|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
28.7.2014 12:38:02   
Enalen
user posted image evo, chipsy, stetica odgovorila dok ja dodjoh na forum.

meni su vracene blaste od 4-5 dana, znaci, tu je bilo kljucno onih 48h posle. nadam se da je uspelo.. pregnil sam primila prosli petak, mislim da u cetvrtak sad uradim btu, valjda nije rano, to je 13.dt

zece, srecnooo

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2101
28.7.2014 14:52:22   
Štetica
Enalen to je vise od 10 dana od pregnila,a kao on se zadrzava oko 10 dana u krvi. Radi slobodno betu mora da pokaze prave vrednosti.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2102
28.7.2014 19:08:28   
Enalen
nije mila vise od 10, od petka do cetvrta, 6 dana
Ako ne dobijem do tad, uradicu, poceo je jace da me boli stomak i bas se plasim da je corak user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2103
28.7.2014 22:04:03   
Štetica
Enalen ja sam 3 dana nosila ulozak jersam ocekivala svakog sekunda da krene,takve sam bolove imala,a sledece nedelje ulazim u peti mesec. Ima dosta zena koje su prokrvarile posle vto a beta bila trocifrena.Tako da ti bolovi neznace nista.Nisam te razumela kad je bio pregnil,izvini.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2104
28.7.2014 23:01:17   
zece
Hvala enalen I kod tebe isto srecno so gospod napred samo jednog dana I mi cemo imati decu sada samo pozitivnih misla

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2105
29.7.2014 7:44:48   
pozitivna
Drage moje ! Jedno pitanje za sve vas ... Jel se desilo nekoj od vas da je uzimala tablete za regulisanje menstruacije a od menstruacije ni traga ,ja sam imala neko oskudno krvarenje 3-4 dana ali to se ne racuna kao menstruacija ili?

Poz.svima

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2106
29.7.2014 8:39:27   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Enalen

nije mila vise od 10, od petka do cetvrta, 6 dana
Ako ne dobijem do tad, uradicu, poceo je jace da me boli stomak i bas se plasim da je corak user posted image

Meni zapravo mirise na dobro to sto te boli stomak.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2107
29.7.2014 8:39:43   
Verolina

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Drage moje ! Jedno pitanje za sve vas ... Jel se desilo nekoj od vas da je uzimala tablete za regulisanje menstruacije a od menstruacije ni traga ,ja sam imala neko oskudno krvarenje 3-4 dana ali to se ne racuna kao menstruacija ili?

Poz.svima

Koje tablete si uzimala?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 2108
29.7.2014 8:46:49   
pozitivna
DUPHASTON se zovu

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2109
29.7.2014 11:28:38   
mirjanam
Devojke evo i mene,ja sam jutros uradila test,pozitivan je,danas mi je 10 dan transfera a proslo je 3 dana od pregnila.Sta mislite koliko je tacan test i koliko pregnil ostaje u organizmu?user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 2110
29.7.2014 12:03:45   
PalcicaBg
Mirjanam ja mislim da si ti nama trudna user posted image
Mislim da su kolicine pregnila vrlo male posle 3 dana.
Najbolje bi bilo da uradis betu danas.

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2111
29.7.2014 12:17:21   
mirjanam
palcice betu radim sutra ili u cetvrtak,ali ja sve nesto mislim da je od pregnila.inace imam povisenu temperaturu,imala sam osecaj kao da cu da dobijem do nedelje,juce i danas mi je super.user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 2112
29.7.2014 12:24:31   
anita

IZVORNA PORUKA: mirjanam

palcice betu radim sutra ili u cetvrtak,ali ja sve nesto mislim da je od pregnila.inace imam povisenu temperaturu,imala sam osecaj kao da cu da dobijem do nedelje,juce i danas mi je super.user posted image

Draga Mirjanam,
I ja sam pre bete imala malo povisenu temperaturu i boleo me je stomak kao pred ciklus. Cak me je stomak boleo i nekoliko dana posto sam uradila betu.
Zelim ti da beta bude velika i da nas obradujes. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2113
29.7.2014 14:05:44   
17 joka
Mirjam uradi betu i nek bude velika user posted image
Elenan, da bude velika betauser posted image

Cipsy, ja sam sigurna u vas uspehuser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 29.7.2014 14:14:14 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2114
29.7.2014 16:53:02   
mirjanam
Anita,Jokouser posted image ,betu radim u cetvrtak a sutra cu ponoviti test,trebalo bi da bude jos tamnija linija.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2115
29.7.2014 17:32:56   
anita
Mirjanam user posted image

Enalen kako si danas? user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2116
29.7.2014 20:17:20   
alex88
Mirjanam mislim da si ti nama user posted image ,bice to velika beta videces

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2117
29.7.2014 20:21:42   
Verolina
Mene jako zanima ima li nekoga od vas cura da je ostao trudan a da ga nimalo nije boleo stomak, ali nimalo, ni kao pred ciklus?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2118
29.7.2014 20:48:01   
Chipsy
ima, npr ja, a i moja super drugarica koja je sad 7. mesec

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2119
29.7.2014 20:57:29   
Verolina
ja sam mislila da je to nemoguce dok mi danas jedna drugarica nije rekla da apsolutno nista nije osecala.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2120
29.7.2014 20:59:28   
Enalen
Anitice, hvala sto mislis na mene :*
Ja sad dosla iz set_nje, prvi put od transfera. Jedno pola h pored Save, muzic i ja nogu pred nogu..
Nesto sam ubedila sebe da sam trudnauser posted image Valjda se necu razocarati prekosutra...user posted image

Stetice, zece, verolina user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirjanam, ma to je breuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Enalen -- 29.7.2014 21:03:49 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2121
30.7.2014 10:57:05   
mirjanam
devojkeuser posted image ,ja sam jutros uradila test ali je druga crtica mnogo bledja od one juce,jedva vidljiva tako da mislim da je ipak od pregnila a imala sam takvu nadu...

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2122
30.7.2014 12:04:04   
PalcicaBg
Mirjana ja ne razumem zasto se mucis testovima kad su skroz nepouzdani u tako ranoj trudnoci.Uradi zeno betu i olaksaj sebi.Zelim ti da bude dobro debela,ne od pregnila vec od trudnoce.

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 2123
30.7.2014 16:31:21   
Chipsy
Palcice, kad ti vraas eskime?user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 2124
30.7.2014 17:10:18   
PalcicaBg
Chipsy trebalo je u proslom ciklusu medjutim folikul se pretvorio u cistu,tako da sam dala sebi oduska do septemba,oktobra.Idemo na more da odmorim dusu :)

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here