Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 11:43:32
|
|
|
|
Enalen
|
cao, zenske..nije me bilo par meseci, od proslog fijaska danas mi je 5. dan od transfera 2 smrzlice od marta i samo osluskujem svoje telo...nemam nikakve simptome pa se plasim..jedino osecam neku kao tezinu ili pritisak u donjam stomaku, a juce i prekjuce su e boleli jajnici. prvo ceo dan desni pa juce pola dana levi. danas nista. ne mogu da iscekam 1.8.da uradim betu, nadam se da su ovog puta moji eskimcici ostali u materici...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 11:45:06
|
|
|
|
micamica
|
Pozdrav svima,bila sam danas na ultrazvuku i videla kako jedno srce kuca Neopisiva sreca,zelim vam svima isto,ne odustajte idite do kraja :D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 11:55:56
|
|
|
|
Enalen
|
Ne mogu ni da zamislim tu srecu!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 12:05:12
|
|
|
|
micamica
|
Ni ja jos
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 12:05:58
|
|
|
|
wivern
|
Sìmptomi ne moraju nista da znace, samo ti uzivaj i obraduj nas lepom betom 1.8. Mico cekamo te u trudnickim temama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 12:35:04
|
|
|
|
Enalen
|
Hvala, WIV, zaista se nadam, mada bi mi bilo lakse da se javi neko ko je bio kao ja, a uspelo mu...da mi ovih 9 dana ucini podnosljivijim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 12:44:48
|
|
|
|
wivern
|
Pa ja nisam imala nikakav simptom, dan pred betu me je toliko boleo stomak da sam mislila da cu dobiti. I nista, beta vise nego pozitivna. Najbolji primer ti je Dunja, koja se sada mazi sa svojim bebironom. Samo se opusti i razmisljaj pozitivno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 15:36:22
|
|
|
|
Enalen
|
Hvala na ohrabrenju.... Verovatno preterujem jer sam sama do 17h dok mm ne dodje, pa samo osluskuem telo...evo, sad mi je na primer muka i taaaakoooo...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 15:43:14
|
|
|
|
wivern
|
Sve smo to prosle, to je sasvim normalno. Zanimaj se sa necim, idi na kafice sa drugaricama i ponasaj se kao da si trudna. Inace moze da bude bas stresno, ja sam dva puta cekala betu posle vto i znam koliko moze da opterete ti simptomi. Vucem i prasim da bude veeelika i lepa beta...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 16:14:06
|
|
|
|
Enalen
|
Wiv, kako na kafu? Ja lezim do 7 dana uz povremeno setkanje po kuci, onda primam pregnyl, to su uveli kao novinu 7. dan posle et, kazu da se pokazalo kao super stvar, a tek posle smem u povremene setnje, nogu pred nogu. Sedenje se izbegava kao najkriticniji polozaj... Kako ste se vi ponasale do bete, sad si me bacila u rebus?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 16:25:42
|
|
|
|
wivern
|
Ja sasvim normalno, odmah posle et sam kuci pravila rucak. U mariboru ti odmah posle et kazu da odlezis sat vremena i da se posle toga ponasas normalno, ne dizes nista tesko naravno i ne forsiras se. Oni jos dodaju da nismo bolesne nego trudne :) i da setnje jako prijaju zbog cirkulacije. Tako sam radila i prvi put posle vto u Visegradskoj i opet mi je bila pozitivna beta. E sad, mozda su tebi rekli da lezis iz nekog odredjenog razloga. A gde si radila vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 16:25:53
|
|
|
|
branki*
|
ENALen,razlicito su se ponasale.ja,npr,sam kao i ti,lezala,isla maltene samo do vca i do kuhinje.izbegavala sam sedenje.navijam da sve bude ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.7.2014 11:01:32
