|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
24.7.2014 12:34:41   
Anoniman
Ulepsala si mi dan majke miuser posted image

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1326
24.7.2014 12:38:50   
superm

IZVORNA PORUKA: Verolina

E, pa, nije znala gde vrata da pogodi. Sad cu da vam prepricam razgovoruser posted image
Dosle su pre sat vremena, ona i muzevljeva tetka. Ja dolazim i krece:
Mira: Dobar dan, je l' to snajka?
Sveki: da, to je nasa snaja.
Ja: Dobar dan, bakouser posted image
Mira: Pa nisam ti ja bas baka, nisam toliko matora.
Ja: Pa meni izgledate bas bas matoro. Recimo nekih 90 godina?user posted image
Mira: Ha ha ha, dete, ti si neki saljivdzija?
Ja: Jalovdzijauser posted image
Sveki: V. hoces skuvati kafu?
Ja: Je l' sa ili bez misomora?
Sveki: V. sta ti je?
Ja: Nista, samo pitam. Bako, je l' vi pijete sa ili bez otrova? Tetka B., a ti? Ma da, bez, sta ce vama otrov, vi ste vec otrovne. Uh, pardon, otrovane.
Sveki: V. jesi ti nesto pila?
Ja: Jok, sto pitas, samo pitam babe kakve su im zelje.
Muzevljeva tetka: Ja nisam baba!
Ja: Jok, nego si majska ruza u 75user posted image Nego, baka Miro, da te ja pitam, kako deca, unuci?
Mira: ja nema dece, nisam se udavala.
Ja: Aaaaaaaaaa, bas mi je zao. Sto se nisi udala, zato sto si jako ruzna ili zato sto si jalova pa niko nije hteo da te ozeni zbog toga? Ili je mozda to bilo zato sto si otrov ko i ova tetka od mog muza. Nekako ste se lepo i nasle.
Mira: (Cuti, ali vidim ja da sad ona konta sta je)
Sveki: V., zaboga, sta je sa tobom?
Ja: (Naravno da ne registrujem sveki, ne odgovaram joj i nastavljam) Baka Miro, sto si se ucutala? Nesto ti nije jasno? ne znas mozda znacenje neke reci? Da ti objasnim.
Mira: Jako si drska. To sto ti je preneto bilo je iz najbolje namere prema tvom muzu.
Ja: Tvoje dobre namere u zivotu su se pokazale sumiranjem finalnih rezultata. A oni su sledeci: nemas muza ni ljubavnika, nemas dece, nemas ni jednog jedinog prijatelja sem ove tetkusine koja ni sebi prijatelj nije. Kazem ja lepo, nasla se dva otrova. A sad mars napolje. Mars napolje da te moje oci ne vide. I pobeze ti Mira, a za njom i tetka B.
Sveki: Sta se to desilo? (bas je delovala sablaznjeno)
Ja: desilo se to da ti je pola familije govnjivog karaktera, eto to se desilo. nemoj da ti je palo na pamet da si mi vise ikada bilo koga od familije naturala na kafu, na rucak ili na druzenje. Sa mnom je vecina njih zavrsila. Gledaju muza u oci i za*ebavaju ga, nasladjuju se njegovom dobrotom. Vecina vas je go kreten, a sa onom manjinom koja vredi nesto cu ja sama odrzavati kontakte, ne trebas mi ti za to.

I tako je bilo veselo kod nas....sad odoh do Vracara, da omiljenom clanu muzevljeve familije (najmladjoj zaovici) nahranim mackauser posted image

user posted image Ti si totalni kralj!!! Crkla sam od smeha user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1327
24.7.2014 12:49:19   
nata11
user posted image user posted image Mene samo cudi da je sveki mirna i da nije poletela da odbrani rodjake. Valjda je skontala.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1328
24.7.2014 15:38:17   
Anoniman
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/482887/ISIL-naredio-obrezivanje-svih-zena[/link] stvari me zgrozavanju...njima bi trebalo "obrezati" glavu.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 24.7.2014 15:55:39 >

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 1329
24.7.2014 15:48:11   
branki*
ksena,meni nista ne izlazi.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1330
24.7.2014 16:16:22   
lidoje

