|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
27.7.2014 11:40:34   
anita

IZVORNA PORUKA: mirjanam

cao Anita.Dobro sam,juce sam primila pregnil pa neznam koliko treba da prodje da se izbaci iz organizma,planiram za 2-3 dana betu.Kad sam lezala posle transfera zvala je neka anita kliniku da javi za trudnocu,jel si to bila ti?user posted image

Draga Mirjanam, ja sam betu radila 25.6. a ove nedelje sam zvala kliniku nešto da pitam. Kada si ti bila kod njih? user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2076
27.7.2014 13:53:54   
mirjanam
Prosle subote sam imala transfer,imala sam jednu smrznutu blastu i eto prezivela je sad cekam betu.Kad ides ti na uz,posle koliko dana si radila betu i kolika je bila?Ja planiram u sredu valjda ce se pregnil do tada ocistiti iz organizma.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2077
27.7.2014 14:03:32   
anita
Ja sam betu radila tačno 14 dana nakon transfera.
Prvi uz dve nedelje nakon bete.
Drugi uz dve nedelje kasnije.
Beta mi je bila 324,20

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2078
27.7.2014 14:05:10   
anita
U ponedeljak idem da zakažem kod moje dr. pa će mi sledeći uz biti ovde u Nišu. U Le ću verovatno ići septembra jer su dr.sada na godišnjem odmoru.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2079
27.7.2014 15:12:27   
mirjanam
jel se culo srculence na prvom uz?jaoj ja cu poludeti dok sve ovo prodje,prvo sam brinula dali ce da se odmrzne pa sad za betu.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2080
27.7.2014 15:15:17   
anita
Na prvom uz se čulo samo jedno user posted image a na drugom uz sva tri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2081
27.7.2014 15:27:45   
mirjanam
joj user posted image user posted image user posted image bebe.super,neka prodje sve kako treba,bravo.pa vi ste zavrsili posao odjednom 3 bebe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2082
27.7.2014 15:29:21   
mirjanam
Nema nam danas Enalen,gde je ona

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2083
27.7.2014 16:02:44   
Enalen
hej, zenskice, evo me user posted image
pokusala sam malo da se sklonim od foruma, jer mislim da ce mi glava explodirati od razmisljanja o trudnoci!
Ja sam u petak primila pregnyl, al betu necu raditi do 13. ili 14. dana. plasim se. ane znam ni kad se to implementira, kad moze da se vidi...
danas povremeno imam boluckanja u stomaku, ali nisu tipicno premenstrualni bolovi, a grudi bole na pogled user posted image
Mirka, znaci kod nas dan razlike, bilo bi sjajno da se zajedno radujemo user posted image
Anitice, imas li snimke sa UZ, daju li to?
Kad su mi radili transfer dosla je zenica koa nosi trojke, 4 mesec, nije htela da radi redukciju. MNooogo je bila slatka sa stomakom, verujem da cesi ti takouser posted image

< Poruku je uredio Enalen -- 27.7.2014 16:03:33 >

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2084
27.7.2014 16:08:53   
anita
Enalen,
Daju snimke sa uz. Ja imam i sa prvog i sa drugog uz. Ženica koje je bila mislim da se zove Marija ona je bila u ciklusu pre mene.
Devojke držim vam fige da beta bude veeeelika i da nas obradujete.
Kad tj.kod datuma bi trebalo da radite betu?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2085
27.7.2014 16:25:38   
Enalen
Jeste Marija :)
Jesi bila tu u petak kad je dolazila? Mozda smo se i videle tamo :D
1.8. je dve nedlje, petak. Mada ne znam dal cu izdrzati da ne uradim u cetvrkak. Sanjarim da iznenadim muzica, da uradim ranije i da bude user posted image ,a da mu ne kazem, nego samo da ga saceka cica glisa nacrtan na stomaku kad dodje s posla. Jos uvek je to mastarija, videcemo...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2086
27.7.2014 16:31:31   
anita
kada sam ja bila u postupku ona je na prvom uz saznala da nosi tri user posted image user posted image user posted image
Od tada je znam. Ja sam na klinici bila 8.7. pa 22.7.
To tvoje bete nema još puno.... još samo 5 dana.
Znam kako ti je dok čekaš. Dani nikad duži. Ali doci ce i taj dan. Samo polako.

