|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
23.7.2014 11:43:32   
Enalen
cao, zenske..nije me bilo par meseci, od proslog fijaskauser posted image danas mi je 5. dan od transfera 2 smrzlice od marta i samo osluskujem svoje telo...nemam nikakve simptome pa se plasim..jedino osecam neku kao tezinu ili pritisak u donjam stomaku, a juce i prekjuce su e boleli jajnici. prvo ceo dan desni pa juce pola dana levi. danas nista. ne mogu da iscekam 1.8.da uradim betu, nadam se da su ovog puta moji eskimcici ostali u materici...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2051
23.7.2014 11:45:06   
micamica
Pozdrav svima,bila sam danas na ultrazvuku i videla kako jedno srce kuca user posted image user posted image user posted image Neopisiva sreca,zelim vam svima isto,ne odustajte idite do kraja :D

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2052
23.7.2014 11:55:56   
Enalen
user posted image Ne mogu ni da zamislim tu srecu!!!

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2053
23.7.2014 12:05:12   
micamica
Ni ja jos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2054
23.7.2014 12:05:58   
wivern
Sìmptomi ne moraju nista da znace, samo ti uzivaj i obraduj nas lepom betom 1.8.
Mico user posted image cekamo te u trudnickim temama

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2055
23.7.2014 12:35:04   
Enalen
Hvala, WIV, zaista se nadam, mada bi mi bilo lakse da se javi neko ko je bio kao ja, a uspelo mu...da mi ovih 9 dana ucini podnosljivijim user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2056
23.7.2014 12:44:48   
wivern
Pa ja nisam imala nikakav simptom, dan pred betu me je toliko boleo stomak da sam mislila da cu dobiti. I nista, beta vise nego pozitivna. Najbolji primer ti je Dunja, koja se sada mazi sa svojim bebironom. Samo se opusti i razmisljaj pozitivno user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2057
23.7.2014 15:36:22   
Enalen
Hvala na ohrabrenju....
Verovatno preterujem jer sam sama do 17h dok mm ne dodje, pa samo osluskuem telo...evo, sad mi je na primer mukauser posted image i
taaaakoooo...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2058
23.7.2014 15:43:14   
wivern
Sve smo to prosle, to je sasvim normalno. Zanimaj se sa necim, idi na kafice sa drugaricama i ponasaj se kao da si trudna. Inace moze da bude bas stresno, ja sam dva puta cekala betu posle vto i znam koliko moze da opterete ti simptomi. Vucem i prasim da bude veeelika i lepa beta...

Honey, I'm Home

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2059
23.7.2014 16:14:06   
Enalen
Wiv, kako na kafu? Ja lezim do 7 dana uz povremeno setkanje po kuci, onda primam pregnyl, to su uveli kao novinu 7. dan posle et, kazu da se pokazalo kao super stvar, a tek posle smem u povremene setnje, nogu pred nogu. Sedenje se izbegava kao najkriticniji polozaj... Kako ste se vi ponasale do bete, sad si me bacila u rebus?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2060
23.7.2014 16:25:42   
wivern
Ja sasvim normalno, odmah posle et sam kuci pravila rucak. U mariboru ti odmah posle et kazu da odlezis sat vremena i da se posle toga ponasas normalno, ne dizes nista tesko naravno i ne forsiras se. Oni jos dodaju da nismo bolesne nego trudne :) i da setnje jako prijaju zbog cirkulacije. Tako sam radila i prvi put posle vto u Visegradskoj i opet mi je bila pozitivna beta.
E sad, mozda su tebi rekli da lezis iz nekog odredjenog razloga. A gde si radila vto?

Honey, I'm Home

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2061
23.7.2014 16:25:53   
branki*
ENALen,razlicito su se ponasale.ja,npr,sam kao i ti,lezala,isla maltene samo do vca i do kuhinje.izbegavala sam sedenje.navijam da sve bude okuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2062
24.7.2014 11:01:32   
anita

IZVORNA PORUKA: Enalen

Wiv, kako na kafu? Ja lezim do 7 dana uz povremeno setkanje po kuci, onda primam pregnyl, to su uveli kao novinu 7. dan posle et, kazu da se pokazalo kao super stvar, a tek posle smem u povremene setnje, nogu pred nogu. Sedenje se izbegava kao najkriticniji polozaj... Kako ste se vi ponasale do bete, sad si me bacila u rebus?

