Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:25:48
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Eeeeeeeeeeee necu biti tu da cujem rezultate Navijam jako da bude iznad 5 UM daj boze ali nesto ne verujem,mislim da ce ova muka da se pretvori u stomacni virus,ali ipak cu da radim pa kad stignes videces rezultate ionako cu da cekam bar dva sata za rezultate...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:26:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahah, ali ja cu ih videti tek 7 ujutru jer necu imati ceo dan net Videcemo, videcemo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:27:58
|
|
|
|
serpica
|
Daj da ti pustim SMS
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:29:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica Daj da ti pustim SMS Sad cu da ti posaljem na fb :D
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:41:01
|
|
|
|
tijatija
|
UM, serpi navijam jaaaaaaaaako i bas mi je drago kad vidim da se jos neko odluci za cetvrto dete mada... nemoj te da me razljutite, ovaj forum nema mamu sa petoro dece
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:42:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Tija nikad nije kasno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:46:29
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Tija nikad nije kasno da se ljubi strasno do cetrdeset cu da razmislim ali doooooooobroo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 23:00:17
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: tijatija UM, serpi navijam jaaaaaaaaako i bas mi je drago kad vidim da se jos neko odluci za cetvrto dete mada... nemoj te da me razljutite, ovaj forum nema mamu sa petoro dece ali ce je mozda imati , Tija na posao
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 23:07:51
|
|
|
|
Torbica
|
Juju, svaka cast!!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 23:47:46
|
|
|
|
Didy
|
E, vala, Tija, evo ja obećavam da ću i ja peto ako se i ti odlučiš. Jest' da mi fali pre petog još ovoliko koliko ih imam, ali danas popodne sam shvatila da bih mogla i sa petoro (Torbice ).
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 23:55:23
|
|
|
|
Torbica
|
Hihi, stvarno su bili fenomenalni, sto ih je vise - to zabavnije. Gde je ona tema o igrackama? Svi su bili dobrice, i gosti i domacini. Mada, ja posle poduze pauze - red je da uradim nesto i na poslovnom planu. Navijam za sveeee!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 1:13:13
|
|
|
|
amelia
|
Bas se ova tema zagrejala tako i treba...inace da javim kod mene novosti levi jajnik me toliko boli da ne mogu mirno da sedim niti da spavam rano je jos za bilo kakve simptome tek treba da dobijem za nedelju dana ali buni me ovo sta je sad nkad mise ranije nije desilo bas se brinem
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 6:31:38
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: tijatija UM, serpi navijam jaaaaaaaaako i bas mi je drago kad vidim da se jos neko odluci za cetvrto dete mada... nemoj te da me razljutite, ovaj forum nema mamu sa petoro dece Tijo hvala,a mozda ja dobijem blizance tema je otvorena upadaj kad god pozelis. jos nema,pijem kafu i odoh da vadim betu,aj drzite fige,mozda nesto i bude.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 7:23:59
|
|
|
|
Anoniman
|
juhuhuhh serpi navjam ni kod mene nema vestice, sada ustala. cekam moju frizerku od simptoma imam pritisak u donjem delu stomaka i tezinu u zeludcu.....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 7:29:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Serpi, Unina mama navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 7:36:15
|
|
|
|
branki*
|
uh,bas se zahuktalo!dramaticno! unina mama,serpi,navijamoooo ostale crtke,sto pre da begate iz ove teme
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 7:44:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Ijaoj,serpica radi betu! Bice pozitivna UM,mogla si i ti,vec kad si u Bgu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 8:01:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Bezi tamo Von, ne mogu da stignem ni da odem do h&m da iskupoujem stvarcice za unu, jer stizemo tacno u sat u ponedeljak cu ja testic Moracu da Vam postavim sliku haljine E daaaaaaaa, Serpi cekam porukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 8:07:22
|
|
|
|
vonavoj
|
UM,dodjes kod mene na kaficu i idemo u HM,ogroman se otvorio! Cela jedna zgrada!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 8:22:42
|
|
|
|
bubulence
|
eee ja bila juce ali u NS, imaju odlicna snizenja za decu, svasta smo kupili. serpi je vec uradila betu? UM jedva cekam ponedeljak da nam saopstis trudnocu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 9:58:55
|
|
|
|
Trcosava
|
kad stižu rezulttati Šerpice???
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 10:10:42
|
|
|
|
mamin mish
|
Serpice jesu li gotovi rezultati! Navijam jako da bude .
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 10:12:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
nema jos SERPI navijam da bude velika beta
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 10:12:57
|
|
|
|
mamin mish
|
Kod mene je O bila juce tako da (ne)ocekujem 18.09-19.09.
< Poruku je uredio mamin mish -- 6.9.2014 10:14:26 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 10:30:40
|
|
|
|
serpica
|
Rezultati posle 11h
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?