|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
28.7.2014 13:10:38   
Trcosava
Elem, sad će ovo biti možda vama smešno.

Inače ne ulazim u rasprave na FB, ma uopšte gledam da izbegnem bilo kakve rasprave sa ljudima koje ne poznajem.

N a fejsu ima neka grupa/stranica ''saveti i trikovi za uređenje stana'' i sad Pera, Žika, Laza pošalje slike svgo doma da se hvali i traži savet.

E, neko je poslao sliku dnevnog boravka i neka koza krene jako neljubazno da 'kritikuje' ako tako mogu reći. Nisam lenja, odem na njen profil vidim piše samo da je završila gimnaziju. Sve u svemu, koza uletim u raspravu. Evo već dva dana mi odgovara. Majkooooooo

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1376
28.7.2014 13:55:27   
Anoniman
joj, Trco, gde me nadje sa fcb? Citam nedavno neki clanak koji govori o drustvenim medijima i kako svi gledaju da sebe predstave u sto boljem svetlu, tipa bas nam je super u zivotu, i onda drugi kad ih gledaju padaju bez razloga u depresiju. e, tako razmisljam kako znam neke ljude kojima je stvarni zivot katastrofa (konkretno par koji se mlati, malo malo pa se razvode, svadjaju, a na fcb kad im vidis slike kao med i mleko da tece).

elem, mene danas negativira moje dete, jutros smo morali da odemo da fotokopiramo neke papire, da zamenim neku haljinicu sto je dobila i ono redovno u nabavku. toliko je urlikala bez razloga da je u prodavnici sa odecom pocela da grca i da se davi sopstvenom pljuvackom. onda sam joj napolju dala onu tecnost za pravljenje baloncica, otimala mi ju je iz ruke i naravno sve prosula po sebi. sutra treba da idem da vadim jos jedan dokument i da overim ove fotokopije i jos u postu nesto da posaljem. sad me vec jeza hvata.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1377
28.7.2014 14:35:38   
nata11
Trco ja obozavam tu stranicu user posted image
Verujem ti da je pomenuta preterala ali pa nemogu da shvatim ljude koji okace kauc sa ambolijom i poredjanim igrackama iz kinder jaja i ocekuju samo pohvale.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1378
28.7.2014 14:54:06   
Trcosava
Nato, ne kažem ja ništa oko slike.

Poenta je u njenom izražavanju. Ma koliko ti nešto bilo odvratno, ne možeš 'što na um to na drum'. Mislim komentari tipa 'grozno, užas' bez nekih daljih objašnjenja su mi krajnje neumesni.

A što će ona mene ''ako ste nekad čuli, pa ako znaš' uuuu evo diže mi se kosa na glavi mamejojgaspopatrljim nekulturne!!! Pitam je ja lepo da li je završila makar srednju arhitektonsku, možda fakultet primenjenih umetnosti ili arhitektonski fakultet? A ona meni 'enterior design' da li sam čula?

Pa gusko nepismena, FPU ima odsek DIZAJN ENTERIJERA, ali neeee... ona je završila u kejp fu*ing taunu 'enterior design' ufff ommmm

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1379
28.7.2014 17:04:52   
mihi

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
A ona meni 'enterior design' da li sam čula?

Samozvana, hahaha ima i takvih.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1380
28.7.2014 17:12:14   
mihi
Olga, negde pročitah ali nadam se da nije istina da su našli i nokat (nadogradnju) na tom mestu gde i patiku. Realno, to i ti znaš granica je blizu i ona je vrlo bzo mogla da bude van Srbije, to me plaši da nije neka otmica . A o našoj miliciji neću ništa reći........ Da prođe 24h od nestanka pa da potraže telefon a onda nju. Ona je maloletna osoba za 24h može da bude u Australiji ili kp zna gde..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1381
28.7.2014 18:45:33   
milicicak
Olga, strasno je sve to sto se desilo. Nadam se da ce sve na kraju biti dobro...
Nama se odvalila izolacija koju smo stavili na plafon u hodniku zgrade. Zamalo da je pala na glavu mojoj mami koja je krenula kuci. Dali smo 900 evra za prokletu izolaciju pre dve godine, prosle godine se odvalio i pao deo iznad garaze, sad je pao deo u hodniku. Sreca pa niko nije bio povredjen ni jedan put. I ne zbog cega sam vise besna, dal sto smo bacili 900e, dal sto ne mozes da nadjes jbne majstore da te ne zeznu, dal sto cemo opet zimus da se smrzavamo i da placamo prokleto grejanje i grejemo se na struju user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1382
28.7.2014 19:30:12   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Pa gusko nepismena, FPU ima odsek DIZAJN ENTERIJERA, ali neeee... ona je završila u kejp fu*ing taunu 'enterior design' ufff ommmm

