|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
16.7.2014 13:38:47   
micamica
devojke pomagajte,ide mi malo braonkasto,uplasena sam ne ynam sta je...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2026
16.7.2014 13:51:53   
dunja RR
Mico ti si beše trudna, ako ne grešim?
Moguće da ti je danas dan kada bi inače trebala dobiti pa organizam tako odreaguje, a moguće i da imaš neki hematom. Umiri se, i stavi utrogestan, svakako nazovi doktora .. ne mora značiti ništa strašno, nemoj da se stresiraš.

< Poruku je uredio dunja RR -- 16.7.2014 13:52:43 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2027
16.7.2014 17:17:00   
micamica
bila sam jutros vadial betu,7.7. je bila 380, adanas 16.7. je 3516,da li je to normalno,izludecu do ultrazvuka,da li neko znauser posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2028
16.7.2014 17:23:32   
amelia
Micamica user posted image user posted image to je to beta je kako se meni cini ok super cestitam ti user posted image . Nadam se da ces uskoro cuti bebini otkucaji user posted image

Ayan <3

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2029
16.7.2014 17:37:15   
anita

IZVORNA PORUKA: micamica

bila sam jutros vadial betu,7.7. je bila 380, adanas 16.7. je 3516,da li je to normalno,izludecu do ultrazvuka,da li neko znauser posted image user posted image

Mico
Ok je beta. Ona i treba da raste. Ja sam prvi put vadila 25.6.=324,20 a 30.6=2536

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2030
16.7.2014 19:40:00   
Verolina

IZVORNA PORUKA: micamica

da. fenomenalna je. opusti se. sve je superuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2031
16.7.2014 20:03:37   
micamica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala vam puno na podrsci :* <3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2032
17.7.2014 15:52:19   
Chipsy
Mico, kako si danas, curi li šta?user posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2033
17.7.2014 21:44:41   
micamica
ma nista,juce samo mala tackica svetlo braon...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2034
18.7.2014 19:38:33   
17 joka
Mico, beta je super, sve ce biti ok vidis da je sad sve dobro . koristis li utrogestan?

Cipsy putujete? srecno mila znas sta zelim

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2035
19.7.2014 13:15:51   
micamica
user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se,ne mogu sredu da docekam da vidim da li je sve u redu,da koristim!Ali nekad imam mucnine nekad ne,juce mi je tako smetao onaj bref sto ide u wc solju da je to uzas,samo sam ga bacila... i umorna sam stalno.... hvala vam svima :**********

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2036
19.7.2014 15:41:32   
wivern
Mico to je to user posted image sjajno
Zenske treba mi pomoc, gde je u Novom Sadu privatno najbolje raditi fsh analizu?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2037
19.7.2014 16:46:55   
micamica
Nekad se zabrinem sto nemam simptoma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2038
19.7.2014 17:07:29   
17 joka
Mico, draga sve je to normalno pogotovo na pocetkuuser posted image videces da ce na UZ sve biti dobrouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 2039
19.7.2014 17:42:51   
jess021

IZVORNA PORUKA: wivern

Mico to je to user posted image sjajno
Zenske treba mi pomoc, gde je u Novom Sadu privatno najbolje raditi fsh analizu?

Wiv, stvarno ne znam da li je najbolje, ali ja, kad sam radila nesto privatno, radila sam u Biotestu na Novom Naselju.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2040
19.7.2014 17:49:36   
wivern
Sjajno, drugarica mora da vadi fsh u toku sledece nedelje a bice na Fruskoj gori u Rakovcu. Pa da se ne vraca u Bgd lakse meni da pitam. Hvala puno Jess user posted image si

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2041
20.7.2014 17:39:12   
Chipsy
Bila u ZG na konsultacijama kod dr Vlaisavljevica.
Covek je bas cool, saslusao nas je , prostudirao ono sto imamo od istorije i ponudio mi da radimo vto u drugoj polovini septembra ili krajem novembra, pocetkom decembra. E sad, ja ne mogu da odlucim, posto sam ja inace takva u zivotu, pre mi se zurilo, a sada bih vise da sacekam jer je dr najavio operaciju moje cerkice u septembru, pa ne bih da mi se to preklopi. Uhuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2042
20.7.2014 18:21:46   
wivern
Chipsy user posted image . Kako god okrenes blizu je i novembar i septembar, bitno je da znas da ces uskoro biti u postupku i da imas vremena i da se posvetis maleckoj zbog operacije.
A on je bas cool, i ume da smiri pacijenta a ne da dramatizuje.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2043
21.7.2014 1:19:07   
Chipsy
Moram da odlucim kad cu u naredna 2-3 dana zbog kontracepcije.A sta mislis, da li da ih pitam da ja svakako pocnem sa kontracepcijom, pa ako mi se iskomplikuje da ne mogu useptembru da prestanem piti? Ili da pijem do novembra, ali to bi bilo malo mnogouser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2044
21.7.2014 9:59:51   
wivern
Ja mislim da mozes prestati u septembru bez problema. Slobodno posalji mail, videla si da je dr ok i odgovorice ti, sto ce tebi mnogo olaksati da ne razmisljas dalje.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2045
22.7.2014 19:11:33   
17 joka
Cipsy, mnogo sam mislila na vasuser posted image

posto znam koliko je sve stresno oko operacije i njenog oporavka odradi postupak u novembru, ja vam zelim srecu najvecuuser posted image user posted image

Mico srecno na UZuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2046
22.7.2014 21:12:12   
anita
Evo i mene nakon par dana. Danas sam bila na drugom uz i imam tri bebe user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2047
22.7.2014 21:15:57   
Verolina
Jao, Anita, srecnice...cestitaaaaaamuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2048
22.7.2014 22:47:16   
17 joka
Anita CESTITAM na user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2049
23.7.2014 11:11:41   
nata11

IZVORNA PORUKA: anita

Evo i mene nakon par dana. Danas sam bila na drugom uz i imam tri bebe user posted image user posted image user posted image

Cestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here