IZVORNA PORUKA: Verolina

E, pa, nije znala gde vrata da pogodi. Sad cu da vam prepricam razgovoruser posted image
Dosle su pre sat vremena, ona i muzevljeva tetka. Ja dolazim i krece:
Mira: Dobar dan, je l' to snajka?
Sveki: da, to je nasa snaja.
Ja: Dobar dan, bakouser posted image
Mira: Pa nisam ti ja bas baka, nisam toliko matora.
Ja: Pa meni izgledate bas bas matoro. Recimo nekih 90 godina?user posted image
Mira: Ha ha ha, dete, ti si neki saljivdzija?
Ja: Jalovdzijauser posted image
Sveki: V. hoces skuvati kafu?
Ja: Je l' sa ili bez misomora?
Sveki: V. sta ti je?
Ja: Nista, samo pitam. Bako, je l' vi pijete sa ili bez otrova? Tetka B., a ti? Ma da, bez, sta ce vama otrov, vi ste vec otrovne. Uh, pardon, otrovane.
Sveki: V. jesi ti nesto pila?
Ja: Jok, sto pitas, samo pitam babe kakve su im zelje.
Muzevljeva tetka: Ja nisam baba!
Ja: Jok, nego si majska ruza u 75user posted image Nego, baka Miro, da te ja pitam, kako deca, unuci?
Mira: ja nema dece, nisam se udavala.
Ja: Aaaaaaaaaa, bas mi je zao. Sto se nisi udala, zato sto si jako ruzna ili zato sto si jalova pa niko nije hteo da te ozeni zbog toga? Ili je mozda to bilo zato sto si otrov ko i ova tetka od mog muza. Nekako ste se lepo i nasle.
Mira: (Cuti, ali vidim ja da sad ona konta sta je)
Sveki: V., zaboga, sta je sa tobom?
Ja: (Naravno da ne registrujem sveki, ne odgovaram joj i nastavljam) Baka Miro, sto si se ucutala? Nesto ti nije jasno? ne znas mozda znacenje neke reci? Da ti objasnim.
Mira: Jako si drska. To sto ti je preneto bilo je iz najbolje namere prema tvom muzu.
Ja: Tvoje dobre namere u zivotu su se pokazale sumiranjem finalnih rezultata. A oni su sledeci: nemas muza ni ljubavnika, nemas dece, nemas ni jednog jedinog prijatelja sem ove tetkusine koja ni sebi prijatelj nije. Kazem ja lepo, nasla se dva otrova. A sad mars napolje. Mars napolje da te moje oci ne vide. I pobeze ti Mira, a za njom i tetka B.
Sveki: Sta se to desilo? (bas je delovala sablaznjeno)
Ja: desilo se to da ti je pola familije govnjivog karaktera, eto to se desilo. nemoj da ti je palo na pamet da si mi vise ikada bilo koga od familije naturala na kafu, na rucak ili na druzenje. Sa mnom je vecina njih zavrsila. Gledaju muza u oci i za*ebavaju ga, nasladjuju se njegovom dobrotom. Vecina vas je go kreten, a sa onom manjinom koja vredi nesto cu ja sama odrzavati kontakte, ne trebas mi ti za to.

I tako je bilo veselo kod nas....sad odoh do Vracara, da omiljenom clanu muzevljeve familije (najmladjoj zaovici) nahranim mackauser posted image

xaxaxaxa... svaka ti cast zeno!!!!user posted image user posted image user posted image naplatila si za sve nas koje se mucimo zauser posted image ...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1331
24.7.2014 16:30:17   
Anoniman
Ne znam zasto ne mogu da postavim link i ne mogu da ga uredim.

"Džihadisti koji su tokom juna ovladali znatnim delovima iračke teritorije, izdali su naredbu da sve žene starosti od 11 do 46 godina budu obrezane, saopštila je danas zvaničnica UN u Iraku."

(odgovor članu lidoje)
  Direktna veza do poruke: 1332
24.7.2014 16:41:42   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: ksena

Ne znam zasto ne mogu da postavim link i ne mogu da ga uredim.

"Džihadisti koji su tokom juna ovladali znatnim delovima iračke teritorije, izdali su naredbu da sve žene starosti od 11 do 46 godina budu obrezane, saopštila je danas zvaničnica UN u Iraku."

Nešto zeza Kseno, probala i ja da uredim pa netje, a vest je ....no comment

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1333
24.7.2014 16:45:10   
Trcosava
Ujna neje to do familije (pa ne sad zato što je i moja) već je to do podneblja... Ako si im rekla, a nemo' se nerviraš više oko takijeh stvari. Ne valja to za lepotu

Posle se pitaš što ne poznajem pola familije??????

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1334
24.7.2014 16:45:12   
Ivanka 75
Ako si Verka, majstore user posted image
Tako je jedna moja tetka pre nekoliko godina prvo mislila da sam ja trudna cim se udajem a kad nisam rodila ni posle godinu dana prokomentarisala mojij mami sledece:
"A da nije Beba mozda jalova?"
Mama je napujdala samo tako, svasta joj rekla, otvorila vrata i isterala napolje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1335
24.7.2014 17:21:13   
Anoniman
Ivanka, i jedna moja tetka je tako priznala kako je razmisljala da mozda nesto nije u redu kad nakon par meseci nisam ostala trudna (a ja prvih godinu dana nisam htela), a sad kad njena snaja vise od godinu dana nije ostala trudna, nista ne pominje.

