Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:20:07
|
|
|
|
sansa
|
SF rekli su mi da je devojcica ali videcemo ja sam bas nesto nepoverljiva sve mi nekako isto kao prvi put Cele noci oka sklopila nisam bilo mi je strasno vrucina gorela sam doslo mi da se potopim u hladnu vodu i tama zaspim tamo oko 6h a moj sinak se probudio dodje do nase sobe i kaze ajde ustajete dan je ne spava se vise , doslo mi kroz prozor da skocim ..nego najavljuju zahladjenje i kisu nocas pa ce valjda lakse da se dise. Mene i danas ceo stomak boli i ziga , sutra idem u laboratoriju a prekosutra da nosim rezultate i na poslednji uz.... mene jos uvek nije slala na ctg..niti nas to ovde salju tako i sa prvim detetom tek kad sam otisla na porodjaj onda mi radili ctg
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:33:01
|
|
|
|
Njica
|
Cao trudnice moje, bas je tesko vreme, mi juce imali pasulj a danas punjenje paprike, ima da se preznojim i sa klimom. I ja sam lose spavala ( i sanjala kako mi se kosa sprzila na dan svadbee), namestala jastuke izmedju nogu a i mene beba lupka bas dole, nisam znala uopste da je tako dole, mislila sam da je sad vec vise kod pupka. Samo da docekam sutrasnji UZ! za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:36:25
|
|
|
|
Ana13
|
moja mama je lekar i ona kuci i na poslu koristi onaj sto se slusa i gleda u onaj satic.Al sam ga objasnila A za selo kod babe je kupila digitalni da moze baba sama da izmeri.A ja sad ne mogu nju da pitam za savet,jer je na moru.A i nije odusevljena kad sama glumim dr.Kupicu taj digitalni za iznad lakta... Ubedile ste me,sutra jedem pasulj A kako se kupuje taj vit C? U kom obliku? Sta da trazim u apoteci? Ide mi krv iz nosa jednom u 3 nedelje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:41:18
|
|
|
|
Njica
|
Ja kupujem ili onaj u tableticama ili sumece Biofar Vitamin C Acerola 1000
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:45:52
|
|
|
|
Janja V
|
Ma pasulj je zdrav, samo navalite Ja koristim sumece tablete vitamina C od pocetka trudnoce, a u poslednje vreme u kombinaciji sa kalcijumom (Ca-C 1000)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 12:25:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja kupujem u tableticama,pitala u apoteci,kaze isto deluju..a tabletica mi je laksa! sansa,jos malko i gotovo! Blago tebi..mi smo tako blizu,a tako daleko@
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 12:40:12
|
|
|
|
bubulence
|
meni je dr jos u prosloj trudnoci rekao da su te sumece tablete vise kao sokici a i sadrze dosta secera iako pise da ga nema. c vitamin se preporucuje u tableticama. mm ga pije svake zime po jednu tableticu na dan i bas nikada nije bolestan. ne znam da li ima neke veze... a vidi sto je pasulj popularan . Njica jedva cekam da nam postavis neku slicicu sa svadbice . jos samo par dana...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 12:46:51
|
|
|
|
tillia
|
Sto se tice aparata za pritisak,ja pozajmila onaj iznad lakta,posto moram dva puta dnevno meriti.Naravno nije precizan kao onaj manuelni,ali bolji je od onog sto ide na clanak.Dobro je da makar okvirno vidis koliki je,pa ako treba reagovati,odes u dy pa proveris jos jednom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 13:14:20
|
|
|
|
branki*
|
e,daaa,njica,da stavis neku slicicu posle sa svadbe mi dosli od logopeda..boze,kako sam se smlatila nesto,da li je do vremena ili sta vec...sad sam se raspojasala i kuliram...moguce da ce kisa i ovde,nesto pocinje da bude sucmurasto..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 13:39:54
|
|
|
|
Kata90
|
Pozdrav svim trudnicama kako ste?kako izdrzavate ovu vrucinu?:-P ja sam sad usla u 17 tu nedelju,i sutra cu da saznajem pol,jedva cekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 13:55:45
|
|
|
|
vonavoj
|
