|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
22.7.2014 21:03:50   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: bubulence

lelo vidis sta kaze maslacak, a zena zna sve user posted image . ne brini...
ipoKisia, vidis to za kosulje mi nije palo na pamet. mogla bih i ja tako za peglanje kosulja. ostalo mi nije problem. za spremanje jos uvek mogu sama alikada mi bude tesko uzecu zenu, posle porodjaja sigurno. ne svaki dan ali jednom do dva puta nedeljno sigurno

Ma da, ja bas razmisljala, zena ce sigurno naplatiti toliko a nema sanse da bi stigla da popegla 11 kosuljauser posted image I mi samo kosulje saljemo, ovo ostalo sami peglamo.I ja ovako sama cistim po kuci ono redovno prasina, sudovi, plocice...i mm je hteo one vece kucne poslove sad kompletno da preuzme, medjutim posto on radi jako puno,htela sam da ga postedim toga, i da ono malo vremena slobodnog sto ima da iskoristimo da provedemo kvalitetno

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 876
22.7.2014 21:52:53   
anita
Zdravo svim user posted image
Evo i mene posle par dana. Ja danas bila na drugom UZ nakon vto i imam tri bebe user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 877
22.7.2014 21:54:22   
bubulence
wow draga, tri puta ura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 878
22.7.2014 22:07:36   
branki*
anita,svaka castuser posted image user posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 879
22.7.2014 22:35:23   
Sanjalica1980
Divno Anita. Predivna vest.user posted image
Uzivaj i cuvaj svoje bebice.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 880
23.7.2014 0:11:23   
srculence25
Divno Anita svaka cast user posted image sva sam se najezila cestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 881
23.7.2014 0:23:17   
SunFlower
Anita cestitamuser posted image uh sigurno je fanstastican osecaj, tri bebe, diiivno!user posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 882
23.7.2014 7:25:46   
vonavoj
divno anita!!! user posted image
jutro! probudio me bol ispod levog rebra,da ne mogu da disem..cele noci me boluckalo,reko nisam se dobro namestila..ali ne prestaje..samo kad stanem i udahnem,onda je ok..mozda se beba lose namestila?? praticu danas,ali kod kog dr i ici?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 883
23.7.2014 8:16:39   
bubulence
dobro jutro!
Von meni je tako bilo cesto u prosloj trudnoci kada je beba bila velika. tako se izgleda podvuce pod rebro da ne mozes da udahnes. mozda je i kod tebe isto. u svakom slucaju prati...
nikako nisam spavala, ustajala sam 5 puta u wc, smorila sam se

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 884
23.7.2014 8:27:50   
vonavoj
moguce..a mozda me i promaja udarila,tj,spavam skroz otkrivena,jer mi je vruce,a prozor je otvoren...user posted image

Direktna veza do poruke: 885
23.7.2014 8:46:35   
Trcosava
Anita čestitam i nek je sa srećom kad se rode user posted image

Kod mene ništa novo, šlogirana sam danima, ali to je sigurno od vremena. Sutra idem na pregled. To je to, ništa novo

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 886
23.7.2014 8:58:13   
Ipokrisia
Dobro jutrro zenskice! stigao mm iz Grcke :) doneo mi lepe stvarcice,kupio mi u Solunu suknju sa lastisem i haljinicu koja je skrojena tako da moze kad poraste stomak :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 887
23.7.2014 9:25:24   
branki*
ufff,prvi put otkucah por i nesto pritisnem i ode,drugi put kuckam i izbaci me rr,sad treci put!
elem,dobro jutro,mi spavali malo duze,nisam ni cula mm kad je otisao na posao.pijuckam caj.da procunjam ovde,pa da dam bozi da jede i da perem kosu.treba i do prodavnice da odem,a mrzi me da izlazim.vreme je svezije i bas mi godi tako.kasnije treba da konacno odem sa mm da vidim taj trpezarijski sto i stolice.
von i ja mislim da se beba tako namestila.
ipo,bravo za tvog muza,mada meni moj kad tako nesto kupi bez mene,skoro nikad mi ne pogodi ukus.mislim,nosaim ja,ali da sam ja birala,uzela bih drugo.

