|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
2.9.2014 6:58:40   
serpica
Dobro jutro crtice user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 26
2.9.2014 8:06:34   
nata11
Hellou Serpi user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 27
2.9.2014 8:37:52   
Sanjalica1980
Dobro jutro crtice, samo da vam se javim i pozelim lep i uspesan septembar user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 28
2.9.2014 9:18:16   
Anoniman
Dobro jutrouser posted image jos nema, ali mi se nesto mulja po stomaku.
Juce sam se prepala, pre 2 nedelje sam se udarila u levi deo stomaka gde je levi jajnik, i jos mi ima modrica, juce napipam neku kvrzicu, strasno, odmah sam pomislila na najgore, pa sam jutros ilsa na uz hvala bogu pa je samo neka potkozna bubuljica, mislim ona se spolja i vidi, ali kako sam se prepalauser posted image

Una jutros krenula u vrtic, ja bih trebala da ucim , i tako!

Maro bas bezveze, drzim cvrsto fige za sledeci mesec, mada i ja cu da ti se pridrzuim.

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 29
2.9.2014 9:34:00   
Modessty
Cure ajd mi pošaljite u pp koja kad ne treba da dobije pa da malo uredim onaj prvi post, da se čisto zna ko kad šta i kako. Ne mogu da vas pohvatam! user posted image

Šerpi kad te vidim na ovoj tmei umrem od straha! Ženo ne središ li te bubrege pre nego ostaneš trudna ja ću da te bijem, majke mi!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
2.9.2014 9:42:02   
Anoniman
Ja sam trebala juce 1.9. A serpi je ne ocekuje 5.9.user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 31
2.9.2014 10:41:47   
serpica
IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Cure ajd mi pošaljite u pp koja kad ne treba da dobije pa da malo uredim onaj prvi post, da se čisto zna ko kad šta i kako. Ne mogu da vas pohvatam! user posted image

Šerpi kad te vidim na ovoj tmei umrem od straha! Ženo ne središ li te bubrege pre nego ostaneš trudna ja ću da te bijem, majke mi!

Razumem sefe user posted image ali ako se desila T vec je kasno,opet ce se molimo da prezivim user posted image
a kad smo kod simptoma bole me krsta i donji deo stomaka,i kao da sam kamen pojela,ovo nije pms znam,ali mislim i da od user posted image ovog meseca nista.No videcemo,blizu je petak.

< Poruku je uredio serpica -- 2.9.2014 10:42:59 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 32
2.9.2014 15:44:43   
7marii
Dan crtice,mene nema jar cekam da odem kod doce koji radi tek od ponedeljka. Pa smo i ovaj mesec u stanju mirovanja user posted image dok sve ne proverim kod doce. Ciklusi luduju te na 18 te na 21 dan,moram da proverim sve to. user posted image dosla i trajala bas kratko jedva 3 dana. A ja sam se u poslednjih nekoliko meseci ugojila 2 kg,pa mozda zato i hormoni luduju.Jedina dobra strana svega toga je da mi se pojavilo bujno poprsje ali bre bolno,pa zato moram da proverim hormone i zato pauza user posted image
UM,serpice navijam da budu user posted image da se selite u druge teme a nas vucite

< Poruku je uredio 7marii -- 2.9.2014 15:48:19 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 33
2.9.2014 22:53:29   
Anoniman
Gde ste crtice, kod mene ni danas nista od vesticeuser posted image prodje jos jedan dan, vdecemo kakvo ce biti jutro..

E da mnogooooooooooooo sam gladna trenutno!

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 34
2.9.2014 22:56:10   
17 joka
UM, trudna si user posted image user posted image

uradi test pa da se radujemo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
2.9.2014 22:57:56   
Anoniman
ne, ne, ako ne dodje do ponedeljka, tada ga radimuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 36
2.9.2014 23:02:03   
serpica
UM blago tebi kad mozes toliko da cekas,ja bih vec sutra otrcala da uradim betu,ma kakvi sutra,jos juce bih uradila.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
2.9.2014 23:04:24   
Anoniman
hahahha u junu sam radila 5 testova i betu, i nistauser posted image sada lepo nigde ne zurim, i cekam, cekam hahhaha odoh da jedem bas sam gladna, i da sada sam osetila neko peckanje u grudima.... a mozda i umisljamuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 38
2.9.2014 23:09:17   
serpica
Ako idi ruckaj,a meni nemoj da zameris ako te ne sacekam sa testom....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
2.9.2014 23:10:07   
bubulence
UM zeno , kakav crni ponedeljak!!??? sutra lepo u apoteku i gotovo. ne mozemo mi toliko da cekamo! i salji picu ovamo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
2.9.2014 23:10:15   
Anoniman
ahahahah necu, slobodno ti u petak radi svojeuser posted image
odohuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 41
2.9.2014 23:14:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

UM zeno , kakav crni ponedeljak!!??? sutra lepo u apoteku i gotovo. ne mozemo mi toliko da cekamo! i salji picu ovamo user posted image

nisam je pravila, bila nam unina dugarica do kasno, posle me uhvatili gosti oko apartmana, pa dok sam sve lepo rezervisala, da mi nesto ne promakne, pa isli do moje bake i sipak, ostah ja gladnauser posted image

a ne , ne ovaj put ja cekamuser posted image ako bude nseto saznacete u ponedeljakuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 42
2.9.2014 23:16:27   
bubulence
izaci ce ti cmicak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 43
2.9.2014 23:17:49   
Anoniman
ahaha sto?user posted image

jedem tostuser posted image

Direktna veza do poruke: 44
2.9.2014 23:19:44   
serpica
Bubi evo ja cu umesto UM da radim test pa makar bio negativan samo da joj ne izadje cmicak. user posted image

Direktna veza do poruke: 45
2.9.2014 23:21:02   
Anoniman
hahaha serpi, cekaj d ati prvo zaksni, pa onda ahahhahha....

zeznula sam se , sto nisam napravila jos jedan tost, jos sam gladna...user posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 46
2.9.2014 23:23:17   
Dada81
A,ovde su desavanja user posted image Naravno,tako i treba. UMuser posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 47
2.9.2014 23:24:13   
superm
UM, rado bih ti nekako poslala grickalice koje sam danas napravila. Zarazno ukusneuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 48
2.9.2014 23:27:41   
Anoniman
Hahahhaa Dado videcemouser posted image , Superm kakve?user posted image

odoh da spavam, ujutru moram d avodim U u vrtic!

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 49
3.9.2014 7:08:58   
serpica
Dobro jutro devojke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here