Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 23:36:54
|
|
|
|
wivern
|
Hihihihi, a ja imam zoo vrt
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 8:25:35
|
|
|
|
branki*
|
eheeej!trudniceeeee! evo kod nas jesen,kisa,tmurno,oblaci,vetar,fali samo opalo lisce i pozna jesen kao iz sastava! boza u vrticu,rucak imam,malo samo da pospremim,pa idem da dignem platu.vetar bas fijuce,cujem ga. sta vi radite,jeste budne? ajde da kuvam
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 8:37:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Prisutna! Davaj tu kafu, da još malo dođem sebi, pa da se pokrenem - a sve me mrrrrrziiiiiiiii A što se tiče pasa i bez povodca. Skoro sam imala raspravu sa dvojicom ovde - drug mma i zaovinog dečka. Oboje su u fazonu ''ja svog psa poznajem, nećeon nikog'' Odlepim kad mi neko to kaže. Sine, na šetalištu po meni obavezna brnjica i povodac - od čivave do doge! Znate li vi bre kliko su prgave čivave? Na Anu je iz komšiluka skočio jedan pas, ali bio je mlad, max 4-5 meseci, a ona još manja. Tek prohodala i obori je. Ima paničan strah od svega što se kreće sada (ok plašim se i ja pasa, ali opet ne toliko), pa čak i od mačke. Od mačke se plaši jer je baka mma dobila mačku i jednom je ova ogrebala, a baka napravila paniku i ćaaaao. Sad se i od mačke plaši....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 8:39:34
|
|
|
|
Ludachica
|
Pozdrav svima, evo ja se spremam do Zvezdare da skoknem imam UZ zakazan i to bi bio poslednji za ovu trudnocu, a od nedelje me cekaju KKS, CTG i sve ostalo sto prati 9ti mesec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 8:43:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Joj, Bubi grozno. Nikad mi neće biti jasni ti ljudi koji vodaju nevezanog psa. Ja pse obožavam, ali brate mili, nije savkom psu isto prilazi li mu gazda ili nepoznat...može da bude najmirniji na svetu, veži ga brate mili, ko hoće da ga vidi/pomazi prići će, a ima ljudi i dece koji se generalno boje pasa, pa jel' treba nervni slom na ulici da dobiju?? Ja sam doručkovala, sad ću da budim Dariu, pa za 10,30h idem kod ginekologa, idem da vidim bebu. Danas mi je mm otišao u Budimpeštu na put i jutros kad je kreta, ja mu kažem: "A koga aj idem da vidim danas?!", a on će:" Pa, pozdravi mi je puno!" Jedva čekam. Mene je noćas takav grč u nozi uhvatio da mi ej curio znoj sa čela, dok smo ga mm i ja izmasirali, nikako da prođe, sadtako teško stanem na tu nogu... A sinoć sam popila šumeći Mg.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 8:52:09
|
|
|
|
branki*
|
evo za moje trudnice
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 8:53:39
|
|
|
|
Ipokrisia
|
dobro jutro koleginice trudnice drage ja cu do kraja trudnoce da se slogiram juce trazila ruku po krevetu, nocas mi nesto noga sama poskakuje, stavila sam neki ogroman jastuk ispod nogu i tako zaspala i onda se nisu trzale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 8:56:41
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia juce trazila ruku po krevetu, Jesi je našla? Gde je bila???? Branki darling, hvala
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:01:44
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,bas mi je legla kafica,takvu volem! sve ces cesce da je trazis..ja moje dlanove i prstice trazim,ali bas ih nezgodno namestim! inace,razmisljam da li da skidam burmu..jos uvek mogu da je pomeram i skidam odvela sam Tiku u vrtic,volim sto ide srecna i bez problema! Danas imam plan da spremim neku zdravu corbicu,punu povrca,jer je mm bolestan i kolace sa visnjama..nadam se da cu se pokrenuti..rucak se krcka.. a sve bi da krenem sa spremanje ormana,bebecih stvari,ali mi treba fizikalac da mi donese kutije i da mi izvadi stvari iz ormana,gornjih delova!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:04:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj Von, kad god vidim Tika naježim se Ospe dobijem kad me neko pozove Tika ili Tinka
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:05:11
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ospe dobijem kad me neko pozove Tika ili Tinka zato te mi zovemo trcosava ili trca
