Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 12:38:02
|
|
|
|
Enalen
|
evo, chipsy, stetica odgovorila dok ja dodjoh na forum. meni su vracene blaste od 4-5 dana, znaci, tu je bilo kljucno onih 48h posle. nadam se da je uspelo.. pregnil sam primila prosli petak, mislim da u cetvrtak sad uradim btu, valjda nije rano, to je 13.dt zece, srecnooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 14:52:22
|
|
|
|
Štetica
|
Enalen to je vise od 10 dana od pregnila,a kao on se zadrzava oko 10 dana u krvi. Radi slobodno betu mora da pokaze prave vrednosti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 19:08:28
|
|
|
|
Enalen
|
nije mila vise od 10, od petka do cetvrta, 6 dana Ako ne dobijem do tad, uradicu, poceo je jace da me boli stomak i bas se plasim da je corak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 22:04:03
|
|
|
|
Štetica
|
Enalen ja sam 3 dana nosila ulozak jersam ocekivala svakog sekunda da krene,takve sam bolove imala,a sledece nedelje ulazim u peti mesec. Ima dosta zena koje su prokrvarile posle vto a beta bila trocifrena.Tako da ti bolovi neznace nista.Nisam te razumela kad je bio pregnil,izvini.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 23:01:17
|
|
|
|
zece
|
Hvala enalen I kod tebe isto srecno so gospod napred samo jednog dana I mi cemo imati decu sada samo pozitivnih misla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 7:44:48
|
|
|
|
pozitivna
|
Drage moje ! Jedno pitanje za sve vas ... Jel se desilo nekoj od vas da je uzimala tablete za regulisanje menstruacije a od menstruacije ni traga ,ja sam imala neko oskudno krvarenje 3-4 dana ali to se ne racuna kao menstruacija ili? Poz.svima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 8:39:27
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Enalen nije mila vise od 10, od petka do cetvrta, 6 dana Ako ne dobijem do tad, uradicu, poceo je jace da me boli stomak i bas se plasim da je corak Meni zapravo mirise na dobro to sto te boli stomak.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 8:39:43
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Drage moje ! Jedno pitanje za sve vas ... Jel se desilo nekoj od vas da je uzimala tablete za regulisanje menstruacije a od menstruacije ni traga ,ja sam imala neko oskudno krvarenje 3-4 dana ali to se ne racuna kao menstruacija ili? Poz.svima Koje tablete si uzimala?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 8:46:49
|
|
|
|
pozitivna
|
DUPHASTON se zovu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 11:28:38
|
|
|
|
mirjanam
|
Devojke evo i mene,ja sam jutros uradila test,pozitivan je,danas mi je 10 dan transfera a proslo je 3 dana od pregnila.Sta mislite koliko je tacan test i koliko pregnil ostaje u organizmu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 12:03:45
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Mirjanam ja mislim da si ti nama trudna Mislim da su kolicine pregnila vrlo male posle 3 dana. Najbolje bi bilo da uradis betu danas.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 12:17:21
|
|
|
|
mirjanam
|
palcice betu radim sutra ili u cetvrtak,ali ja sve nesto mislim da je od pregnila.inace imam povisenu temperaturu,imala sam osecaj kao da cu da dobijem do nedelje,juce i danas mi je super.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 12:24:31
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: mirjanam palcice betu radim sutra ili u cetvrtak,ali ja sve nesto mislim da je od pregnila.inace imam povisenu temperaturu,imala sam osecaj kao da cu da dobijem do nedelje,juce i danas mi je super. Draga Mirjanam, I ja sam pre bete imala malo povisenu temperaturu i boleo me je stomak kao pred ciklus. Cak me je stomak boleo i nekoliko dana posto sam uradila betu. Zelim ti da beta bude velika i da nas obradujes.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 14:05:44
|
|
|
|
17 joka
|
Mirjam uradi betu i nek bude velika Elenan, da bude velika beta Cipsy, ja sam sigurna u vas uspeh
< Poruku je uredio 17 joka -- 29.7.2014 14:14:14 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 16:53:02
|
|
|
|
mirjanam
|
Anita,Joko ,betu radim u cetvrtak a sutra cu ponoviti test,trebalo bi da bude jos tamnija linija.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 17:32:56
|
|
|
|
anita
|
Mirjanam Enalen kako si danas?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:17:20
|
|
|
|
alex88
|
Mirjanam mislim da si ti nama ,bice to velika beta videces
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:21:42
|
|
|
|
Verolina
|
Mene jako zanima ima li nekoga od vas cura da je ostao trudan a da ga nimalo nije boleo stomak, ali nimalo, ni kao pred ciklus?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:48:01
|
|
|
|
Chipsy
|
ima, npr ja, a i moja super drugarica koja je sad 7. mesec
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:57:29
|
|
|
|
Verolina
|
ja sam mislila da je to nemoguce dok mi danas jedna drugarica nije rekla da apsolutno nista nije osecala.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:59:28
|
|
|
|
Enalen
|
Anitice, hvala sto mislis na mene :* Ja sad dosla iz set_nje, prvi put od transfera. Jedno pola h pored Save, muzic i ja nogu pred nogu.. Nesto sam ubedila sebe da sam trudna Valjda se necu razocarati prekosutra... Stetice, zece, verolina Mirjanam, ma to je bre
< Poruku je uredio Enalen -- 29.7.2014 21:03:49 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 10:57:05
|
|
|
|
mirjanam
|
devojke ,ja sam jutros uradila test ali je druga crtica mnogo bledja od one juce,jedva vidljiva tako da mislim da je ipak od pregnila a imala sam takvu nadu...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 12:04:04
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Mirjana ja ne razumem zasto se mucis testovima kad su skroz nepouzdani u tako ranoj trudnoci.Uradi zeno betu i olaksaj sebi.Zelim ti da bude dobro debela,ne od pregnila vec od trudnoce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 16:31:21
|
|
|
|
Chipsy
|
Palcice, kad ti vraas eskime?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 17:10:18
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Chipsy trebalo je u proslom ciklusu medjutim folikul se pretvorio u cistu,tako da sam dala sebi oduska do septemba,oktobra.Idemo na more da odmorim dusu :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?