Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:19:16
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Trco pms a? Tj od hormona, hahaha
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:21:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Spaliću nekog života mi! A moje čedo me sinoć našutira, kao da hoće da kaže 'ma pusti kretena, nemo' se nerviraš' ali neee, ja budala moram da lanem leleeeee
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:27:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Danasnja deca su toliko glupa, samo kompjuteri i igruce, mozak im je zatupljen totalno, knjige ne umeju da koriste, ne znaju da citaju, pisu, olovku drze kao balvan, aaaaaaaaaaaa Dosao deverov sin da mu pokazem engkeski, aaaaaaa ne ume da se snadje u knjizi, 9 godina bre! Ali ima tablet, nosa ga ko trofej okolo, a u glavi 3 cuke pameti nema, logicko razmisljanje ravno nuli, 50000000 puta mu nesto kazem, neeee, to samo proleti pored glave, zaobidje je u sirokom luku, aaaaaaaaaaaa, besna sam i sto ovo radim za dzabe a njegovi roditelji i ne pitaju sta radi i kako radi. Odselili se u drugu drzavu pa ih zabole, grrrrrrrr Sva se tresem koliko sam besna, samo tiho siktim na njega sto su ga napravili zatupastog, ali zato zna da me pita "imas bezicni internet da se konektujem za igrice?" aaaaaaaaaaaa hahaha imala sam isti identican slucaj sa malim komsijom mojih roditelja. Isto malo da mu pokazem engleski a on nema pojma latinicu. Svaki dan sam prvo s njim citala nesto na cirilici, pa onda uzmem nesto na latinici (na sprpskom) pa onda tek krenemo engleski. Tupav do zla Boga, nezainteresovan i bezobrazan juuuuu....Jedva sam isto docekala da se odsele a iz postovanja prema komsijama i prema mojim roditeljima sam ga trpela. Al eto ako nista drugu stvarno me krasi strpljenje samo sto mi zivce iskida pa sam posle nadrndana bar jos pola sata nakon njegovog odlaska i od ranog jutra pre njegovog dolaska sam se psihicki spremala za taj "cas". Uf...Znam kako ti je
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:30:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uh, MisoLjiso, nekad su deca bila optavnija, sad samo čekaju da im sipaš sve u glavu, a kad treba da je koriste ona im služi za ukras, greota, majke mi, nismo ni svesni koliko možemo da upropastimo decu sopstvenim postupcima.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:34:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
znam i ja samo ponavljam u sebi nije krivo dete krivi su roditelji ali ne moze covek da se ne iznervira. Eto ja se nadam da cu biti dobar roditelj al ko zna. Ja se vecito salim na svoj racun "znate da su deca prosvetnih radnika uvek najgora" Imala sam ucenika u sestom razredu nije znao da cita, i pitam ga ako ne znas da citas kako mislis da naucis fiziku iz knjige?? On nista. I posle ga pitam "tata ti je ucitelj, zar te nije naucio da citas?" kaze mali meni "tata je prebacen da radi u produzenom boravku!"
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:37:51
|
|
|
|
mika79
|
Upravo zbog ovakvih slučajeva sam jedva čekala da prestanem da dajem časove, najviše me nervira kad su mi dolazila deca koja su "naterana" od strane roditelja a koji misle da su time rešili problem i da će dete bez učenja da popravi ocenu (najčešće 1) ili me zovu treba sutra da imaju pismeni ja pomerim obaveze oni dođu i ništa neznaju, kao da se gradivo koje je rađeno tri meseca može savladati za jedan čas.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:42:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahah ja to na kraju resim ovako. Kazem sledeci put zovite na vreme, dobice jedinicu i sad, ili ako slucajno imamo vremena do nekog kontrolnog onda kazem kad naucis teoriju i formule onda dodji na cas. Brate mili ne mogu ja nikom sto kaze Ivanka sipati u glavu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:43:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka tek da vidis kako deca ne znaju najosnovnije stvari iz opste kulture. Vazno da znaju koje Justin Bieber. Jos krenu da se svadjaju sa mnom zato sto sam rekla da mi se ne svidja. Ne znaju sta je Avala.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 15.8.2014 12:45:36 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:45:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ivanka tek da vidis kako deca ne znaju najosnovnije stvari iz opste kulture. Vazno da znaju koje Justin Bieber. Jos krenu da se svadjaju sa mnom zato sto sam rekla da mi se ne svidja. mene smaraju sa one direction (valjda se tako zove bend) pa kao "jel da da je ovaj najsladji?" ja namerno uvek kazem da su mi svi ruzni hahaahhah
