Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 19:31:32
|
|
|
|
Anoniman
|
crtice gde ste nema, bice kao u junu, boli me glava, spava mi se, grudi me ne bole........
< Poruku je uredio Unina mama -- 4.9.2014 19:40:50 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 19:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
I evo sada su pocela i krsta da me bole, sto znaci da ce sutra stici
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 19:53:00
|
|
|
|
vonavoj
|
ni to ne mora nista da znaci..ja sam bila nervozna,bolela me krsta,sto me inace ne boli.. Um,da si merila bazalnu,sad bi znala..meni je maslacak pogodila!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 20:07:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Vudecemo Von, a kakav sam baksuz dobicu u subotu za slavlje grrrrr Nisam merila
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 20:15:58
|
|
|
|
serpica
|
UM i mene boli glava ali ja misli da je od ovog vremena
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 20:44:24
|
|
|
|
nata11
|
Meni i danas nisu dali plavi uput Nisu mi jasni ovi doktori kao da mi placaju iz dzepa. Znaci bukvalno ih mrzi u drugoj smeni radi samo 1 doktor svi na odmoru. Sada ce mi dati uput u ponedeljak, pa ajd da vidimo i to cudo.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 20:46:00
|
|
|
|
Didy
|
Ja vam se uskoro pridružujem.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 20:47:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Nato da ti sto pre daju uput, strasno su bezobrazni. Ja sam nesto cela slomljena,mozda je i vreme, ne znam sta je, odoh da spavam,laku noc drugari
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 20:48:59
|
|
|
|
nata11
|
Jeste kod nas ceo dan kisica neka smori. Laku noc UM
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 21:51:42
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja vam se uskoro pridružujem. Ajde crvenokosa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 21:56:18
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi bre mnogo me plašiš kako li je tvom mužu! Jedva preživeo poslednji porođaj a sad ga opet stresiraš Ženo divim ti se na hrabrosti!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 22:03:02
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Šerpi bre mnogo me plašiš kako li je tvom mužu! Jedva preživeo poslednji porođaj a sad ga opet stresiraš Ženo divim ti se na hrabrosti! Ako bog da da opet poneses mustuluk,zvaces direktno Dr-a jer ovaj moj ce da presvisne vec na pozitivnom testu. I nisam bas hrabra,plasim se i ja ali imam jaku volju i zelju.Bog cuva a sreca prati hrabre,pa videcemo....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 22:06:07
|
|
|
|
Modessty
|
jooj da mu nisam u koži
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 22:17:53
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Didy Ja vam se uskoro pridružujem. Ajde crvenokosa Tempiram tamo negde na letnjem raspustu da se porodim, pa još malo da sačekamo. Al da smo definitivni, jesmo. Zaista oboje želimo i treće. Čak i deca stalno spominju.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 22:25:14
|
|
|
|
mamin mish
|
Evo i mene opet ovde. Predhodnih meseeci smo malo pauzirali a sad opet na posao. Meni su trenutno plodni dani sutra ili prekosutra jw O posto je poceo da me ziga janik.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 22:25:17
|
|
|
|
mamin mish
|
Evo i mene opet ovde. Predhodnih meseeci smo malo pauzirali a sad opet na posao. Meni su trenutno plodni dani sutra ili prekosutra jw O posto je poceo da me ziga janik.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 22:25:31
|
|
|
|
serpica
|
Ma bravo super,
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 22:33:59
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja vam se uskoro pridružujem. Didy, svakla cast! Moj utisak tebe izgleda ovako - opustena, topla, smirena, iskrena i vrlo prijatna! I volim sto imas lepu organizaciju sa decom, mislim da ce ti ovo trece zaista upotpuniti harmoniju koju imate.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 4.9.2014 22:37:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja vam se uskoro pridružujem. divno didy, bas mi je drago! UM draga, uradi test, nemoj da nas mucis
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 7:26:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Didy Ja vam se uskoro pridružujem. divno didy, bas mi je drago! UM draga, uradi test, nemoj da nas mucis Didy jedva cekam! Inace ja mislim da ce stici vetsica, sada sam unu ispratila u vrtic, i imam tupe bolove u stomaku kakav sam baksuz, stici ce u toku dana , ili sutra kada krenem za Bg.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 8:00:57
|
|
|
|
serpica
|
Jutro crtice.. UM mozda i nece da stigne,cekaj,znas i sama da to nista ne mora da znaci.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 8:57:01
|
|
|
|
vonavoj
|
svaka cast didy i serpice na odluci!! navijam i vucem vas!~
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 10:09:19
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj svaka cast didy i serpice na odluci!! navijam i vucem vas!~
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 10:48:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica Jutro crtice.. UM mozda i nece da stigne,cekaj,znas i sama da to nista ne mora da znaci. Serpi sta bi sa tobom?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 5.9.2014 11:24:06
|
|
|
|
serpica
|
UM nista jos nema a ti?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?