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2087
27.7.2014 16:44:37   
Enalen
mimoisle smo se, ja sam bila 18.7. :)

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2088
27.7.2014 18:57:13   
Chipsy
Devojke, ja pocela sa konracepcijom, ali sinoc sam zaboravila da uzmem. pa sam popila danas u 12. Sta mislite o tome?

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2089
27.7.2014 21:48:18   
Enalen
samo nastavi sutra u to vreme..navij alarm da ti zvoni svaki dan da ne zaboravljas

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2090
27.7.2014 22:41:20   
Chipsy
Enalen, a na koje vreme mislis? Ja sam pila u 21.30, a setila se sutradan u 12. Mislis da nastavim 21.30 (sto sam vec zakasnila ) ili 12.00? Ja mislila da popijem veceras kasnije, a da posle polako pomeram dok se ne vratim na starouser posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2091
27.7.2014 22:48:22   
Štetica
Chipsy veceras popi oko 12 a od sutra nastavljas u isto vreme kao do sada sto si pila,oko 21.30h. Bar su meni tako rekli dok sam pila kontracepciju( a zaboravljala sam),najmanje 12h izmedju 2 tablete.U slucaju krvarenja u toku kontracepcije pijes po 2 pilule odjednom dok nestane krvarenje.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2092
27.7.2014 22:57:04   
Chipsy
Hvala, Stetice!
Kako si ti, kako napredujes?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2093
27.7.2014 22:59:02   
Chipsy
Nasla sam na jednom forumu da neka zena ide u septembru kod Vlaisavljevica u MB. I sad mi nista nije jasno, sta mislite, treba li ipak ici tamo, da li je isti kvalitet kada ti on radi tamo i u Jevremovoj?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2094
27.7.2014 22:59:09   
Štetica
Enalen implatacija se desava 6-7 dan,a racuna se od aspiracije,tj oplodnje.Ako su vraceni embrioni stari 3 dana onda bi trebalo 3-4dana od transfera da bude implatacija,ako su blaste onda 2dana.11-12 dana od transfera beta mora biti pozitivna ako je doslo do trudnoce.E sad kod zena koje primaju pregnil posle transfera nije preporucljivo da rade betu pre 14-og dana jer je sam pregnil beta hcg,da nebi doslo do lazno pozitivnog rezultata,tj da pokaze neku betu kao posledicu pregnila.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2095
27.7.2014 23:10:00   
Štetica
Chipsy guram polako,jos koji dan pa ulazim u peti,leti vreme,nerazmisljam unapred,vec dan za danom,tako mi lakse.
A sto se tice postupka i samog Vlaisavljevica,po meni je isto isla u MB ili BG,mislim da je isto,ti ces i ovde i dole biti na istoj terapiji tako da mi je to ok. Jedino je razlika u embriologu,koji je i najbitniji faktor u celoj prici.
Ja sam nasu dr embriologa u Va pitala gde ona preporucuje da se ide privatno i ona mi je rekla ili MB ili Jevremova kod nas(radila je kod njih dugo i poznaje i embriologa i sistem rada).

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2096
27.7.2014 23:13:08   
zece
Zeni da vi se pofalam odobreno mi e od fond ot za zdravstvo za drugo vto saa cekam resenieto da mi stigne po postal I da zakazam ovde u sistina u sk kaj Dr lazarevski

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2097
27.7.2014 23:31:31   
Chipsy
Zece, srecno!
Steti, bas napredujes, samo guraj. Ali sa Vlaisavljevicem dolazi i embriolog iz MB

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2098
27.7.2014 23:57:35   
zece
Fala chipsy ovoj pat se nadam oti se ke bide kako sto treba oti ke odam kaj drug dr prviot pat bev u plodnost bitola I ic ne sum zadovolna po lakom dr od Dr Tase nema

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2099
28.7.2014 0:19:14   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Zece, srecno!
Steti, bas napredujes, samo guraj. Ali sa Vlaisavljevicem dolazi i embriolog iz MB

Pa onda nemas razlog za brigu. Srecno i da nas obradujes uskoro.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here