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:48:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ivanka tek da vidis kako deca ne znaju najosnovnije stvari iz opste kulture. Vazno da znaju koje Justin Bieber. Jos krenu da se svadjaju sa mnom zato sto sam rekla da mi se ne svidja. Sanjice, zamisli još knjige za engleski Sve poznate osobe, a srednjoškoci ne znaju gde je Sidnej ni šta je Guliverova putovanja, a o osobama da ne govorimo. Bio kratak tekst o Mariji Kiri, pojma nisu imali ko je. Srednja škola, tuga, nemam sa kim da komuniciram na času, oni ne umeju da se izražavaju na srpskom a kamoli na engleskom, jer i ovako ne bi znali šta da kažu na određene teme, nije im mozak programiran na razmišljanje.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:49:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao sad moram ovo ne znaju sta je Avala da prokomentarisem. Na popravnom iz matematike jedan mali ne zna kako se zove trougao cije su sve stranice jednake pa da ga asocira koleginica pita ga koja reka tece ispod savskog mosta, a on joj odgovara "Dunav" ahahahahah jednake stranice =jednakostranicni savski most= Sava ahahaha al nije on skapirao jadan. Jao pa ja sam imala jednog djaka na kraju sam mu rekla "hajde molim te nacrtaj Zemlju i obelezi samo sever i jug" (radili smo magnetno polje) a on me gleda bledo kao da sam ga pitala ne znam ni ja sta. Osmi razred
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:53:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I posle mi neko kaže nemoj detetu da čitaš, mala je, nemoj da joj objašnjavaš ne razume ona to, mala je. Ima da nauči da razmišlja!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:54:21
|
|
|
|
mika79
|
Strašno koliko oni i ne uključuju mozak. Samo da im je sve servirano.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:54:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
odojh u temu igre za razvoj deteta da napisem nešto tamo, da ne bude OT
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:54:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
srednja skola je na kraju milina, ali privatne casove drzim iskljucivo samo SAMO gimnazijalcima, ne mogu brate mili da se nerviram. A gimnazijalci su ipak manje vise kolko tolko bolji. Ima ih raznih ali opet nije strasno. Tu sam odluku donela nakon dva ucenika iz saobracajne skole. Jedan je zastao kad je trebao da izracuna 5 na kvadrat (pa je rekao uf sacekaj i mislio se 10 minuta-namerno mu nisam ja rekla niti sam mu dala digitron) a druga ucenica me je pitala da li moze digitron da podeli 30 sa 10 Ako predajem u osnovnoj skoli obavezno prvi cas sa svim razredima citamo lekciju da ja vidim ko zna da cita a ko i dalje srice (ovo vazi za sve razrede od osmog do sestog svima dam da citaju) i svaki djak procita bar jedan pasus. I odmah vidim s kim imam posla
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 13:21:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha srednja skola je na kraju milina, ali privatne casove drzim iskljucivo samo SAMO gimnazijalcima, ne mogu brate mili da se nerviram. A gimnazijalci su ipak manje vise kolko tolko bolji. Ima ih raznih ali opet nije strasno. Tu sam odluku donela nakon dva ucenika iz saobracajne skole. Jedan je zastao kad je trebao da izracuna 5 na kvadrat (pa je rekao uf sacekaj i mislio se 10 minuta-namerno mu nisam ja rekla niti sam mu dala digitron) a druga ucenica me je pitala da li moze digitron da podeli 30 sa 10 Ako predajem u osnovnoj skoli obavezno prvi cas sa svim razredima citamo lekciju da ja vidim ko zna da cita a ko i dalje srice (ovo vazi za sve razrede od osmog do sestog svima dam da citaju) i svaki djak procita bar jedan pasus. I odmah vidim s kim imam posla OVo tako nije ok. Prva ja sam išla u srednju stručnu školu i apsolutno ne mislim da su gimnazijalci bolji jer sam imala u okruženju mnogo ljudi koji su išli u gimnaziju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 13:29:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Trcosava iz "boljih" skola tipa ekonomske ne mogu da mi dodju jer njima tamo vec polako ukidaju fiziku. Ako je neko dobar iz elektrotehnicke najverovatnije njemu ne treba moja pomoc vec ce mi doci onaj koji ima 1 i td.To je prosto iz tog razloga. U Medicinskoj ne rade zadatke iz fizike vec samo teoriju, tako da djaci koji su tamo vrhunski opet nemaju potrebe da dodju kod mene na cas.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 13:29:43
