Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.7.2014 14:15:39
|
|
|
|
Rosita
|
Shareovala.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.7.2014 15:11:43
|
|
|
|
Olga75
|
hvala Rosita ne znam sta i misliti , mogla je da izadje da izbaci smece , da predje kod komsinice da nesto pozajmi i eto , nema je vec satima ja se i dalje nadam da je utekla sa momkom ali izgleda da nije , sem one patike nista vise nije nadjeno za sada
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.7.2014 15:22:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Užas, u kakvom vremenu živimo :( Nadam se da će je što pre pronaći.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.7.2014 15:25:43
|
|
|
|
big mum
|
Ovo je strašno,nedaj bože da niko dočeka.Sva sam se naježila Nadam se da će je što prije naći.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.7.2014 15:27:55
|
|
|
|
Sanchy
|
..nadam se dobrim vestima..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.7.2014 17:25:37
|
|
|
|
Torbica
|
I mm optimisticno rece, a da nije sa momkom zbrisala? Joj, otkud onda ona jedna patika Ma nek je sta god samo da je nadju zdravu i pravu!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 9:29:13
|
|
|
|
big mum
|
Ima li ikakvih novosti o djevojci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 9:41:26
|
|
|
|
Olga75
|
na zalost jos nista trazile je i sa psima , dele se letci , cirkulise po internetu policija se stvarno odmah ukljucila svim sredstvima ali jos uvek nista
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 10:06:35
|
|
|
|
Maslacak15
|
Strasno. Znaci lociranje mobilnog nije donelo novi pomak....Nadam se jos scenariju da je dobrovoljno otisla ali kapiram da je na sonovu svega to jako malo verovatno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 10:18:31
|
|
|
|
jovicaa
|
olga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 11:03:05
|
|
|
|
nata11
|
Jesu locirali mob? Proslo je 24h. Bas citam u blicu.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 11:51:12
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da mob jos nije lociran policija radi svoj posao , drugari dele letke , ispred kuce sede ljudi i cekaju je , svi prezabrinuti delite molim vas po fb , mozda neko ima info
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 11:59:36
|
|
|
|
SunFlower
|
jel imala curica nalog na fejsbuku, kompjuter? sve to treba isproveravati, ako nekako moze da joj se udje u nalog pa da se vidi mozda joj je neko slao poruke, pretio... sa kime se dopisivala, bila u kontaktu... danas deca na svasta nasedaju preko tog interneta:( Nije kasno, jos uvek ima nade da se sve dobro zavrsi!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 12:03:54
|
|
|
|
Olga75
|
jeste , kazem policija radi svoj posao , od preksinoc malo posle 01 je traze i do sada je nadjena samo ta jedna patika
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 13:58:58
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja sam sherovala... mada znam da nije od neke pomoci...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 14:34:32
|
|
|
|
Cakana84
|
Olga, šta se dešava sa devojcicom? Ima li nekih vesti? Valjada će biti sve u redu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 15:00:23
|
|
|
|
indy_25
|
Olga zao mi je tvoje snaje uzas mogu misliti kako se porodica osjeca ne daj boze nikom. Molim boga da je nadju zivu i zdravu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 15:41:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Gospode Bože. Ovo je strašno. Ne mogu ni da zamislim, ni neću, kako se roditelji osećaju. Molim se i nadam da će je naći živu i zdravu, ili da je stvarno šmugnula sa momkom. Share-ovala sam i ja na fb-u.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 18:40:29
|
|
|
|
branki*
|
uh,olga jadna ona,jadna njena majka,valjda ce dati bog da bude dobro.javljaj ako se sta sazna.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.7.2014 23:37:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Užas....ja sam se odmah stavila u poziciju njenih roditelja jer imam i ja ćerku,i bezbroj puta sam svašta pomišljala kada malo zakasni iz škole...molim se da je pronađu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 28.7.2014 8:04:54
|
|
|
|
big mum
|
Ima li pomaka Djete moje drago ,šta se desilo sa tobom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 28.7.2014 9:05:18
|
|
|
|
Olga75
|
nema jos nista novo e sad rekla - kazala , cula sam da su nasli i telefon ali nema nista zvanicno od policije i eto poceli da je traze skoro cim je nestala i jos uvek ni traga ni glasa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 28.7.2014 9:58:03
|
|
|
|
jovicaa
|
strasno olga.... daj boze da sve bude ok... i cudi me ta policija koja ne moze odmah da locira telefon, mozda bi je nasli da su to odmah uradili ovako su dali vremena situaciji da se razvije!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 28.7.2014 11:42:05
|
|
|
|
nata11
|
Pa nikoga ne traze dok ne prodje 24h. Verovatno su odmah nakon toga locirali. Samo da je sto pre pronadju i da bude dobro
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 28.7.2014 11:43:07
|
|
|
|
lesica
|
Ja se trudim da verujem da će biti dobro
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?