Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 12:38:02
|
|
|
|
Enalen
|
evo, chipsy, stetica odgovorila dok ja dodjoh na forum. meni su vracene blaste od 4-5 dana, znaci, tu je bilo kljucno onih 48h posle. nadam se da je uspelo.. pregnil sam primila prosli petak, mislim da u cetvrtak sad uradim btu, valjda nije rano, to je 13.dt zece, srecnooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 14:52:22
|
|
|
|
Štetica
|
Enalen to je vise od 10 dana od pregnila,a kao on se zadrzava oko 10 dana u krvi. Radi slobodno betu mora da pokaze prave vrednosti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 19:08:28
|
|
|
|
Enalen
|
nije mila vise od 10, od petka do cetvrta, 6 dana Ako ne dobijem do tad, uradicu, poceo je jace da me boli stomak i bas se plasim da je corak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 22:04:03
|
|
|
|
Štetica
|
Enalen ja sam 3 dana nosila ulozak jersam ocekivala svakog sekunda da krene,takve sam bolove imala,a sledece nedelje ulazim u peti mesec. Ima dosta zena koje su prokrvarile posle vto a beta bila trocifrena.Tako da ti bolovi neznace nista.Nisam te razumela kad je bio pregnil,izvini.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.7.2014 23:01:17
|
|
|
|
zece
|
Hvala enalen I kod tebe isto srecno so gospod napred samo jednog dana I mi cemo imati decu sada samo pozitivnih misla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 7:44:48
|
|
|
|
pozitivna
|
Drage moje ! Jedno pitanje za sve vas ... Jel se desilo nekoj od vas da je uzimala tablete za regulisanje menstruacije a od menstruacije ni traga ,ja sam imala neko oskudno krvarenje 3-4 dana ali to se ne racuna kao menstruacija ili? Poz.svima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 8:39:27
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Enalen nije mila vise od 10, od petka do cetvrta, 6 dana Ako ne dobijem do tad, uradicu, poceo je jace da me boli stomak i bas se plasim da je corak Meni zapravo mirise na dobro to sto te boli stomak.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 8:39:43
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Drage moje ! Jedno pitanje za sve vas ... Jel se desilo nekoj od vas da je uzimala tablete za regulisanje menstruacije a od menstruacije ni traga ,ja sam imala neko oskudno krvarenje 3-4 dana ali to se ne racuna kao menstruacija ili? Poz.svima Koje tablete si uzimala?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 8:46:49
|
|
|
|
pozitivna
|
DUPHASTON se zovu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 11:28:38
|
|
|
|
mirjanam
|
Devojke evo i mene,ja sam jutros uradila test,pozitivan je,danas mi je 10 dan transfera a proslo je 3 dana od pregnila.Sta mislite koliko je tacan test i koliko pregnil ostaje u organizmu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 12:03:45
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Mirjanam ja mislim da si ti nama trudna Mislim da su kolicine pregnila vrlo male posle 3 dana. Najbolje bi bilo da uradis betu danas.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 12:17:21
|
|
|
|
mirjanam
|
palcice betu radim sutra ili u cetvrtak,ali ja sve nesto mislim da je od pregnila.inace imam povisenu temperaturu,imala sam osecaj kao da cu da dobijem do nedelje,juce i danas mi je super.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 12:24:31
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: mirjanam palcice betu radim sutra ili u cetvrtak,ali ja sve nesto mislim da je od pregnila.inace imam povisenu temperaturu,imala sam osecaj kao da cu da dobijem do nedelje,juce i danas mi je super. Draga Mirjanam, I ja sam pre bete imala malo povisenu temperaturu i boleo me je stomak kao pred ciklus. Cak me je stomak boleo i nekoliko dana posto sam uradila betu. Zelim ti da beta bude velika i da nas obradujes.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 14:05:44
|
|
|
|
17 joka
|
Mirjam uradi betu i nek bude velika Elenan, da bude velika beta Cipsy, ja sam sigurna u vas uspeh
< Poruku je uredio 17 joka -- 29.7.2014 14:14:14 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 16:53:02
|
|
|
|
mirjanam
|
Anita,Joko ,betu radim u cetvrtak a sutra cu ponoviti test,trebalo bi da bude jos tamnija linija.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 17:32:56
|
|
|
|
anita
|
Mirjanam Enalen kako si danas?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:17:20
|
|
|
|
alex88
|
Mirjanam mislim da si ti nama ,bice to velika beta videces
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:21:42
|
|
|
|
Verolina
|
Mene jako zanima ima li nekoga od vas cura da je ostao trudan a da ga nimalo nije boleo stomak, ali nimalo, ni kao pred ciklus?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:48:01
|
|
|
|
Chipsy
|
ima, npr ja, a i moja super drugarica koja je sad 7. mesec
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:57:29
|
|
|
|
Verolina
|
ja sam mislila da je to nemoguce dok mi danas jedna drugarica nije rekla da apsolutno nista nije osecala.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.7.2014 20:59:28
|
|
|
|
Enalen
|
Anitice, hvala sto mislis na mene :* Ja sad dosla iz set_nje, prvi put od transfera. Jedno pola h pored Save, muzic i ja nogu pred nogu.. Nesto sam ubedila sebe da sam trudna Valjda se necu razocarati prekosutra... Stetice, zece, verolina Mirjanam, ma to je bre
< Poruku je uredio Enalen -- 29.7.2014 21:03:49 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 10:57:05
|
|
|
|
mirjanam
|
devojke ,ja sam jutros uradila test ali je druga crtica mnogo bledja od one juce,jedva vidljiva tako da mislim da je ipak od pregnila a imala sam takvu nadu...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 12:04:04
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Mirjana ja ne razumem zasto se mucis testovima kad su skroz nepouzdani u tako ranoj trudnoci.Uradi zeno betu i olaksaj sebi.Zelim ti da bude dobro debela,ne od pregnila vec od trudnoce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 16:31:21
|
|
|
|
Chipsy
|
Palcice, kad ti vraas eskime?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.7.2014 17:10:18
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Chipsy trebalo je u proslom ciklusu medjutim folikul se pretvorio u cistu,tako da sam dala sebi oduska do septemba,oktobra.Idemo na more da odmorim dusu :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?