Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 15:26:37
|
|
|
|
wivern
|
Za moje novce da se javim u ponedeljak i tako svake nedelje.. Polako bre Placljiva, nece ne brigaj previse i pre vremena. Bice sve potaman.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 15:32:37
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj sanjalice,pitam samo da li smem ovako po potrebi da ga pijem..nemam stalno grceve,ali kad sam ceo dan na nogama,kad vozim kola,kad danas..onda me nocu hvataju! Zato sto na kutiji pise da trudnice treba da se konsultuju sa dr..ali ako ti pijes,smem i ja po potrebi Moj se zove Magnezijum 375 plus B6! Von, nama je ginekolog na predavanjima u skolici rekao da kad imamo grceve mozemo da uzimamo Mg bez konsultacije sa dr, ali do 35. nedelje, posle 35 n. se na uzima Mg, kaze on. Pa ti za svaki slucaj proveri sa dr.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 15:38:11
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Daco bre od kad nema tebe i Joleta u crticama nešto mnog mirno tamo! Mod, pa dosta smo ja i Jole zabavljale crtice...jedno vreme sam ozbiljno razmisljala da vise ne posecujem RR, jer dodjem k''o uciteljica na crticama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 15:59:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Stigli su mi rezultati krvi i urina, sutra nosim mojoj dr. Urin je super, a krv...nešto sniženo nešto povišeno... uf. I da, JAnjo, srećno, samo da sve brzo prođe!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 16:46:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Mariya,ja sam sad 35.ta nedelja..da li postoji neki razlog? Sad si me zbunila..a kod dr idem tek 18.9..a sad su mi grcevi realno i cesci! Studije koje su tokom trudnoće obezbeđivаle suplementаciju mаgnezijumom između 300 i 480 mg/dnevno, počevši od drugog trimestrа, pokаzаle su znаtno bolji ishod u smislu smаnjenjа brojа prevremenih porođаjа, hipertenzivne bolesti u trudnoći, preeklаmpsije i zаstojа u rаstu plodа. Istrаživаnjа su pokаzаlа dа je jedаn od rаzlogа povećаne potrebe zа mаgnezijumom u trudnoći i porаst mаse telа, koji se ne odnosi nа mаsno tkivo. Uobičаjeno je dа se spomenuto uvećаnje mаse telа kreće od 6 do 9 kg, prosečno 7,5 kg. Jedаn kilogrаm te mаse sаdrži 470 mg (19,6 mmol) mаgnezijumа.
< Poruku je uredio vonavoj -- 4.9.2014 16:52:07 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 18:08:24
|
|
|
|
wivern
|
Von meni je dr rekla da pijem mg kad god imamgrceve. Nije mi rekla da ne smem da ga pijem i kasnija, ali ja pijem onaj od koga ti propevas pozadi Mislim da magnezijum cak i za vreme dojenja moze da se pije, ali to vec ne garantujem.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 18:30:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Von meni je dr rekla da pijem mg kad god imamgrceve. Nije mi rekla da ne smem da ga pijem i kasnija, ali ja pijem onaj od koga ti propevas pozadi Mislim da magnezijum cak i za vreme dojenja moze da se pije, ali to vec ne garantujem. ahahahaa izem te (da ne kažem nešto vulgarno) blesavu
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 19:51:34
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern Von meni je dr rekla da pijem mg kad god imamgrceve. Nije mi rekla da ne smem da ga pijem i kasnija, ali ja pijem onaj od koga ti propevas pozadi Mislim da magnezijum cak i za vreme dojenja moze da se pije, ali to vec ne garantujem. nasmeja me zeno! jesi luda! Sve sto sam nasla po sajtovima,pise da su potrebe za Mg povecane tokom trudnoce i dojenja..znaci da sme..a pogotovo pri kraju,zbog kontrakcija i prevremenog porodjaja Inace,moja akrobata ne staje danas..nedostaje joj akcije,jer danas nismo nigde isle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 19:59:44
|
|
|
|
wivern
|
E zato sam ja isla 500m od kuce i obavila shopping..kupila sam dva prva bodica... cu turim posle fotku samo da zavrsim seckanje lubenice za kevu. Ja sam gladna na nervnoj bazi zene...ne smem nista da jedem veceras od 18h jer sutra u 7 idem na ogtt test. Aaa i sad samo razmisljam o tome sta mi se jede... A laboratorija gde radim test je vrata do vrata sa sis cevapom i palacinkarnicom, i sad ja tako gladna treba 3 sata da sedim i udisem te mirise. odlepicu Eh da kupih i famozni beluga jastuk
< Poruku je uredio wivern -- 4.9.2014 20:01:41 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 20:11:52
|
|
|
|
branki*
|
wiv,to uvek tako..kad ne smes da jedes,bas tad te mami svasta...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 20:18:27
|
|
|
|
bubulence
|
hello zene. mi dosli iz setnje, isle Ema, moja mama i ja. popi*dela sam. setamo mi i u susret nam idu covek, zena, beba i pas pusten sa povodca. kako su se priblizavali tako je taj grozan i veliki pas skocio na Emu i poceo da rezi, ja je vucem, on za njom, na kraju je podignem (ima 20kg), moja mama ga nekako odgura a njih dvoje prevrnuli ocima i kao "eevooo stavicemo mu povodac, on je inace miran"!!! . jaaaao sta sam im sve izgovorila, nema sta im nisam rekla, i ja i prolaznici. oni samo najnormalnije nastavili da setaju, ni "izvinite" nismo dobili. posle toga me je stomak otkidao, ne znam da li zato sto sam se jako uplasila ili zato sto sam podigla Emu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 20:22:47
