Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 8:15:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro i od mene!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 8:19:18
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro vrednice! UM nedaj da te nagovore! Čekaj za test još malo! Ne moraš kao ja da čekaš da uđeš u 10. nedelju pa da radiš test al nemoj ni mnogo da poraniš
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 8:25:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo ja kao i Mod, ne daj se Ines, ne daj se godinama moja Ines!! Sačekaj kako si naumila. Ako je tu, neće mrda Šerpice navijam i za ti
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 8:30:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drugari, cekacu sto kaze Trcosava ako je tu nece pobeci , u junu sam se bas istrsirala, tako da sada vise nikada ne radim test odmah ! Sa Unom sam radila posle mesec i po dana kasnjenja, kada je trebala druga ocekivana da dodje!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 11:12:51
|
|
|
|
amelia
|
Jutro drugarice serpice unina sigurno vi idete iz ove teme ja nisam bas pouzdana . Inace bas sam happy moja kuma se juce porodila, rodila je prelepu devojicicu . Slabo vas ima na spisku gde ste ctrice sto ne prijavljujete datume da svi zajedno navijamo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 13:00:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Grrrrrrrr u subotu imam svadbu, i kupila sam usku usku teget haljinu, i kako je krenulo moracu pojas da nosim ispod nje, stomak mi je naduven kao da sam zaba, obukla sam farmerke i presvukla se u trenerku. Ako treba da dobijem , molim te Boze neka bude danas da bar na svadbu idem normalna! Odoh do grada d anesto pokupujem, i da uzmem Unu iz vrtica! Gde ste vi nestale crtice, kako nam je ova tema sve praznija, i praznija
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 14:52:16
|
|
|
|
Linaaaa
|
I ja se isto pitam UM nema nikog da caskamo, kada sam ja ugledala moje samo je Joka bila tu. Jedan veliki za . Jos uvek sam ovde, svidja mi se tema mada sam ja trudna 6.6 nedellja. Sutra ulazim u osmu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 15:06:55
|
|
|
|
branki*
|
linaa,dodji malo i kod nas
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 15:15:02
|
|
|
|
serpica
|
Branki zovi i nas malo tamo Trco hvala UM svaka cast na strpljenju,daj boze da sacekam bar subotu da ga uradim.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 17:21:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi sumnjam da ce nesto biti, ali hajde bar da se ponadamo. Kupila sam mini baby kornisone i grickam ih upravo, obozavam ih.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 17:55:34
|
|
|
|
17 joka
|
UM, strpljen spasen ja znam da se selis u teme
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 17:55:58
|
|
|
|
7marii
|
AAA UM vec ruckas ajde da nas obradujes u ponedeljak. Ja ceo dan muku mucim sa nekom mucninom i glavoboljom i ni jedan lek ne pomaze,a gutam ih ko bombonice opasno cu da se razbolim izgleda Navijam za sve
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 18:04:34
|
|
|
|
nata11
|
Ja ceo dan muku mucim sa birokratijom. Moja dr iz DZ je na odmoru i sada niko nece da mi da plavi uput, svi se prave ludi ... a sto cu ja da izgubim ovaj mesec zbog uputa to nema veze.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 18:46:52
|
|
|
|
17 joka
|
Nato ti lepo kod nacelnika, tako sam ja, sad me bas briga za njihovo ponasanje i bezobrazluk
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 19:26:25
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: serpica Branki zovi i nas malo tamo serpi,nato,joko,unina,amelia... ima mesta kod nas za sve,sto pre nam dodjite
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:02:29
|
|
|
|
milica93
|
Pozdrav zenee Aj da vas pitam, imala sam od 1-8.8. i evo vec nedelju dana me grudi ne bole, nego ... ne smem ih pipnuti. Nikad u zivotu me nisu bolele tako, ponekad malo onako pred M,al ovako nikada. Po MB O mi je bila 12.8. E da i imam na areolama kao neke zlezdice bele, ne znam ni ja sta su, pre neki dan su bile bas bele, sad manje, kako kad. Mislite da je rano za test, ja vise nisam objektivna kad sam ja u pitanju. Imam neki BBtest, novi, nikad videla taj. Ljubim vas ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:19:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Milice odradi test, to sa grudima mi je sumnjivo Navijamo za crtice! Jos jedan dan prodje a nema.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:20:04
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Serpi sumnjam da ce nesto biti, ali hajde bar da se ponadamo. Kupila sam mini baby kornisone i grickam ih upravo, obozavam ih. I ja sumnjam al ajde videcemo,evo Branki nas zove kaze ima mesta tamo pa da je ne odbijemo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:23:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Unina mama Serpi sumnjam da ce nesto biti, ali hajde bar da se ponadamo. Kupila sam mini baby kornisone i grickam ih upravo, obozavam ih. Ahahhahha pa videcemo, ako ima mesta , sto da je odbijamo Inace ja odoh da pravim pizzu i kada uspavam dete da jurim mm I ja sumnjam al ajde videcemo,evo Branki nas zove kaze ima mesta tamo pa da je ne odbijemo
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.9.2014 20:25:24 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:23:25
|
|
|
|
milica93
|
Hvalaaa odradicu ujutru, mada najradije bih odmah ... Koliko sam skontala i tebi kasni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:26:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: milica93 Hvalaaa odradicu ujutru, mada najradije bih odmah ... Koliko sam skontala i tebi kasni Kasni 3 dana, ali tako mi je u junu kasnilo mesec dana pa nista, tako da sada necu tako rano da radim test Navijamo ujutru, javi rezultate!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:30:00
|
|
|
|
milica93
|
Znaci u istom smo sosu, i meni ciklusi poludeli u poslednje vreme ... Nadajmo se onda da nam se posrećilo ovaj put Javljam ujutru
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:39:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Navijamo Inace od kada sma prestala da dojim Unu u maju prosle godine ciklusi su mi bili tacni u sat i dan, tacno na 28 dana, u junu se sve poremetilo, jul i avgust na vreme stizala, i sada opet kasni!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 20:46:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ti hormoni su bas poremeceni posle trudnoce, gore nego u trudnoci, izgleda
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 3.9.2014 21:55:35
|
|
|
|
mara1981
|
Eeeeeeeeej UM, pa tebi nema?! Pa to ce biti , vidim ja!!!! A za test te potpuno razumem, ja sam isto tako radila i nista i rekla sam sledeci put cu raditi tek kad mi doooobro kasni! Serpi, i tebe cekamo i navijamo! ja sad cekam da mi se potpuno zavrsi, pa ponovo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?