Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.8.2014 11:27:53
|
|
|
|
alex88
|
Zece ,da ti bude srecno i uspesno. Ja u septembru pocinjem kontracepciju,bicu na dugom protokolu,nadam se da ce ako bude sve u redu oplodnja biti sredinom oktobra.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.8.2014 11:39:44
|
|
|
|
zece
|
Alex srecno I kod tebe isto I ja cu tad da pocnem sa kontracepcijom dr lazarevski obicno daje jasmin kod pacijentice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.8.2014 19:34:09
|
|
|
|
GagaT
|
Evo i mene na ovoj temi. Nisam nikada ni mogla da predpostavim da ce me ova tema zanimati... Ali, eto sve je moguce. Imam 33god, 2,5godine pokusavanja i dosta mi je, umorna sam. U avgustu idemo na prvi razgovor za vantelesnu opladnju. Nisam citala vase postove, ne znam koga ima ovde od starih trudilica, da li ima nekog od onih koje me vec poznaju ali u svakom slucaju zelim svima prijatno vece. Ono sto mene zanima jeste koliko brzo se stvari odvijaju u slucaju da je sve ok? KOliko ima zena koje su uspele iz prve? Sta su jele ili pile da bi se dobro pripremile za VTO?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.8.2014 21:36:38
|
|
|
|
branki*
|
gago,meni je uspelo iz prve,ima i tema -kako pripremiti organizam za vto ili tako nesto,procackaj.ne znam sta si radila od analiza,ali dobro je da imas proveren spermogram,briseve,briseve na hlamidiju,miko i ureoplazmu,hormone,hsg,histeroskopiju i laparoskopiju(nije neophodna,ali dobro je odraditi).sto se tice pripreme,ja nisam nista posebno,ne pusim,uzimala sam folnu kiselinu,oligovit vitamine,ponekad sumece tablete gvozdja,trudila se da jedem zdravo,mada nisam bila fanatik i jako sam verovala u uspeh. zelim da ti uspe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.8.2014 23:15:54
|
|
|
|
zece
|
i jas uspeav od prva no za zal zavrsi so spontan inaku jas imam 29 god i se pripremam za drugo vto u septemvri
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.8.2014 12:24:32
|
|
|
|
17 joka
|
Zece , bice uspesno i bice sve dobro svim srcem Gago, isprasicu ja tebe odavde sto pre, i tu sam draga moja sta god da te zanima
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.8.2014 14:51:43
|
|
|
|
Enalen
|
zece, super! aj pa da bude onako kako sakas! :* gago, sve je individualno. citaj postove ovde, ali probaj da se ne opteretis, to je najbitnije, a duzina i procedura zavise od toga gde radis. srecno!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.8.2014 16:03:03
|
|
|
|
srculence25
|
zece navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 13:52:53
|
|
|
|
suncica83
|
bila sam jutros u rfzo da predam za vto.. i zamislite da mi nisu prihvatili amh hormon jer je stariji og 6 meseci..ja sam bila ubedjena da amh vazi godinu dana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 14:00:48
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice, uradi amh i predaj stices na vreme
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 14:02:54
|
|
|
|
suncica83
|
vec sam odma otisla i uradila..bice gotov za 5 dana..rekli su mi da nema problema da cu dobiti resenje cim to dostavim..i da ne brinem..da cu stici
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 14:11:36
|
|
|
|
17 joka
|
e pa super draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 14:13:22
|
|
|
|
suncica83
|
ali ne mogu da verujem..bila sam ubedjena da amh vazi godinu dana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 14:20:40
|
|
|
|
17 joka
|
neznam i meni je receno da je 6 e sad kako gde.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 16:01:02
|
|
|
|
Cecana
|
Ja bih samo da pozelim svima puno srece,da vas ohrabrim i da vam uspe iz prve kao sto je meni. Ja predlazem svima da uradite analize hormona,pregled stitne zlezde,ogtt test sa insulinemijama.Secam se kako je moja dr.endokrinolog rekla da je jako zadovoljna kako je kod mene sve teklo,posto zene idu na 2-3 vto pa tek onda krenu da istrazuju zasto ne uspeva i stignu do endokrinologa. Sto se amh-a tice meni je bio super a stimulacijom-dugi protokol sam dobila samo 2 jajne celije.Nema pravila.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 17:30:39
|
|
|
|
17 joka
|
Cecana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 19:53:34
|
|
|
|
bikki
|
Da li neka od devojaka mozda zna,da kada se radi vto o trosku drzave/grada da li je tada moguce uraditi postupak iz prirodnog ciklusa?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 20:17:48
|
|
|
|
zece
|
Hvala vam puno ali mene sad brine jednonesto tsh je bio danas2,32 a za vto treba da bude ispod2 kazu neki lekari sutra cu da pozovem doktor koj ce mi raditi vto I cu ga pitati zato sta ce reci on inace ja vec duze vreme pijem eutirox
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 20:28:12
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: GagaT Evo i mene na ovoj temi. Nisam nikada ni mogla da predpostavim da ce me ova tema zanimati... Ali, eto sve je moguce. Imam 33god, 2,5godine pokusavanja i dosta mi je, umorna sam. U avgustu idemo na prvi razgovor za vantelesnu opladnju. Nisam citala vase postove, ne znam koga ima ovde od starih trudilica, da li ima nekog od onih koje me vec poznaju ali u svakom slucaju zelim svima prijatno vece. Ono sto mene zanima jeste koliko brzo se stvari odvijaju u slucaju da je sve ok? KOliko ima zena koje su uspele iz prve? Sta su jele ili pile da bi se dobro pripremile za VTO? Gago, meni je vto uspela iz prve. Pre toga sam radila sve analize koje su mi trazili sa klinike. Sto se tice jela i pica nisam se nesto posebno opterecivala. Gde idete na razgovor za vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 21:11:56
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, pitaj malo da poveca terapiju i pitaj za selen Biki, nisam cula da to moze Anita
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 21:50:00
|
|
|
|
zece
|
ja pijem selen sumleci zajedna sa vit a c i e i cink
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.8.2014 21:59:25
|
|
|
|
17 joka
|
pa svaakako vidi da li treba da se poveca Eutyrox
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.8.2014 0:01:14
|
|
|
|
Chipsy
|
Dr Vlaisavljevic se ne brine previse za tsh. Cak nas je i saljivo pitao 'sta kazu forumi, koja je granica za tsh?' Meni je sad 0.9, rekao mi da smanjim dozu. Prvi put mi je bio 3,55 i uspela mi vto, a drugi put 1,nesto i nije. Eto, nema pravila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.8.2014 7:42:38
|
|
|
|
pozitivna
|
Alex88 ! Kako se zovu tablete za kontracepciju koje ces koristiti ? Pozrav svim devojkama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.8.2014 9:43:34
|
|
|
|
alex88
|
Mikroginon
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?