Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 17:52:27
|
|
|
|
Enalen
|
I kod mene isto tako bilo...odemo 13dc na pregled pred transfer kad ono cista 7cm! Dr me odmah prebacio u salu i istocio 14 epruveta Posle 5 dana smo uradili transfer bez problema...sutra cemo videti koliko uspesno
< Poruku je uredio Enalen -- 30.7.2014 17:53:33 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 20:35:16
|
|
|
|
anita
|
Enalen, Mirjanam Mislicu na vas sutra. Javite nam se sa velikim betama.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 22:12:41
|
|
|
|
alex88
|
Enalen,Mirjanam navijam jako za sutra.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 23:09:04
|
|
|
|
Enalen
|
joj, zenske, mene vec sad hvata trema! necu oka sklopiti nocas, a ni ovo nevreme mi ne ide na ruku. razmisljam kako cu sutra do lab, jer muz ide autom na posao, a ne zna da cu je uraditi sutra umesto prekosutra... hvala vam na pozitivnoj energiji, javljam se ujutru! ljubac!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 8:41:01
|
|
|
|
plašljiva
|
Enalen,Mirjanam navijam za vas dve, obradujte nas velikim betama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 9:03:33
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Enalen joj, zenske, mene vec sad hvata trema! necu oka sklopiti nocas, a ni ovo nevreme mi ne ide na ruku. razmisljam kako cu sutra do lab, jer muz ide autom na posao, a ne zna da cu je uraditi sutra umesto prekosutra... hvala vam na pozitivnoj energiji, javljam se ujutru! ljubac!!! Enalen jesi bila da das krv? Kada su rezultati? Navijam jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 10:13:34
|
|
|
|
Enalen
|
Bila ja jos u 7, tek sto su otvorili :D bice do 1 danas... UMIREM!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 10:48:57
|
|
|
|
Maraj
|
Drage navijam jako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 10:52:46
|
|
|
|
anita
|
Mirjanam Jesi li bila da das krv za betu. Navijam jako i za tebe. Javi se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 10:52:56
|
|
|
|
anita
|
Mirjanam Jesi li bila da das krv za betu. Navijam jako i za tebe. Javi se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 11:36:41
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Mirjanam,Enalen navijam za danasnje bete,ulepsajte nam ovaj grozan dan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 11:45:31
|
|
|
|
mirjanam
|
12 dan transfera beta 11,7
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 11:58:33
|
|
|
|
plašljiva
|
Mirjanam draga baš mi je žao . Drži se, koliko god glupo ovo zvučalo bolje i biohemiska nego 0 jer je bebiron došao do materice, sl. put će ostati. Jesi proveravala trombofilije? Znam da postoje indicije da one mogu da spreči inpalntaciju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 12:25:58
|
|
|
|
anita
|
Draga Mirjanam bas mi je zao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 12:34:08
|
|
|
|
mirjanam
|
nisam radila trombofilije,jel ima neka tema bas o trombofilijama?u subotu cu ponoviti betu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 12:38:09
|
|
|
|
efes
|
Cisto da ohrabrimo! Iako smo sada u 17 nedelji pa i nije bas ovde mesto za pisanje. Mi smo godinu dana sakupljali uslov za vto (spermice) i skoro niko nam i nije davao neke sanse niti verovao. Prva VTO u Leskovcu, 4 jajne celije, 3 vracene oplodjene (uz slab endometrijum koji je zadnjeg dana nekim cudom porastao i nezamrznutim materijalom, opet nekim cudom). Posle 12 dana beta preko 900, prvi UZ potvrdjuje blizance... Za sada sve, ama bas sve kako treba... Zato, verujte.... i svima da se sto pre desi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 13:46:03
|
|
|
|
anita
|
Enalen gde si? Ima li rezultata?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 13:59:20
|
|
|
|
Enalen
|
tudnaaaaaaaaaaaaa!!! beta 1008, kaze mi dr da je 99% blizanacka! Ne mogu jos da se opasuljim!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 14:02:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Juhu Enalen, bravoooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 14:05:17
|
|
|
|
plašljiva
|
Enalen draga čestitam divno, divno, divno......laku trudnoću ti želim. Ulepšala si nam ovaj ružni dan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 14:13:19
|
|
|
|
Enalen
|
hvala vam, divne ste! Mirjanam, bas mi je zao, znam kako sam se ja osecala prosli put, ali evo vidis, sve dodje na svoje onda kad je sudjeno! ne daj se, draga!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 14:16:27
|
|
|
|
plašljiva
|
Enalen draga kaži mi jesu ti radili fet iz potpunog prirodnjaka? pošto ja imam jednu blasticu koja me čeka a pritom imam PCOS i neverujem da imam prirodne ovulacije pa se pitam?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 14:21:24
|
|
|
|
Enalen
|
I ja imam policisticne, bila sam na stimulaciji, pa je doslo do hipera i zato prosli put nije nista uspelo, organizam mi je bio skroz izmucen. Meni su sad vratili 2 blaste od po 5 dana i eto...iygleda da su obe tu, samo jos da sacekam UZ :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.7.2014 14:27:36
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Enalen tudnaaaaaaaaaaaaa!!! beta 1008, kaze mi dr da je 99% blizanacka! Ne mogu jos da se opasuljim! Enalen
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?