Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 21:03:50
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: bubulence lelo vidis sta kaze maslacak, a zena zna sve . ne brini... ipoKisia, vidis to za kosulje mi nije palo na pamet. mogla bih i ja tako za peglanje kosulja. ostalo mi nije problem. za spremanje jos uvek mogu sama alikada mi bude tesko uzecu zenu, posle porodjaja sigurno. ne svaki dan ali jednom do dva puta nedeljno sigurno Ma da, ja bas razmisljala, zena ce sigurno naplatiti toliko a nema sanse da bi stigla da popegla 11 kosulja I mi samo kosulje saljemo, ovo ostalo sami peglamo.I ja ovako sama cistim po kuci ono redovno prasina, sudovi, plocice...i mm je hteo one vece kucne poslove sad kompletno da preuzme, medjutim posto on radi jako puno,htela sam da ga postedim toga, i da ono malo vremena slobodnog sto ima da iskoristimo da provedemo kvalitetno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 21:52:53
|
|
|
|
anita
|
Zdravo svim Evo i mene posle par dana. Ja danas bila na drugom UZ nakon vto i imam tri bebe
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 21:54:22
|
|
|
|
bubulence
|
wow draga, tri puta ura
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 22:07:36
|
|
|
|
branki*
|
anita,svaka cast
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 22:35:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Divno Anita. Predivna vest. Uzivaj i cuvaj svoje bebice.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 0:11:23
|
|
|
|
srculence25
|
Divno Anita svaka cast sva sam se najezila cestitam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 0:23:17
|
|
|
|
SunFlower
|
Anita cestitam uh sigurno je fanstastican osecaj, tri bebe, diiivno!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 7:25:46
|
|
|
|
vonavoj
|
divno anita!!! jutro! probudio me bol ispod levog rebra,da ne mogu da disem..cele noci me boluckalo,reko nisam se dobro namestila..ali ne prestaje..samo kad stanem i udahnem,onda je ok..mozda se beba lose namestila?? praticu danas,ali kod kog dr i ici?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 8:16:39
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! Von meni je tako bilo cesto u prosloj trudnoci kada je beba bila velika. tako se izgleda podvuce pod rebro da ne mozes da udahnes. mozda je i kod tebe isto. u svakom slucaju prati... nikako nisam spavala, ustajala sam 5 puta u wc, smorila sam se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 8:27:50
|
|
|
|
vonavoj
|
moguce..a mozda me i promaja udarila,tj,spavam skroz otkrivena,jer mi je vruce,a prozor je otvoren...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 8:46:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Anita čestitam i nek je sa srećom kad se rode Kod mene ništa novo, šlogirana sam danima, ali to je sigurno od vremena. Sutra idem na pregled. To je to, ništa novo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 8:58:13
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Dobro jutrro zenskice! stigao mm iz Grcke :) doneo mi lepe stvarcice,kupio mi u Solunu suknju sa lastisem i haljinicu koja je skrojena tako da moze kad poraste stomak :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 9:25:24
|
|
|
|
branki*
|
ufff,prvi put otkucah por i nesto pritisnem i ode,drugi put kuckam i izbaci me rr,sad treci put! elem,dobro jutro,mi spavali malo duze,nisam ni cula mm kad je otisao na posao.pijuckam caj.da procunjam ovde,pa da dam bozi da jede i da perem kosu.treba i do prodavnice da odem,a mrzi me da izlazim.vreme je svezije i bas mi godi tako.kasnije treba da konacno odem sa mm da vidim taj trpezarijski sto i stolice. von i ja mislim da se beba tako namestila. ipo,bravo za tvog muza,mada meni moj kad tako nesto kupi bez mene,skoro nikad mi ne pogodi ukus.mislim,nosaim ja,ali da sam ja birala,uzela bih drugo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 9:40:20
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,moj se ni ne trudi da mi kupuje bez mene.. a ja potrefim.. svi mi kazu da se beba lose namestila,ali bas je iritantno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 9:49:02