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 1336
24.7.2014 18:29:51   
Verolina

IZVORNA PORUKA: nata11

user posted image user posted image Mene samo cudi da je sveki mirna i da nije poletela da odbrani rodjake. Valjda je skontala.

Mislim da je bila prvo u soku. Ja sam otisla do Vracara i sad sam se vratila, a zatekla sam svekra i svekrvu kao popi*ane. Muz im je rekao da ako jos jednom vidi tu zenu u dvoristu govnjivom motkom ce joj kicmu polomiti, a da li ce on imati dece ili nece to nije stvar komsiluka da se time bavi.
Trco, ovoga puta nije "zajednicka" familija u pitanju, vec svekrvina. Oni su posebni. Sa svekrovima mi i nemamo neki kontakt niti problema.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1337
24.7.2014 18:32:27   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mama je napujdala samo tako, svasta joj rekla, otvorila vrata i isterala napolje.

E, ako je. Ranije sam ja cutala i plakala. Kidala se i nocima nisam spavala zbog tudjih reci, pa cak i ovde na forumu. Sad, samo kazem mars, napljujem najstrasnije i okrenem list. I zabole me patka da li ce neko biti uznemiren.
A sto lelaigor rece, niko bez dece nece ostati, usvojis ako ne mozes da imas i cao.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1338
24.7.2014 19:45:20   
Torbica
Lele Verka user posted image user posted image
Nemam nista da dodam, sve rekose zene pre mene...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1339
24.7.2014 21:16:35   
lesica
Pojedinim "majkama" treba zaista oduzeti decu, ako ništa a ono zbog zdravlja i bezbednosti te iste dece user posted image

Ne zamerite, ali jako me drži ovaj osećaj još od ponedeljka/utorka...

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1340
26.7.2014 12:56:00   
Olga75
nocas je nestala rodjaka moje snaje , devojcica 15 godina
nasli su patiku ali nje jos nema user posted image
i ne mogu da joj lociraju mobilni jer nije proslo 24 sata od nestanka
a nje nema
samo da je nadju zivu i zdravu

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1341
26.7.2014 13:02:34   
Rosita
Joj Olga user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1342
26.7.2014 13:17:37   
Olga75
jako strasno user posted image
delim na sve moguce strane , trazimo nekog da preleti preko okruga , policija ceka 24 sata da locira ako moze mobilni , ljudi iz sela obilaze njive i letnje puteve, neki su krenuli prema granicnom prelazu
a policiji vezane ruke user posted image
samo da je nadju zivu

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1343
26.7.2014 13:21:37   
SunFlower
Uzasna vest, sad sam procitala na vestimauser posted image Dace Bog, naci cete je! Kad policija locira telefon bice jasnije, nadam se da joj se nije nista strasno dogodilouser posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1344
26.7.2014 13:40:15   
bubulence
videla sam na faceu user posted image .
znam da je zakon takav ali mi nije jasan, da moraju da cekaju 24h, a sta sve moze da se desi za to vreme ...
nadam se da ce je uskoro pronaci zivu i zdravu i da je u pitanju neka neslana sala

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 1345
26.7.2014 13:45:55   
Trcosava
Uf Olga, eno delila sam na fejsu

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 1346
26.7.2014 13:49:39   
Torbica
Joj Olga, evo podelila sam i ja. Ne daj Boze nikome user posted image
A sta da radi roditelj, ni da ih pustis, ni da ih ne pustis napolje user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1347
26.7.2014 13:50:32   
Olga75
hvala puno Trco user posted image
jos nema nista a proslo je vec 12 sat , sta god da se sanjom desilo agonija je
nadam se da je njoj manja user posted image
sto sati vise prolaze sve je , ma , jadno dete

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1348
26.7.2014 13:53:36   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Torbica

Joj Olga, evo podelila sam i ja. Ne daj Boze nikome user posted image
A sta da radi roditelj, ni da ih pustis, ni da ih ne pustis napolje user posted image user posted image

Torbi user posted image
bas to , nesto mozes mimo sveta a ne mozes bas sve
i to se desi tamo nekom a onda ovakva vest
prestrasno user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1349
26.7.2014 14:07:04   
Torbica
Uh draga user posted image .....
Nego, pokusavam da predvidim, jer sam poprilicno opustena kao roditelj..Ali uopste ne znam sta cu i kako kad dodje to vreme da rajcaju napolju sami, nocu....user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here