|
|
|
|
branki*
|
jao,bre bubi bas grozno.ja bih se isto presekla!pa,majku mu,nek mu stave povodac,a ne tako da seta,kao nece..otkud ti da gatas u pasulj da l hoce il nece..pa,dovoljno samo da je prestravi!koji ljudi!i ovde ima takvih ljudi! odmori malo danas i sutra,moguce od oba da ti stomak,ceo organizam se uznemiri,znam ono kad je auto onaj naleteo na nas,odsekla sam se skroz.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 20:26:11
|
|
|
|
bubulence
|
ma bas to, kako ja da znam da li on hoce da se mazi ili da je ujede, i od kada pas koji hoce da se igra rezi??? bila sam toliko iznervirana da sam pocela da placem. ali dobro, najbitnije je da joj nije nista uradio...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 20:29:42
|
|
|
|
branki*
|
jeste.ovde bilo par takvih slucajeva da ja pas napao malo dete.jedan je bio i po novinama.a,ako je pas neki borbeni ,ne samo povodac,nego i korpu da mu stave...al,kod nas sve prolazi. plakala si od stresa i soka,normalno.i ja tako reagujem.je l se uplasila ema?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 21:25:26
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jao Bubi, svakakvih ljudi ima. Sigurno si se iznervirala,uplasila i to je dovoljno da te stomak boli. Probaj da malo lezis i odmaras dok ne prodje. Saljem ti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 21:34:28
|
|
|
|
anita
|
Jao Bubi strasno. Takve stvari se i kod nas desavaju i to stalno. Saljem ti veliki i poljubac da ti bude bolje.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 21:45:37
|
|
|
|
bubulence
|
devojke sve vas . smirila sam se, valjda ce i stomak da se smiri. ne boli me sada jako ali me malo ziga...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 21:58:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Popila sam utrogestam pa sam malo grogi. Moram da kazem kako je divno biti trudan. I pored mucnina,povracanja i vrtoglavica ovo je divno Obozavam decu. Radim sa njima u klubu ali mi je zao sto nisam postala vaspitacica.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 22:09:39
|
|
|
|
bubulence
|
sanjalice nas dve mozda budemo cimerke u Betaniji, blizu smo sa terminima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 22:15:04
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ma bas to, kako ja da znam da li on hoce da se mazi ili da je ujede, i od kada pas koji hoce da se igra rezi??? E zato su moji psi uvek na povodcu i nukad pusteni gde ima dece. Ti i ne treba Bubulence da znas niti da razmisljas, nego oni treba da razmisljaju da li se drugi ljudi boje ili da li uopste zele da im pas pridje. E zbog takvih bahatih vlasnika ljudi ne podnose pse, a mene samo interesuje sta radi komunalna i zasto se ne naplacuju kazne za vodjenje psa bez povodca. Ja sam inace freak za zivotinje i sve ih obozavam, ali ne podnosim ovaj svet sa svojim bahatim ponasanjem.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 22:18:51
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 IZVORNA PORUKA: Modessty RR Daco bre od kad nema tebe i Joleta u crticama nešto mnog mirno tamo! Mod, pa dosta smo ja i Jole zabavljale crtice...jedno vreme sam ozbiljno razmisljala da vise ne posecujem RR, jer dodjem k''o uciteljica na crticama sad cu ja malo da te zamenim tamo dok ova luda glava ne dobije jos jedno mesto u ovoj temi
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 22:22:11
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jao Bubi, to je skroz moguce. Bilo bi bas super da te upoznam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 22:35:48
|
|
|
|
bubulence
|
sanjalice mozda se i upoznamo, oragnizuju se rr kafe u NS pa se jednom mozemo dogovoriti . Wiv, moja Ema voli zivotinje, navikla je. od malih nogu ide na selo, njoj nije nista da udje i pomazi kozu kod komsije, zagrli psa, vija prase. ali kada se pas zaleti na nju i pocne da rezi i ona se uplasi a i ja. ne zelim uopste da razmisljam da li je taj pas miran ili nije. kao sto i sama kazes, stavis povodac, mirnija si i ti i oni sa druge strane. ja zivotinje volim ali ih se i plasim , mozda zato sto me je ujeo pas kada sam bila mladja ali nikada pred Emom nisam rekla ni pokazala. a i koliko je slucajeva bilo kao miran pas, voli decu a napao neko dete na igralistu. nikad se ne zna... serpi , ja se tebe divim!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 22:46:38
|
|
|
|
wivern
|
Bubi nije problem u vama nego u neodgovornim vlasnicima. Ne moras ti da ih volis, ne mora ni ema da ih voli, ja kao vlasnik moram da znam da ne vole svi ljudi pse i da se ponasam u skladu sa tim. To ima veze sa bahatim ljudima koji su nedokazani i koji se za sve tako ponasaju u zivotu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 4.9.2014 22:55:54
|
|
|
|
bubulence
|
wiv svaka ti je zlatna ! a imamo mi Rexa na selu, da vidis kako nam se obraduje kada dodjemo, kao dete .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?