user posted image user posted image
A grupa o dojenju, gde dete sisa mamu na biciklu i ako nisi spreman da dojis prvaka na velikom odmoru ti si gori no Hanibal u "Kad jaganjci utihnu"? A raznorazne dijete gde te razapnu zbog tikve i pasulja? Tu dje su sise, pecene jabuke i svinjske kolenice, morao se naci i 'enterior design'user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1383
28.7.2014 20:48:10   
Trcosava
A tamo tek ne zalazim. Ovde uđoh kao možda dobijem neku ideju. I uglavnom iskuliram, ali ovo mi pogodilo živac. Svi je napljuvaše, a ona pa svima da njena bude zadnja... Mah.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1384
28.7.2014 22:40:09   
Didy
Olga, ja sam se baš potresla zbog Tijane. user posted image Stalno gledam na netu ima li nekih informacija i nadam se da će se sve dobro završiti, ali mi realne informacije ne idu u tom pravcu, nažalost. Zato sam i podelila vest na engleskom jeziku, nešto ne verujem da je jadna devojčica u Srbiji, mada bih svim srcem volela da jeste.
Sinoć sam svašta čitala, pa našla povezane vesti o onoj drugoj devojci (devojčici) iz Subotice kojoj je vrat prerezan pre skoro 4 godine i još ubica nije pronađen. Toliko sam se uplela u mislima u sve to da sam noćas svašta sanjala i baš nemirno spavala. user posted image
'Bem ti kakve se sve strahote dešavaju! user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1385
28.7.2014 22:46:34   
dijana1*
Nadam se da je ziva i zdrava. Neka joj je Bog na pomoci. Ovo je strasno sta se desavauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1386
28.7.2014 23:56:53   
Sanchy
Tuzno..trebalo bi njeni drugovi i drugarice da razmisle da li su poslednjih dana vidjali nekoga u svojoj blizini ko im je bio stran..ipak je to manje mesto sigurno bi ga uocili jer ako je otmica to je neko ko je pratio..ona je naprasno odlucila da se vrati zbog duksa a cisto sumnjam da otmicari sede tako po zabitim putevima i cekaju zrtve..ne znam,jako lepa devojka ,nadam se da ce je pronaci zivu i zdravu

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1387
29.7.2014 0:27:48   
Azra_

IZVORNA PORUKA: jovicaa

strasno olga.... daj boze da sve bude ok...
i cudi me ta policija koja ne moze odmah da locira telefon, mozda bi je nasli da su to odmah uradili ovako su dali vremena situaciji da se razvije!

U ovakvim slučajevima, kada je u ptanju nestanak maloletnog deteta, po zakonu, tužioc nalaže lociranje mobilnog i pre isteka 24h! Ne znam zašto to nisu uradili!

I mene je priča jako potresla. Znam da zvuči strašno, ali kada dete nastrada, roditelj to zna, i pati, ali je olakšavajuća okolnost uvek ta da je dete na sigurnom i da ga niko ne maltretira, da nije gladno, da vas ne doziva da pomognete... Ovako, ima čovek potrebu d abude budan 24h i čeka, neki znak, signal, neku vest. Strašno što uopšte ovo kažem, ali takve mi misli prolaze kroz glavu. user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1388
29.7.2014 8:59:18   
NadaR
Hahahah Trco , ja sam se tamo redvno svadjala. Meni je uzasno nekulturno da napises - fuuuuj, bljak .
Strasno nervira!

