|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
7.7.2014 16:35:05   
M@rty
Bubi dobro sam. Izdrzavsm nekako, ali nemam vise zivaca da lezim. Inace buni me malo ovo racunanje, jer u subotu je 12 i tad bi trebalo da udjem u 9-ti jer mi je termin 12.avgust, ali po ticker-u tad cu biti 35+4. A i svuda gde izracunam ispada tako. Jer po tom racunanju trebalo bi 15. da udjem u deveti. user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 326
7.7.2014 16:38:50   
ivaMark
Bubulence, pa super za bebca user posted image

Ipo, ja sam se u prvoj mackala od samog pocetka i ni jednu striju nisam dobila a ugojila sam se 20kg... sada se ne mazem redovno (skoro uopste) i vec mi se naziru 5-6 komada...smrc...

Moji spavaju a ja malo da iskuliram u tisini user posted image inace, u prvoj trudnoci sam putovala negde u trecem mesecu na more, pa u petom za Srbiju i jos sam vozila ja.... A sada sam u petom ponovo putovala nekih 400km... I sada bih putovala, mm nesto pominje more ali teska posla, koci nas finansijski momenat....user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 327
7.7.2014 16:39:03   
Njica
Eee, pa to je shirenje materice i hormoncici, ja sam bila jako srecna kad sam videla prve naznake zaobljene tibe a ne samo nadimanja koje sam znala da imam jer sam bila mrsava ( kao glista sa zrnom graska u tibi ). Samo uzivaj u zaoblicavanju stomaka jer je to najlepsi znak trudnoce! :D Ne znam da li imas i predispozicije za strije, meni rekose da je to malo i nasledno a moja mama ih je imala brdo pa ih evo imam i ja i mazem ih, pa se malo smanje ali samo po bokovima, tiba nista, samo je okrugla, slikacu se danas pa cu postaviti.

Hehe, ivaMark, jel si mi dobro, malo uzivas u miru? Ja isto, koliko samo prija. I to je istina, trebalo je mozda od samog prvog dana da se mazem i da pijem mnogo vise vode i zbog toga ih imam a ne jer ugojena sam za sad u 5.mesecu 8kg.
Ja sam putovala samo malo po Srbiji na sever i ''vamo gde cemo sad, sve po 3-4h putovanja i bude mi okej, a bas mi krivo, ne mogu bez mora. Mada Dunav je na Djerdapu kao more, jedva cekam.

< Poruku je uredio Njica -- 7.7.2014 16:41:43 >

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 328
7.7.2014 16:41:08   
ivaMark
Marty, ja kaskam za tobom dve nedelje user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 329
7.7.2014 16:43:57   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Bubulence, pa super za bebca user posted image

Ipo, ja sam se u prvoj mackala od samog pocetka i ni jednu striju nisam dobila a ugojila sam se 20kg... sada se ne mazem redovno (skoro uopste) i vec mi se naziru 5-6 komada...smrc...

Moji spavaju a ja malo da iskuliram u tisini user posted image inace, u prvoj trudnoci sam putovala negde u trecem mesecu na more, pa u petom za Srbiju i jos sam vozila ja.... A sada sam u petom ponovo putovala nekih 400km... I sada bih putovala, mm nesto pominje more ali teska posla, koci nas finansijski momenat....user posted image

Jel imas neku preporuku za mackalicu? Ja koristim obicno bademovo ulje i Saljicev Striet. Ulje namazem nocu jer je masnije, a ovaj Saljicev Striet ujutru jer brze upije. I meni je na kraju bilo drago sto se tako namestilo da nema mora ove godine jer bi nas isto finansijski dokrajcilo. Ali lakse je svakako kad nisi trudan ili nemas dete, snasli bi se, ako treba u sator i spavanjac na plazi,ali more obozavamo! user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 330
7.7.2014 16:47:03   
bubulence
m@rty pa,i ja kontam da onda 12. ulazis u deveti mesec... tako mi je logicno...
ipokrisia samo se ti mazi, ne moze da skodi. ja jos nisam pocela ali hocu iskoro... inace i meni se malo zaokruglio donji deo stomaka, jos uvek sve mogu da obucem ali me po malo zateze...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 331
7.7.2014 16:48:24   
ivaMark
Ipo, isto sam kao i ti: Saljic i obicno beby ulje kombinacija user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 332
7.7.2014 16:48:47   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Njica