Draga Enalen
Ja sam nakon transfera lezala strogo 2 dana. Isla sam samo do toaleta. Cak sam u krevetu i jela. Nakon 3 dana sam se kretala po malo po kuci a vec nakon 5 dana sam se vratila noramlin aktivnostima. Isla do prodavnice, setala, sredjivala sudove, brisla prasinu i sl. Meni su nakon transfera rekli da se ponasam onako kako mi organizam trazi.
Zelim ti da ti dani do betu prodju veoma brzo i da nas obradujes velikom betom

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2063
24.7.2014 11:18:29   
anita

IZVORNA PORUKA: Enalen

cao, zenske..nije me bilo par meseci, od proslog fijaskauser posted image danas mi je 5. dan od transfera 2 smrzlice od marta i samo osluskujem svoje telo...nemam nikakve simptome pa se plasim..jedino osecam neku kao tezinu ili pritisak u donjam stomaku, a juce i prekjuce su e boleli jajnici. prvo ceo dan desni pa juce pola dana levi. danas nista. ne mogu da iscekam 1.8.da uradim betu, nadam se da su ovog puta moji eskimcici ostali u materici...

Enalen gde si radila vto?

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2064
24.7.2014 11:26:45   
Enalen
Anita, mislim da je to pravi savet. Ja se mnogo tripujem, pa mi je lakse da lezim, bar do sutra. Sutra cu da odem do Dr Ristica da primim pregnyl, to ce mi taman biti setnja, koliko toliko. Nekako vise verujem da je bolje da mirujem do bete, ne znam...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2065
24.7.2014 14:14:30   
pilence83
pozz drage moje user posted image devojke koje čekaju betu želim im puno sreće user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2066
24.7.2014 14:18:32   
Enalen
IZVORNA PORUKA: anita

Enalen gde si radila vto?

Spebo Le

Hvala, pilence!

< Poruku je uredio Enalen -- 24.7.2014 14:19:13 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2067
24.7.2014 16:22:32   
anita
Kada si radila? I ja sam vto radila kod njih. user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2068
24.7.2014 16:55:45   
Enalen
prvu u martu, sad 18. drugu. sjajni su, ne bi ih menjala!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2069
25.7.2014 10:56:56   
micamica
sve koje cekaju betu zelim im velikuuuu betu user posted image user posted image user posted image da li znate kako se trudnoca racuna,ja nemam pojma u kojoj sam nedelji,ni kako se to racuna ☺user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2070
25.7.2014 11:15:17   
Enalen
Mico, racuna se od prvog dan ciklusa,tako da, kad dodje do zacecaa, racuna se da si vec u 3. nedelji :) imas razne aplikacije i za mob npr gde samo uneses datum 1.dc i iyracuna ti termin porodjaja i nedelju i dan u kojoj si user posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2071
26.7.2014 9:22:45   
alex88
Enalen pridruzujem se navijanju za veliku betu i slazem se sa tobom da su sjajni,radila sam prvu o svom trosku kod njih i jako sam zadovoljna,sada sam preko fonda i nisam mogla da biram Spebo.Srecno

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2072
26.7.2014 12:04:53   
mirjanam
Enalen evo i ja ti se pridruzujem u cekanju bete,danas mi je 7 dt,radila fet u Le,jedna blastica vracena,od simptoma nista posebno,ponekad osecaj kao da cu da dobijem i to je to.Kako si ti?

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2073
27.7.2014 10:28:57   
anita
Enalen, Mirjanam kako ste? Šta radite?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2074
27.7.2014 11:23:43   
mirjanam
cao Anita.Dobro sam,juce sam primila pregnil pa neznam koliko treba da prodje da se izbaci iz organizma,planiram za 2-3 dana betu.Kad sam lezala posle transfera zvala je neka anita kliniku da javi za trudnocu,jel si to bila ti?user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here