branki

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 888
23.7.2014 9:40:20   
vonavoj
branki,moj se ni ne trudi da mi kupuje bez mene..user posted image a ja potrefim..
svi mi kazu da se beba lose namestila,ali bas je iritantno...user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 889
23.7.2014 9:49:02   
plačljiva
Dobro jutro drage moje user posted image
Anita čestitam,neka je sa srećom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 890
23.7.2014 10:03:42   
wivern
Anita svaka cast, cestitam user posted image
Ja sam vec tri dana na relaciji dom zdravlja-komisija-dom zdravlja. Ne razumem sta nas drndaju sa tim doznakama i komisijama kad nam 35% i onako isplacuju sa godinu dana zakasnjenja. Malisa se osim udaranja poceo i jako cudno zabavljati kao nekim grebanjem, kako li ce to sve izgledati kad jos malo poraste ne smem ni da pomislim user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 891
23.7.2014 10:22:41   
Kata90
Cao svima......Anita pa svaka cast user posted image retkost je cuti ovaku lepu vest....odjednom 3 bebice i dosta....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 892
23.7.2014 10:37:09   
Ana13
Zdravo,zenice user posted image
Sad sam doruckovala plazmu i eurokrem i cekam da umrem od ovolikog secera.Nikad nisam jela ni volela slatko,ali u trudnoci nista normalno mi se ne jede user posted image
Bravo Anita user posted image Meni su blizanci zivotna zelja.Trojke bi mi bilo mozda mnogo,ali zavidim zenama koje imaju vise decice u jednom paket user posted image
Nocas nisam ustajala,cudo jedno user posted image
I dalje umirem od vrucine.Leskarim samo u donjem vesu u dnevnoj na koznoj garnituri.Kad pocnem da se klizam po njoj...narocito jos kad se namackam necim...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 893
23.7.2014 10:42:14   
branki*
kod nas uparvo sunula kisa i grmi!a treba da odem do prodavnice....wivern,stvarno,300 papira i 300 odlazaka kao da ce da nam isplate sedmicu na lotu!
jao,eurokrem,bas mi se sad jede,onaj cipiripi,super im je sad!

branki

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 894
23.7.2014 11:14:03   
wivern
Branki da nam barem isplacuju i onu bedu sto nam pripada na vreme pa bih razumela. Ovako samo izgubim 2 sata u cekaonici bzvz.
Zene ne znam da li je od ovog vremena ali sam ja pocela jako da se zamaram, toliko da moram da dremnem popodne. A lepo spavam preko noci. Bas se nekako osecam umorno.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 895
23.7.2014 11:17:24   
branki*
ne znam do cega je,ali ja danima vec kukam kako sam stalno nekako malaksala i klonula i samo se prenemazem,sve mi je nekako napor postalouser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 896
23.7.2014 11:21:05   
daca77
Dobar dan!!!
Vidim zalite se na malaksalost i vrelinu...mene jos to, tj.nista nije uhvatilo...znam da je kod mene sve obrnuto, pa se tesimuser posted image
Sto se tice isplate bolovanja, samo da su ovi moji na poslu zivi i zdravi i samo neka cepaju 100%...kazu da su se raspitali i zato mi svakog 1.u mesecu, kad i ostalim zaposlenima, isplacuju celu platu. Cak su zeznuli i obracun plate, jer bi mi bila manja zbog bolovanja marta meseca, da valjano to rade. Ovako je super user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 897
23.7.2014 11:56:39   
bubulence
ipokrisia bravo za muza user posted image .
ja uopste ne znam kako to ide sa isplatama, moj knjigovodja je toliko smotan i nema pojma da se nadam samo da cu nekada nesto i dobiti..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 898
23.7.2014 15:04:03   
vonavoj
Bila sam kod dr,kaze da me je udarila promaja..pritisak ok,pluca,srce... beba nije toliko visoko!
nista da ne pijem,nego mazem konjski balzam..

Direktna veza do poruke: 899
23.7.2014 16:28:28   
Cecana

IZVORNA PORUKA: vonavoj

divno anita!!! user posted image
jutro! probudio me bol ispod levog rebra,da ne mogu da disem..cele noci me boluckalo,reko nisam se dobro namestila..ali ne prestaje..samo kad stanem i udahnem,onda je ok..mozda se beba lose namestila?? praticu danas,ali kod kog dr i ici?

Čestitam Anitauser posted image ,želim ti laku trudnoću.
Von i mene ponekad boli ispod levog rebra i kao da ne mogu da udahnem,ali kad posle par pokusaja udahnem lepo,prodje.
Ja sam zbog toga isla i kod kardiologa i kod endokrinologa i sve je u redu, samo bez brige i panike.
Ja cim se nesto zalim da me boli ili mi smeta nesto, svi mi kazu da se ne zove dzabe "drugo stanje",kao sta kukam.Izdrzacemo jos koji mesec.Inace mi imamo i majstore koji renoviraju krov,tako da mi je bas veselo.
Pozdrav svim trudnicama

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here