kata90,i ja sam u 17oj saznala pol,nadam se da dr nije pogresila! ja sam spremala rucak,i skuvala se,sad sam ukljucila i klimu..naoblacilo se,ali od kise nista...a dete me zeza,nece da jede,izmislja..i poslala sam je u krevet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:04:04
|
|
|
|
Kata90
|
vonavoj upravo sam i ja zavrsila sa ruckom znaci skuvala sam se pored sporeta.I kod nas se naoblacilo i duva vetar malo....a sta drugo,ako vec nece da jede onda spavanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:06:23
|
|
|
|
vonavoj
|
mislila sam da ce se buniti,da ce jesti,jer ne voli da spava..a ona mi kaze,mama ajde da spavam! ispalila me
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:11:15
|
|
|
|
bubulence
|
kata jeli to prva trudnoca? ovde kod nas bas jako duva vetar a uzasna je sparina. nigde ni se ne izlazi. i moje dete je zaspalo ali ona uvek jedva ceka da spava... takva je od rodjenja...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:26:16
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Mene razbi glava jos od juce, razmisljam se d auzmem febricet, tako kazu da moze u trudnoci, rekla mi bila i moja doktorka..a opet se nesto libim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:47:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Bolje popiti lek neg trpeti bol. Ne kljukati se lekovima. Mene stegla prehlada, nemam pojma kako, ali nos mi zapušen bio i glava mi pucala. Prethodna tri dana sam pila po jedan paracetamol uveče.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:48:58
|
|
|
|
Kata90
|
bubulence da ovo mi je prva trudnoca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:52:37
|
|
|
|
Olga75
|
eheej , pa ja vidim sugradjanku Kate , dobrodosla , stavi tiker da te pratimo i obidji sve teme
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:53:17
|
|
|
|
Kata90
|
bubulence da ovo mi je prva trudnoca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 14:56:38
|
|
|
|
Kata90
|
poz Olgice obilazim teme,ali bas se ne ukljucujem u sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 17:31:16
|
|
|
|
branki*
|
kato,lepo sto si sa nama,sto nas je vise,veselije sparno je i tesko,kao da oblak nosim na ledjima...odosmo malo ispred zgrade,da se rashladimo i izduvamo...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 18:06:20
|
|
|
|
Njica
|
Koja sparinaaa, disem na skrge ceo dan a beba lupka i lupka non stop, valjda je isto nestrpljiva da je sutra vidimooo na UZ. Kati, dobro nam dosla, evo i ja sutra saznajem pol, postavljam slicice sa svadbice sigurnooo, drage moje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 18:23:42
|
|
|
|
daca77
|
Njico, izgleda da i moja devojcica krenula sa lupkanjem od nedelje Mada, moram priznati da nije bas prijatan osecaj. A zaova me ubedjuje da ipak to nije beba, vec gasovi...kaze da se beba oseca poput leptirica...kakvi leptiri, ova moja je daleko krupnija...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 18:37:40
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ..a dete me zeza,nece da jede,izmislja..i poslala sam je u krevet Hahahahahaa, ovo je bas dobro! Hehe, dacooo, to je predivno, tesko da su to vise samo gasovi, i nisu ni meni bili leptirici niti neko golicanje, vec bas pravo i snazno lupkanje pa sad sve snaznije,malo mi se zategne i tiba. Predivno, bravo za nase bebe
< Poruku je uredio Njica -- 8.7.2014 18:40:15 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 18:41:50
|
|
|
|
Ana13
|
moja bas udara.Kad me tresne u besiku,grlic ili pupak bas bude neprijatno,ali volim da je osecam.Po ceo dan se migolji,pomera i lupka.I tata voli da drzi ruku na stomaku i da ceka da mu se javi A i ja sam cula da se oseca kao leptiric,ali ja to tako ne osecam. Kad vam je iskocio pupak? Kad se to desava? Meni jos nije,a nemam ni onu liniju. Mislim,nista mi od toga ne fali,samo pitam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?