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Enalen Wiv, kako na kafu? Ja lezim do 7 dana uz povremeno setkanje po kuci, onda primam pregnyl, to su uveli kao novinu 7. dan posle et, kazu da se pokazalo kao super stvar, a tek posle smem u povremene setnje, nogu pred nogu. Sedenje se izbegava kao najkriticniji polozaj... Kako ste se vi ponasale do bete, sad si me bacila u rebus? Draga Enalen Ja sam nakon transfera lezala strogo 2 dana. Isla sam samo do toaleta. Cak sam u krevetu i jela. Nakon 3 dana sam se kretala po malo po kuci a vec nakon 5 dana sam se vratila noramlin aktivnostima. Isla do prodavnice, setala, sredjivala sudove, brisla prasinu i sl. Meni su nakon transfera rekli da se ponasam onako kako mi organizam trazi. Zelim ti da ti dani do betu prodju veoma brzo i da nas obradujes velikom betom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.7.2014 11:18:29
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Enalen cao, zenske..nije me bilo par meseci, od proslog fijaska danas mi je 5. dan od transfera 2 smrzlice od marta i samo osluskujem svoje telo...nemam nikakve simptome pa se plasim..jedino osecam neku kao tezinu ili pritisak u donjam stomaku, a juce i prekjuce su e boleli jajnici. prvo ceo dan desni pa juce pola dana levi. danas nista. ne mogu da iscekam 1.8.da uradim betu, nadam se da su ovog puta moji eskimcici ostali u materici... Enalen gde si radila vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.7.2014 11:26:45
|
|
|
|
Enalen
|
Anita, mislim da je to pravi savet. Ja se mnogo tripujem, pa mi je lakse da lezim, bar do sutra. Sutra cu da odem do Dr Ristica da primim pregnyl, to ce mi taman biti setnja, koliko toliko. Nekako vise verujem da je bolje da mirujem do bete, ne znam...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.7.2014 14:14:30
|
|
|
|
pilence83
|
pozz drage moje devojke koje čekaju betu želim im puno sreće
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.7.2014 14:18:32
|
|
|
|
Enalen
|
IZVORNA PORUKA: anita Enalen gde si radila vto? Spebo Le Hvala, pilence!
< Poruku je uredio Enalen -- 24.7.2014 14:19:13 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.7.2014 16:22:32
|
|
|
|
anita
|
Kada si radila? I ja sam vto radila kod njih.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.7.2014 16:55:45
|
|
|
|
Enalen
|
prvu u martu, sad 18. drugu. sjajni su, ne bi ih menjala!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.7.2014 10:56:56
|
|
|
|
micamica
|
sve koje cekaju betu zelim im velikuuuu betu da li znate kako se trudnoca racuna,ja nemam pojma u kojoj sam nedelji,ni kako se to racuna ☺
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.7.2014 11:15:17
|
|
|
|
Enalen
|
Mico, racuna se od prvog dan ciklusa,tako da, kad dodje do zacecaa, racuna se da si vec u 3. nedelji :) imas razne aplikacije i za mob npr gde samo uneses datum 1.dc i iyracuna ti termin porodjaja i nedelju i dan u kojoj si
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.7.2014 9:22:45
|
|
|
|
alex88
|
Enalen pridruzujem se navijanju za veliku betu i slazem se sa tobom da su sjajni,radila sam prvu o svom trosku kod njih i jako sam zadovoljna,sada sam preko fonda i nisam mogla da biram Spebo.Srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.7.2014 12:04:53
|
|
|
|
mirjanam
|
Enalen evo i ja ti se pridruzujem u cekanju bete,danas mi je 7 dt,radila fet u Le,jedna blastica vracena,od simptoma nista posebno,ponekad osecaj kao da cu da dobijem i to je to.Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.7.2014 10:28:57
|
|
|
|
anita
|
Enalen, Mirjanam kako ste? Šta radite?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.7.2014 11:23:43
|
|
|
|
mirjanam
|
cao Anita.Dobro sam,juce sam primila pregnil pa neznam koliko treba da prodje da se izbaci iz organizma,planiram za 2-3 dana betu.Kad sam lezala posle transfera zvala je neka anita kliniku da javi za trudnocu,jel si to bila ti?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?