Pozvacu te na drugu stranicu. Ljjepsu. :D

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1389
29.7.2014 14:38:37   
nata11
Koliko user posted image od coveka trebas da budes da stavis oglas menjam psa za mobilni. user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1390
29.7.2014 16:03:44   
mihi

IZVORNA PORUKA: Azra_

IZVORNA PORUKA: jovicaa

strasno olga.... daj boze da sve bude ok...
i cudi me ta policija koja ne moze odmah da locira telefon, mozda bi je nasli da su to odmah uradili ovako su dali vremena situaciji da se razvije!

U ovakvim slučajevima, kada je u ptanju nestanak maloletnog deteta, po zakonu, tužioc nalaže lociranje mobilnog i pre isteka 24h! Ne znam zašto to nisu uradili!

I mene je priča jako potresla. Znam da zvuči strašno, ali kada dete nastrada, roditelj to zna, i pati, ali je olakšavajuća okolnost uvek ta da je dete na sigurnom i da ga niko ne maltretira, da nije gladno, da vas ne doziva da pomognete... Ovako, ima čovek potrebu d abude budan 24h i čeka, neki znak, signal, neku vest. Strašno što uopšte ovo kažem, ali takve mi misli prolaze kroz glavu. user posted image

To sam i ja pitala?

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1391
30.7.2014 19:36:23   
Olga75
evo ima nekih novosti , kazu da je telefon lociran oko 2 km uod granice i da postoje indicije da se nalazi u Madjarskoj , neko je prijavio da je video devojku koja lici na nju
daj Boze da je ona i da je vec danas nadju

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1392
30.7.2014 19:56:25   
Trcosava
Iskreno se nadam da je ona

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1393
30.7.2014 19:58:55   
mihi
Sve to videsmo, samo da je nadju što pre, svaki dan koji prođe a ona nije nađena je mogućnost da bude sve dalje od mesta gde je oteta. Nadam, se da ministar policije zna mnogo više nego što je hteo da kaže.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1394
30.7.2014 20:15:34   
branki*
uh,bice valjda dobro,samo da je nadju.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1395
30.7.2014 20:27:49   
Didy
IZVORNA PORUKA: Olga RR

evo ima nekih novosti , kazu da je telefon lociran oko 2 km uod granice i da postoje indicije da se nalazi u Madjarskoj , neko je prijavio da je video devojku koja lici na nju
daj Boze da je ona i da je vec danas nadju

Olga, 2 km od granice na teritoriji Mađarske je lociran telefon?
Da sam ja otmičar, sigurno bih pratila štampu i da pročitam u novinama ovakvu informacija, odvela bih je na drugi kraj zemlje, tako da je po meni ovo izjava koja može samo da oteža potragu. Baš mi je nekako neozbiljno! I mislim da imaju mnogo više podataka, ali ih ne iznose u javnost, što mi je skroz normalno.
Nadam se da će je pronaći, već sam nekako počela da gubim nadu. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1396
30.7.2014 22:02:55   
bubulence
didy bas sam o tome mislila veceras dok sam gledala vesti. mislim da oni namerno daju takve izjave a mozda imaju informaciju da je u BIH ili HR, CG... mozda takve informacije i jesu plasirane da bi se otmicari malo opustili.
i nekako sam ubedJena da ce je naci, ne znam zasto, mozda zato sto sam majka i ne prihvatam nista drugo osim da ce se vratiti kuci ziva i zdrava, ali bas bas sam ubedjena...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1397
31.7.2014 7:51:22   
Anck Su Nmaun
Jedva cekam Leto user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1398
31.7.2014 22:08:38   
Sanchy
Malopre procitah da je jos jedna devojcica nestala iz Kule ,16 godina pre pet dana ,strasnouser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1399
31.7.2014 22:24:17   
vikiveki
Jao Bože ja kad čujem neke vesti o tome ne bude mi dobro...odmah pred sobom vidim sliku svoje ćerke...i samo se molim Bogu da je pronađu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here