, a šta sa nama ženicama kod kojih to neide iz prirodnjaka? Hvala Enalen, koliko sam čitala estrofem je za endometrijum. Idem sutra kod mog endokrinologa pa ćemo videti kako ćemo rešiti moj problemčić.

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2160
31.7.2014 16:09:23   
PalcicaBg
Enalen cestitam,uzivaj u trudnoci. user posted image

Mirjanam zao mi je draga,grlim jako! user posted image

Direktna veza do poruke: 2161
31.7.2014 19:13:09   
alex88
Enalen cestitam i yelim ti skolsku trudnocu
Mirjanam zao mi je,ali odboluj i glavu gore,jednom mora uspeti.

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2162
31.7.2014 22:52:27   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Enalen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudnaaaaaaaaaaaaa!!!

beta 1008, kaze mi dr da je 99% blizanacka! Ne mogu jos da se opasuljim!

Si videla ...rekla sam ti...Cestitam tiuser posted image ..I sad je red da vuces...user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2163
1.8.2014 1:43:25   
Chipsy
Drage enalen i mirjanam, pridruzujem se komentarima devojakauser posted image
user posted image
Sta nam je sa wivern, nema je, mozda pobegla na vedrije teme

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2164
1.8.2014 10:34:59   
baby_blue
Jel radio neko FET u stimulisanom ciklusu i kakva su vam iskustva? Posto mene to ceka u septembru.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2165
1.8.2014 13:30:55   
Enalen
Ajde, zenske, poturajte nosice da vucem!!!user posted image

Hvala vam jos jednom... Ovo samo da vas podseti da nade uvek ima i da se ne predajete pred zivotnim izazovima!
Sve bude kad mu je sudjeno!
user posted image

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 2166
1.8.2014 18:26:19   
zece
Enalen Cestitki superr betaa jacu da pocnem sa vto na kraj em Septemberumnogu Sam srecnaa

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2167
1.8.2014 21:07:33   
pozitivna
I ovo vredi da se ZNAMršavost može otežati da žena zatrudni prirodnim putem zbog pada nivoa estrogena

Autor studije, američki stručnjak za plodnost Ričar Šerban kaže da se opasnosti pothranjenih osoba u velikoj meri ignoriše, s obzirom da se veća pažnja posvećuje zdravstvenim rizicima osoba sa viškom kilograma. Problem se pogoršava sa kultom mršavosti u kojem sve više devojaka i mladih žena nastoji da imitira premršavi izgled manekenki i slavnih ličnosti.

Šerban, koji vodi Centar za začeće u Čikagu, analizirao je čak 2.500 pokušaja veštačke oplodnje sprovedene u njegovoj klinici tokom osam godina. Žene su bile prema težini podeljene u tri grupe, i to vrlo mršave, punije i one sa prekomernom težinom.

Čak 50 posto žena normalne težine, odnosno sa par kilograma viška uspele su da ostanu u drugom stanju, kao i 45 posto žena u grupi debelih. Samo 34 posto žena u grupi vrlo mršavih uspelo je da zatrudni. Poznato je da mršavost može otežati da žena zatrudni prirodnim putem zbog pada nivoa estrogena.

Izvor: 24 sata

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2168
1.8.2014 21:33:16   
plačljiva
Enalen,čestitam,neka je sa srećom user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 2169
1.8.2014 22:05:00   
17 joka
Enalen user posted image user posted image cestitam od srca

Mirjanauser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 1.8.2014 22:09:53 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2170
2.8.2014 12:12:48   
Dama Herc
Enalen cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

Devojke, koliko dugo se ceka na poziv za ultra zvuk u visegradsku bolnicu? Ili ti na drugostepenu komisiju kod njih? Odnela sam dokumanta na salter pre dve nedelje.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2171
2.8.2014 12:41:47   
Enalen
Hvala, evo povukla sam nogu, sad sve za mnom user posted image user posted image

(odgovor članu Dama Herc)
Direktna veza do poruke: 2172
3.8.2014 11:08:44   
alex88
Dama Herc ja sam cekala oko mesec ipo na Uz,jos toliko na resenje,ali nemora da znaci da ces i ti toliko cekati,cura koja je predala isti dan dokumenta kao i ja,zvali su je na Uz nekoliko dana pre mene a za resenje za 10 dana.

(odgovor članu Dama Herc)
Direktna veza do poruke: 2173
3.8.2014 14:06:11   
pilence83
enalen draga sve najlepše ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2174
5.8.2014 0:24:21   
zece
rringerajki da vam se pofalim danas sam zakazala kod dr lazarevski za 17 septemvri i od tad pocinem sa vto

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here