Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.8.2014 14:25:09
|
|
|
|
majared
|
Uh kako sam besna. Nisam mogla da odem kod ujaka i ujne na rucak jer imamo goste i pravim rucak, znaci imam obaveze prethodno isplanirane i zasto mislite da sam na civiluku i da mogu da potrcim cim neko tako zamisli. . D ja cu sve da otkazem, kazem mojim gostima izvinite molim ali ono sto smo se dogovorili pre pet dana zaboravie, ma daaaaa, samo sto nisam. A pritom ovi zovu jutros za danas
< Poruku je uredio majared -- 2.8.2014 14:27:13 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.8.2014 20:38:35
|
|
|
|
Rosita
|
Najzad juce, posle dva sata cekanja, dodjem na red kod dermatologa. Vec sam jedan dan cekala i odustala. Guzva haos. Imam neke flekice po ledjima i malo sad i po ramenima, dve tri po vratu, nije strasno ali da proverim. Minut mi zena posveti, okarakterisa kao gljivicno, dade terapiju. Napomenem da dojim . Nesigurno mi kaze nema veze. Kupim preparat. U njemu decidno pise nes me za vreme dojenja jer se izlucuje u mleko. E pa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.8.2014 21:31:16
|
|
|
|
Torbica
|
Koji preparat? Zato sto isti preparat moze biti u vise oblika, pa onaj koji se unosi tabletama nije isti kao onaj koji se maze na kozu, iako su jedan.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.8.2014 21:39:21
|
|
|
|
Rosita
|
Torbi, salicilni losion 7 posto, to nisam kupila, kupila sam mycofin crem 1 %, aktivna supstanca terbinafin, tu pise ovako kao sto rekoh, ako imas suprotne info, obraduj me. Dr jeste rekla da dete ne sme dolaziti u dodir sa mojm namazanom kozom. Hvala!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.8.2014 21:54:36
|
|
|
|
Torbica
|
http://www.drugs.com/breastfeeding/terbinafine.html Ogromna je razlika da li lek pijes ili ne. Posto se svega 1% leka primenjenog na kozu resorbuje, mozes misliti koja je verovatnoca da on dospe u mleko? I u kojoj kolicini. Ja samo mogu da kazem da bih ga ja mazala da imam indikaciju i da dojim. Ne bi smela da ga pijem i dojim, ali da ga mazem, opusteno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.8.2014 22:52:06
|
|
|
|
Rosita
|
E pa Torbice, da te nema trebalo bi te izmisliti . Hvala puno, izgleda da ipak imam dobru terapiju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.8.2014 23:02:04
|
|
|
|
Torbica
|
`neke vajde i od mene zaludne
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.8.2014 14:01:06
|
|
|
|
Rosita
|
Vajde od tebe na pretek, za otkrice bademovog mleka koje je mom detetu svakog dana na meniju, Rosita i Damjan dodeljuju ti oreden decjeg stepena ;). PS Cuti i okiti se, mi smo tu nagradu osnovali
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.8.2014 22:02:19
|
|
|
|
Torbica
|
ljubim vas oboje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.8.2014 12:44:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moj komšiluk.... činm vide da se nešto radi u dvorištu eto ih! Mrrrzim neuviđavne ljude!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.8.2014 12:46:49
|
|
|
|
Leptiric123
|
Pricaj mi o tome i o veceri pred prvi rodjendan kad smo sredjivali dvoriste...grrede
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.8.2014 12:52:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma ajde molim te.... Stoke neopevane, šišamo ogradu, ja sa lopatom metlom i kantom eto ih na kapiju, sa sve decom... bezobrazluk! Osta mm sam da rinta a ja obigravala oko njih 2h! Mukica sve sam završio
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.8.2014 12:58:18
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ovi dodju i pitaju da pomognu a onda sednu i piju i piju i piju...a ja duvam sto balon...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.8.2014 14:00:37
|
|
|
|
nata11
|
Pa duvaj tvom detetu rodjendan oni dosli da popiju pivce
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.8.2014 14:02:50
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sledeće godine zovem tebe da zajedno duvamo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.8.2014 14:04:06
|
|
|
|
mirkam
|
Pukoh od muke danas! Dijete vec cetvrti dan nece da pije mlijeko ujutro, juce i danas nece nista da jede, ne znam sta da radim. Plus danas evo i ne spava.Kuca haos, on kenka non stop! Ja ne mogu ovo da izdrzim. Ne znam sta se desilo odjednom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.8.2014 0:06:57
|
|
|
|
Dada81
|
Mirkam,znam da je tesko, i nije za utehu ali mora proci.Iz petnih zila vadi strpljenje,znam kako je.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 10:51:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Danasnja deca su toliko glupa, samo kompjuteri i igruce, mozak im je zatupljen totalno, knjige ne umeju da koriste, ne znaju da citaju, pisu, olovku drze kao balvan, aaaaaaaaaaaa Dosao deverov sin da mu pokazem engkeski, aaaaaaa ne ume da se snadje u knjizi, 9 godina bre! Ali ima tablet, nosa ga ko trofej okolo, a u glavi 3 cuke pameti nema, logicko razmisljanje ravno nuli, 50000000 puta mu nesto kazem, neeee, to samo proleti pored glave, zaobidje je u sirokom luku, aaaaaaaaaaaa, besna sam i sto ovo radim za dzabe a njegovi roditelji i ne pitaju sta radi i kako radi. Odselili se u drugu drzavu pa ih zabole, grrrrrrrr Sva se tresem koliko sam besna, samo tiho siktim na njega sto su ga napravili zatupastog, ali zato zna da me pita "imas bezicni internet da se konektujem za igrice?" aaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 11:56:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Leleee da mogu spalila bi ga sad! Eeeeej on neće da razgovara samnom Para mi izlazi i na uši i iz svake pore na telu Sve muško bi sada spalila mmgs
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:06:10
|
|
|
|
nata11
|
Trco pms a?
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:09:13
|
|
|
|
lesica
|
A ja mrzim čekanje u domu zdravlja koje je trajalo od 13.30 do 19h! Ma daaaaaaaj bre, samo da se dokopam svih uputa i do porođaja me dom zdravlja neće videti! Trco
< Poruku je uredio lesica RR -- 15.8.2014 12:10:31 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:11:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR do porođaja Trco ja sam izgleda propustila lepe vesti - Lesi, ti si trudna?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:12:51
|
|
|
|
lesica
|
Ahaaam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:14:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ahaaam Jupiiiii E, pa, neka ti sve bude školski, od srca ti želim
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.8.2014 12:16:06
|
|
|
|
lesica
|
Tenkju veri mač
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?