Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 11:36:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaci navijamo Ni kod mene nista, ali su bolovi tako jaki da kao da ce svakog casa da krene, psoebno krsta i donji deo stomaka, kao prehlada
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 11:50:00
|
|
|
|
serpica
|
UM i kod mene tako cas me zaboli cas nema,od jutros mi i kao muka neka u stomaku,videcu,mislim da cu sutra da radim betu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 11:56:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Hajde navijamo Ako ne dodje za vikend i u ponedeljka ja radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 15:31:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Crtice gde ste?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 16:22:27
|
|
|
|
serpica
|
Malo mi je muka jos uvek nema...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 16:35:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: serpica UM i mene boli glava ali ja misli da je od ovog vremena Glavobolje bese 2 dana bez prestanka. .u trudnoci me je retko kad bolela ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 16:50:18
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM , Serpice navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 17:12:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Sanjalice Serpice navijam draga
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 17:21:14
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: serpica Malo mi je muka jos uvek nema... Tebi već muka UM, Šerpice navijam i vuuuuuuuuuuuuuuuuučem vuuuuuuuuuuuuuuuučem imate da bidnete sve crtice ovde kao pinokio
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 17:25:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: serpica Malo mi je muka jos uvek nema... Tebi već muka UM, Šerpice navijam i vuuuuuuuuuuuuuuuuučem vuuuuuuuuuuuuuuuučem imate da bidnete sve crtice ovde kao pinokio Hhahhahha kod serpi sve na brzinu Bas me zanima sta ce biti sutra Necu biti pri kompu da cujem serpicine rezultate bete ili testa.. Inace ja ako sam sada ostala trudna, vtp bi mi bio na moje sestre rodjendan, sto bi bilo divno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 17:39:44
|
|
|
|
superm
|
Serpice, Didy, velika je to odluka, zene, svaka vam cast!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 19:02:57
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: serpica Malo mi je muka jos uvek nema... Tebi već muka UM, Šerpice navijam i vuuuuuuuuuuuuuuuuučem vuuuuuuuuuuuuuuuučem imate da bidnete sve crtice ovde kao pinokio Trco ja rekoh Lesici ja sam kraljica mucnina i povracanja,no evo sad mi vise nije muka ma kako god saznacu uskoro na cemu sam.Ali hvalaaaaa za dugacak nosic.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 20:48:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni bi danas trebao da prodje ciklus, a njega jos nema
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 20:58:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Timću i čekam :) mada i ''govorim tiho i nosim test sa sobom'' nije daleko od vas dve
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:02:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhhahahhaha Trco iz tvojih usta u Bozije usi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:05:03
|
|
|
|
serpica
|
UM imas li nekih simptoma?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:07:14
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni bi danas trebao da prodje ciklus, a njega jos nema Hihihihi, a jesi ti ono za vreme O bila na distanci sa dragim? Ako jesi, tipujem na curicuuuuu!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:07:33
|
|
|
|
doktorkakristal
|
svratih da vidim sto se ove dve (UM i SERPI ) ne sele u trudnicke teme
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:08:54
|
|
|
|
bubulence
|
samo da znate , danas su se oslobodila 2 mesta u trudnicama . ali ako vas bude i vise lako cemo za mesto
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:09:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni bi danas trebao da prodje ciklus, a njega jos nema Hihihihi, a jesi ti ono za vreme O bila na distanci sa dragim? Ako jesi, tipujem na curicuuuuu!!! Da ,da, na distanci ahhaahha ono na distanci budimo bolje je za oboje Videcemo posle onog sto je bilo u junu cisto sumnjam da ce biti Nema ni jednog Serpi, a kod tebe
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.9.2014 22:11:38 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:12:46
|
|
|
|
Torbica
|
Sumnjivooo!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:15:30
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR svratih da vidim sto se ove dve (UM i SERPI ) ne sele u trudnicke teme Doco ti povuci malo modeRRatorske veze da nas prebacis tamo UM i dalje mi je muka ali ne izgleda mi kao trudnicka,nekako mi onako,kao tesko,evo sad sam pojela dva zalogaja i nisam mogla vise kao da cu da povratim. Drugo nista,imam opet ono peckanje u grudima ali 2,3 puta u toku dana.Nista obecavajuce...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:17:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR svratih da vidim sto se ove dve (UM i SERPI ) ne sele u trudnicke teme Doco ti povuci malo modeRRatorske veze da nas prebacis tamo UM i dalje mi je muka ali ne izgleda mi kao trudnicka,nekako mi onako,kao tesko,evo sad sam pojela dva zalogaja i nisam mogla vise kao da cu da povratim. Drugo nista,imam opet ono peckanje u grudima ali 2,3 puta u toku dana.Nista obecavajuce... Serpi jedva cekam tvoje rezultate, radis ujutru test? U koliko?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:21:24
|
|
|
|
serpica
|
Idem ujutru da radim betu necu test,bar da budem sigurna,i nadam se da ce ako ima nesto i da pokaze jel da? Idem oko 8h
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 22:22:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Eeeeeeeeeeee necu biti tu da cujem rezultate Navijam jako da bude iznad 5
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?