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:05:28
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Ipokrisia juce trazila ruku po krevetu, Jesi je našla? Gde je bila???? Branki darling, hvala pa bila na mm jastuku, samo sto sam je dosta kasnije i osetila, do tad sam je samo gledala i pitala se cija je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:05:52
|
|
|
|
wivern
|
Jutro....ja se ispovracah na ogtt testu :( Uuh.... Sad mi zene iz laboratorije dale malo kafice da popijem. Samo kad mi vise nije muka
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:07:20
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: wivern Jutro....ja se ispovracah na ogtt testu :( Uuh.... Sad mi zene iz laboratorije dale malo kafice da popijem. Samo kad mi vise nije muka je li to onaj test na glukozu wiv?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:07:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Uf Wiki toga i mene strah, ja bre ne mogu slatko mnogo da pijem Ipokrisia hahahaha ismeja se od ranog jutra Branki, ma sve ostalo može i Tiki i tića i puno ime, ali tika i tinka.... joj
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:12:22
|
|
|
|
Ipokrisia
|
a taj test zasecereni ne dolazi u obzir, nema sanse na to da idem! Pa vecina trudnica sve ispovraca i sta onda, kako da urade test?!? Ja ne mogu ni kasicicu cistog secera da uzmem tako da od mene nooo nooo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:13:57
|
|
|
|
branki*
|
uh,wiv,bas bzv..pa,je l ce da uspe sad taj test?nisam to nikad radila.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:18:13
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Joj Von, kad god vidim Tika naježim se Ospe dobijem kad me neko pozove Tika ili Tinka Tinka je nikad nisam zvala..Tika ili Tica,ali uglavnom Tijana..i mm uvek zovem ALeksandreeeeeeeee! ..nikad Aco!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:19:42
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,bezveze..ja nisam imala problem! jeste slatko,ali ovog puta je bilo lakse,samo jednom,u prvoj trudnoci 3 puta..4 sata!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:20:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR uh,wiv,bas bzv..pa,je l ce da uspe sad taj test?nisam to nikad radila. ovo i mene zanima, šta ako i ja bacim peglu? onda opet mora da se pije????? Von - ma sve samo ne Tinka i Tika
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:22:39
|
|
|
|
vonavoj
|
OK,TIki Ne verujem da se vazi test,ako se trudnica ispovraca..mada mislim da je to zamlacivanje..bolje da se lezi u bolnici 24h i meri na svaka 2 sata,pre i posle jela.tako je moja sestra,kad su joj ustanovili visi taj secer.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:28:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Iju! Ceo dan u bolnici?? Si ti crazy??? Ću gutam! Mrzim bolnice!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:32:47
|
|
|
|
vonavoj
|
moras da biras manje zlo inace,juce sam udarila glavu u bojler,dobro se nisam patosirala..i sad se uhvatim za to mesto,lele..boli... i htela sam da pitam da li je moguce da mi se beba i dalje rotira,te su joj noge desno,te levo,ledja isto..misilm da je glava uvek dole ..juce me je raznela!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:33:12
|
|
|
|
wivern
|
Ma ja sam izdrzala sat vremena da ne bacim peglu i rekli mi da je to ok..glukoza je vec u krvi. Tako da ne moram ponovo, a radila sam sa 100g i ne znam da li bih opet mogla to da progutam. Grlo me peklo od secera. Ja inace slatko ne jedem a cokolade mogu max 3 kockice da pojedem i pece me grlo. Kakva sam razmazena trudnica, ne mogu ni 100g glukoze da izdrzim
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 9:34:32
|
|
|
|
plačljiva
|
Wiv,znam kako ti je,meni je prošli put bila strašna muka.Iskreno i ginekolozi više preteruju sa glupostima.Ej svaka druga radi OGTT.Strašno,pa šta ako je beba malo gojazna,aman naše babe i majke nikada nisu ni merile šećer u trudnoći pa šta nam fali.Mene čeka taj glupi test za 3 nedelje.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?