|
|
|
|
Cakana84
|
Ja sam takodje isla u srednju. Neke zaista ne zasluzuj taj status, kao ni neke gimnazije. Pricam o BG-u gde su sada kvalitetne samo 3-4 gimzaije. Ovo sto je MiLJ rekla je predrasuda da gimnazijalci bolje uce. Slazem se sa Trcosavom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 13:32:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Ja sam takodje isla u srednju. Neke zaista ne zasluzuj taj status, kao ni neke gimnazije. Pricam o BG-u gde su sada kvalitetne samo 3-4 gimzaije. Ovo sto je MiLJ rekla je predrasuda da gimnazijalci bolje uce. Slazem se sa Trcosavom. U moje su vreme su za dobre gimnazije važile, prva, osma, peta, šesta i možda četrnaesta.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 13:37:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Napisala sam obrazlozenje zasto drzim casove samo gimnazijalcima . Ne mislim ja da je sad gimnazija amin u smislu tamo samo najbolja deca idu i td, vec meni godinama prosto dolaze deca iz strucnih skola koja treba da poprave jedinice. Znaci retko retko se desilo da imam ucenika iz strucne skole koji je dosao kod mene na cas zato sto ima 4 a hoce 5. Prosto je moja sitacija takva bila eheheh...Jedne godine sam imala katastrofa djake, a naredne sam godine recimo imala milina djake sa kojima je sve bilo zadovoljstvo raditi. Zavisi od godine do godine. Naravno da sam imala i ucenike iz strucnih skola, ali ja ih preberem eto iskreno. Bukvalno ih preberem. Ne mogu ja nauciti tu devojku tablicu mnozenja u trecem srednje. Ona hoce dva a ne zna osnovne stvari. Kako je zavrsila drugi osnovne???? sistem nam je katastrofa. Mogu da vam kazem da sam se jako razocarala prve godine kad sam pocela da radim jer je na kraju skolske godine sednica vise pijaca nego bilo sta drugo. Aj dacemo ovom dva, ovom necemo, ovom cemo dati pet ali zato ovom necemo. Misim strasno. Mi smo krivi za sve to. e da, imala sam jednog izuzetnog djaka iz graficke skole koji je imao 1. Ali mali je bio neverovatan sta mu objasnim odmah sve zna sam da uradi. Bio je lenj. A opet i takvi su retki
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 15.8.2014 13:42:06 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 13:52:45
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Trcosava iz "boljih" skola tipa ekonomske ne mogu da mi dodju jer njima tamo vec polako ukidaju fiziku. Ako je neko dobar iz elektrotehnicke najverovatnije njemu ne treba moja pomoc vec ce mi doci onaj koji ima 1 i td.To je prosto iz tog razloga. U Medicinskoj ne rade zadatke iz fizike vec samo teoriju, tako da djaci koji su tamo vrhunski opet nemaju potrebe da dodju kod mene na cas. Pa bre nisu svi stvoreni za sve. Evo ja sam iz statike imala 5 u školi, ali fizika jedva 3. Čude se, kako bre možeš da znaš statiku, a ne fiziku. I bre troje različitih mi je držalo časove, jednostavno mi ne ide u glavu. Nisu svi ni za engleski, ni za matematiku... Jedno su želje, a drugo sposobnosti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 13:59:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahah Trco nije vreme kao kad smo mi isli u skolu. Sto kaze moj nastavnik matematike "vala i za jedan si morao da znas" ahahah kaze sad bi im najradje dao nulu. (inace imam koleginicu koja predaje nemacki i ladno deli nule) . I u pravu si nisu svi za sve, nekad roditelji forsiraju decu a ona to prosto ne mogu vise nego sto su vec sami odradili. Tj nekad stvarno jeste trojka njihov maksimum. Kao sto ti kazes, ali su sad i roditelji nerazumni
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 14:00:23
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Ja sam takodje isla u srednju. Neke zaista ne zasluzuj taj status, kao ni neke gimnazije. Pricam o BG-u gde su sada kvalitetne samo 3-4 gimzaije. Ovo sto je MiLJ rekla je predrasuda da gimnazijalci bolje uce. Slazem se sa Trcosavom. U moje su vreme su za dobre gimnazije važile, prva, osma, peta, šesta i možda četrnaesta. Danas: prva, relativno peta, treca, cetrnaesta katastrofa.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 15:10:52
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 15:45:12
|
|
|
|
World
|
KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?