Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 16.7.2014 13:38:47
|
|
|
|
micamica
|
devojke pomagajte,ide mi malo braonkasto,uplasena sam ne ynam sta je...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 16.7.2014 13:51:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Mico ti si beše trudna, ako ne grešim? Moguće da ti je danas dan kada bi inače trebala dobiti pa organizam tako odreaguje, a moguće i da imaš neki hematom. Umiri se, i stavi utrogestan, svakako nazovi doktora .. ne mora značiti ništa strašno, nemoj da se stresiraš.
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.7.2014 13:52:43 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 16.7.2014 17:17:00
|
|
|
|
micamica
|
bila sam jutros vadial betu,7.7. je bila 380, adanas 16.7. je 3516,da li je to normalno,izludecu do ultrazvuka,da li neko zna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 16.7.2014 17:23:32
|
|
|
|
amelia
|
Micamica to je to beta je kako se meni cini ok super cestitam ti . Nadam se da ces uskoro cuti bebini otkucaji
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 16.7.2014 17:37:15
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: micamica bila sam jutros vadial betu,7.7. je bila 380, adanas 16.7. je 3516,da li je to normalno,izludecu do ultrazvuka,da li neko zna Mico Ok je beta. Ona i treba da raste. Ja sam prvi put vadila 25.6.=324,20 a 30.6=2536
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 16.7.2014 19:40:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: micamica bila sam jutros vadial betu,7.7. je bila 380, adanas 16.7. je 3516,da li je to normalno,izludecu do ultrazvuka,da li neko zna da. fenomenalna je. opusti se. sve je super
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 16.7.2014 20:03:37
|
|
|
|
micamica
|
hvala vam puno na podrsci :* <3
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 17.7.2014 15:52:19
|
|
|
|
Chipsy
|
Mico, kako si danas, curi li šta?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 17.7.2014 21:44:41
|
|
|
|
micamica
|
ma nista,juce samo mala tackica svetlo braon...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 18.7.2014 19:38:33
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, beta je super, sve ce biti ok vidis da je sad sve dobro . koristis li utrogestan? Cipsy putujete? srecno mila znas sta zelim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.7.2014 13:15:51
|
|
|
|
micamica
|
nadam se,ne mogu sredu da docekam da vidim da li je sve u redu,da koristim!Ali nekad imam mucnine nekad ne,juce mi je tako smetao onaj bref sto ide u wc solju da je to uzas,samo sam ga bacila... i umorna sam stalno.... hvala vam svima :**********
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.7.2014 15:41:32
|
|
|
|
wivern
|
Mico to je to sjajno Zenske treba mi pomoc, gde je u Novom Sadu privatno najbolje raditi fsh analizu?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.7.2014 16:46:55
|
|
|
|
micamica
|
Nekad se zabrinem sto nemam simptoma
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.7.2014 17:07:29
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, draga sve je to normalno pogotovo na pocetku videces da ce na UZ sve biti dobro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.7.2014 17:42:51
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: wivern Mico to je to sjajno Zenske treba mi pomoc, gde je u Novom Sadu privatno najbolje raditi fsh analizu? Wiv, stvarno ne znam da li je najbolje, ali ja, kad sam radila nesto privatno, radila sam u Biotestu na Novom Naselju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.7.2014 17:49:36
|
|
|
|
wivern
|
Sjajno, drugarica mora da vadi fsh u toku sledece nedelje a bice na Fruskoj gori u Rakovcu. Pa da se ne vraca u Bgd lakse meni da pitam. Hvala puno Jess si
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.7.2014 17:39:12
|
|
|
|
Chipsy
|
Bila u ZG na konsultacijama kod dr Vlaisavljevica. Covek je bas cool, saslusao nas je , prostudirao ono sto imamo od istorije i ponudio mi da radimo vto u drugoj polovini septembra ili krajem novembra, pocetkom decembra. E sad, ja ne mogu da odlucim, posto sam ja inace takva u zivotu, pre mi se zurilo, a sada bih vise da sacekam jer je dr najavio operaciju moje cerkice u septembru, pa ne bih da mi se to preklopi. Uh
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.7.2014 18:21:46
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy . Kako god okrenes blizu je i novembar i septembar, bitno je da znas da ces uskoro biti u postupku i da imas vremena i da se posvetis maleckoj zbog operacije. A on je bas cool, i ume da smiri pacijenta a ne da dramatizuje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.7.2014 1:19:07
|
|
|
|
Chipsy
|
Moram da odlucim kad cu u naredna 2-3 dana zbog kontracepcije.A sta mislis, da li da ih pitam da ja svakako pocnem sa kontracepcijom, pa ako mi se iskomplikuje da ne mogu useptembru da prestanem piti? Ili da pijem do novembra, ali to bi bilo malo mnogo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.7.2014 9:59:51
|
|
|
|
wivern
|
Ja mislim da mozes prestati u septembru bez problema. Slobodno posalji mail, videla si da je dr ok i odgovorice ti, sto ce tebi mnogo olaksati da ne razmisljas dalje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.7.2014 19:11:33
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, mnogo sam mislila na vas posto znam koliko je sve stresno oko operacije i njenog oporavka odradi postupak u novembru, ja vam zelim srecu najvecu Mico srecno na UZ
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.7.2014 21:12:12
|
|
|
|
anita
|
Evo i mene nakon par dana. Danas sam bila na drugom uz i imam tri bebe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.7.2014 21:15:57
|
|
|
|
Verolina
|
Jao, Anita, srecnice...cestitaaaaaam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.7.2014 22:47:16
|
|
|
|
17 joka
|
Anita CESTITAM na
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.7.2014 11:11:41
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: anita Evo i mene nakon par dana. Danas sam bila na drugom uz i imam tri bebe Cestitam
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?