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje Anita čestitam,neka je sa srećom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 10:03:42
|
|
|
|
wivern
|
Anita svaka cast, cestitam Ja sam vec tri dana na relaciji dom zdravlja-komisija-dom zdravlja. Ne razumem sta nas drndaju sa tim doznakama i komisijama kad nam 35% i onako isplacuju sa godinu dana zakasnjenja. Malisa se osim udaranja poceo i jako cudno zabavljati kao nekim grebanjem, kako li ce to sve izgledati kad jos malo poraste ne smem ni da pomislim
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 10:22:41
|
|
|
|
Kata90
|
Cao svima......Anita pa svaka cast retkost je cuti ovaku lepu vest....odjednom 3 bebice i dosta....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 10:37:09
|
|
|
|
Ana13
|
Zdravo,zenice Sad sam doruckovala plazmu i eurokrem i cekam da umrem od ovolikog secera.Nikad nisam jela ni volela slatko,ali u trudnoci nista normalno mi se ne jede Bravo Anita Meni su blizanci zivotna zelja.Trojke bi mi bilo mozda mnogo,ali zavidim zenama koje imaju vise decice u jednom paket Nocas nisam ustajala,cudo jedno I dalje umirem od vrucine.Leskarim samo u donjem vesu u dnevnoj na koznoj garnituri.Kad pocnem da se klizam po njoj...narocito jos kad se namackam necim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 10:42:14
|
|
|
|
branki*
|
kod nas uparvo sunula kisa i grmi!a treba da odem do prodavnice....wivern,stvarno,300 papira i 300 odlazaka kao da ce da nam isplate sedmicu na lotu! jao,eurokrem,bas mi se sad jede,onaj cipiripi,super im je sad!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 11:14:03
|
|
|
|
wivern
|
Branki da nam barem isplacuju i onu bedu sto nam pripada na vreme pa bih razumela. Ovako samo izgubim 2 sata u cekaonici bzvz. Zene ne znam da li je od ovog vremena ali sam ja pocela jako da se zamaram, toliko da moram da dremnem popodne. A lepo spavam preko noci. Bas se nekako osecam umorno.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 11:17:24
|
|
|
|
branki*
|
ne znam do cega je,ali ja danima vec kukam kako sam stalno nekako malaksala i klonula i samo se prenemazem,sve mi je nekako napor postalo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 11:21:05
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Vidim zalite se na malaksalost i vrelinu...mene jos to, tj.nista nije uhvatilo...znam da je kod mene sve obrnuto, pa se tesim Sto se tice isplate bolovanja, samo da su ovi moji na poslu zivi i zdravi i samo neka cepaju 100%...kazu da su se raspitali i zato mi svakog 1.u mesecu, kad i ostalim zaposlenima, isplacuju celu platu. Cak su zeznuli i obracun plate, jer bi mi bila manja zbog bolovanja marta meseca, da valjano to rade. Ovako je super
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 11:56:39
|
|
|
|
bubulence
|
ipokrisia bravo za muza . ja uopste ne znam kako to ide sa isplatama, moj knjigovodja je toliko smotan i nema pojma da se nadam samo da cu nekada nesto i dobiti..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 15:04:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Bila sam kod dr,kaze da me je udarila promaja..pritisak ok,pluca,srce... beba nije toliko visoko! nista da ne pijem,nego mazem konjski balzam..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 23.7.2014 16:28:28
|
|
|
|
Cecana
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj divno anita!!! jutro! probudio me bol ispod levog rebra,da ne mogu da disem..cele noci me boluckalo,reko nisam se dobro namestila..ali ne prestaje..samo kad stanem i udahnem,onda je ok..mozda se beba lose namestila?? praticu danas,ali kod kog dr i ici? Čestitam Anita ,želim ti laku trudnoću. Von i mene ponekad boli ispod levog rebra i kao da ne mogu da udahnem,ali kad posle par pokusaja udahnem lepo,prodje. Ja sam zbog toga isla i kod kardiologa i kod endokrinologa i sve je u redu, samo bez brige i panike. Ja cim se nesto zalim da me boli ili mi smeta nesto, svi mi kazu da se ne zove dzabe "drugo stanje",kao sta kukam.Izdrzacemo jos koji mesec.Inace mi imamo i majstore koji renoviraju krov,tako da mi je bas veselo. Pozdrav svim trudnicama
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?