Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 21:36:19
|
|
|
|
17 joka
|
za puno pozitivnih postupaka i divnih bebica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:02:53
|
|
|
|
wivern
|
Da nam ova tema bude srecnija od predhodne Chipsy pa koje si ti godiste kad si tako "matora" Ako se sme znati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:09:17
|
|
|
|
Chipsy
|
'78. Nisam bas toliko, al ove dve su cist podmladak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:13:18
|
|
|
|
wivern
|
Tu smo negde u istom pubertetu, ja sam 75-o a ove dve su prave pionirke
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:35:23
|
|
|
|
alex88
|
da nam nova tema donese puno pozitivnih beta Ivanica,moja draga ce povuci nogu.
< Poruku je uredio alex88 -- 28.2.2014 22:37:55 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:43:47
|
|
|
|
Chipsy
|
Mozda mi je Alexx bila i ucenica, ko zna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:46:18
|
|
|
|
degu
|
Wiv sad sam videla, čestitam Drage moje VTO-vke sve vas vučem za nosiće i prašim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:47:16
|
|
|
|
Chipsy
|
Uplasena, koliko sam bila tuzna zbog sebe, ne rekoh ti ni koliko mi je zao sto kod tebe nije doslo do oplodnje...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:49:07
|
|
|
|
alex88
|
Nisam sigurno,ja sam rodom iz Nisa.E i nismo vise klinke,rado bi se vratila u to doba kad bi moglo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:03:22
|
|
|
|
alex88
|
Chipsy citala sam na nekom forumu da je dr iz Segedina pravi macan,jer istina?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:17:41
|
|
|
|
zece
|
Ajde ne se predavajte nema tuka matora mm je 77god roden I denes slavi rodenden a jas sam84 rodena I neka ovaa strana se polne so visoki beti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:25:59
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja sam to čitala ali ga nisam tako doživela, mada ga svi tako zovu, pa sam i ja. Izgleda pristojno, ali ništa sada posebno .. ali ukusi su različiti .. Evo ga pa proceni ;) IZVORNA PORUKA: alex88 Chipsy citala sam na nekom forumu da je dr iz Segedina pravi macan,jer istina?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:26:36
|
|
|
|
Chipsy
|
Srecan muzu rodjendan Alexx, nije po mom ukusu, mada je simpatican. Mozes da ides na njihov sajt pa proceni sama A mnogo je smesan kad obuce bele doktorske pantalone i na njih stavi crn kais Inace, Madjari nemaju bas nekog modnog ukusa, Rumuni su mnogo bolji po tom pitanju, a i vedriji su
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:28:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećan rođendan mužu, pa da se obradujete uskoro IZVORNA PORUKA: zece Ajde ne se predavajte nema tuka matora mm je 77god roden I denes slavi rodenden a jas sam84 rodena I neka ovaa strana se polne so visoki beti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:30:36
|
|
|
|
17 joka
|
Alex, nerazumeju oni da smo mi prerano izgubili tu mladost, da nemora nase godiste biti nezrelo mnogo toga prođes sa 24 god. Cipsy videces kad se upoznamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:31:30
|
|
|
|
Chipsy
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Cipsy videces kad se upoznamo Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:32:50
|
|
|
|
Chipsy
|
Dunjci, nisam znala da ga tako zovu... Joj Boze, pa meni tamo nije ni do cega, gledam u onaj plafon i jedva cekam da zavrsi, kakvi macani, kakvi bakraci...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:39:52
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: zece Ajde ne se predavajte nema tuka matora mm je 77god roden I denes slavi rodenden a jas sam84 rodena I neka ovaa strana se polne so visoki beti Srecan muzu rođendan i da uskoro dobijete od srca vam zelim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:50:36
|
|
|
|
alex88
|
Srecan rodjendan muzu i da za sledeci drzi bebicu u rukama. Joj Chipsy verujem da ti tad nije bitno pa da je najlepsi na svetu,malo sam htela da se nasalim za MACANOG,danas citala za Segedin pa videh i kako ga zovu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 10:42:27
|
|
|
|
uplasenaa
|
Chipsy verujem jer i ja sam jos uvek tuzna sto se moje jajne celije nisu oplodile i to bez i jednog objasnjenja a sve je bilo savrseno,ali sta cemo zivot je takav nepredvidiv moramo dalje u nove pobede dok ne dodjemo do naseg cilja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 10:46:41
|
|
|
|
wivern
|
Zece srecan rodjendan tm..... Uplasena bebice te sigurno negde cekaju, samo treba biti uporan i imati dovoljno zivaca da se izdrzi sve.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 11:05:46
|
|
|
|
uplasenaa
|
wiwern znam ugledacu se na sve vas jer sve ste vi toliki borci (inace nisam bas jaka i hrabra)i toliku podrsku pruzate jedna drugoj da citajuci vas vi mi dajete snagu za dalje sve vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 11:06:48
|
|
|
|
uplasenaa
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 11:13:50
|
|
|
|
wivern
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
postovanje, ljubav ili nesto drugo?!pahulja76Da li ujutru ispracate muzeve kada krenu na posao? (vi ne radite i ostajete kod kuce ili on krece pre vas...)DA (
50%)
NE (
50%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!