Eee, pa to je shirenje materice i hormoncici, ja sam bila jako srecna kad sam videla prve naznake zaobljene tibe a ne samo nadimanja koje sam znala da imam jer sam bila mrsava ( kao glista sa zrnom graska u tibi ). Samo uzivaj u zaoblicavanju stomaka jer je to najlepsi znak trudnoce! :D Ne znam da li imas i predispozicije za strije, meni rekose da je to malo i nasledno a moja mama ih je imala brdo pa ih evo imam i ja i mazem ih, pa se malo smanje ali samo po bokovima, tiba nista, samo je okrugla, slikacu se danas pa cu postaviti.

Daaa jedva cekaam tibu!!user posted image Ja sam isto mrsava, moja mama je malo krupnija od mene bila u mojim godinama,drugacije smo i gradje, nije dobila strije u trudnoci , kaze mazala se Pavlovicevom kremom samo. Ja imam inace par sa strane na bokovima i malo po guzi, ali ne vidi se toliko, moras bas da se zagledas.Trudim se i puno vode da pijem

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 333
7.7.2014 16:52:33   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ipo, isto sam kao i ti: Saljic i obicno beby ulje kombinacija user posted image

user posted image Ja mnogo volim ovo bademovo ulje, samo mi zao sto ga prodaju u tako malim bocicama, sad se potrosi jako brzo jer mazem stomak,guzu,butine,grudi,sve zivo! Nasla sam da ima neko Afroditino bademovo ulje, ono je u vecem pakovanju pa mozda to kupim onda. Inace sam bademovo ulje i do sada koristila za skidanje sminke uvece, a nekad i ostavim tako lice natopljeno u bad.ulju da odstoji,jaaako je dobro za kozu, umanjuje bore,podocnjake, sve, a jeftino je!

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 7.7.2014 16:54:59 >

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 334
7.7.2014 16:59:07   
branki*
gde kupujes to bademovo ulje?nisam nikad koristila.meni su saljic,pavloderm i nivea bili dobri,i sad mazem isto.njico,kad ce svadbica?user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 335
7.7.2014 17:04:13   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: branki

gde kupujes to bademovo ulje?nisam nikad koristila.meni su saljic,pavloderm i nivea bili dobri,i sad mazem isto.njico,kad ce svadbica?user posted image

ima u apotekama i Liliju. Od 50ml je.Pise da moze i za kosu da se koristi, ali to mu svakako nije jedina namena user posted image za kozu je izvrsno!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 336
7.7.2014 17:06:13   
anci kv
bademovo ulje ima u svim boljim apotekama

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 337
7.7.2014 17:07:54   
Njica
Bubulencee, predivno za bebicuu, vec 2cm, a jel polozio muz ispit?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 338
7.7.2014 17:13:15   
Njica

on gospodin se zalepio za naocare za sunce,te mu kupih.kako ih je stavio,nije ih vise skinuo sve dok nismo usli u stan.

Pa da bude pravi dasauser posted image

njico,kad ce svadbica?user posted image

Sad u nedeljuuuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 339
7.7.2014 17:15:10   
M@rty
IvaMark tu smo negde user posted image
Bubi ja samo da udjem u deveti i posle cu jos nekih nedelju dana lezati, e onda polako malo na noge. Cisto neka kraca setnjica ili odlazak na sladoled u kafic, u nabavku sta mi je potrebno za porodiliste i sl.

02.05.2010. M&V

Direktna veza do poruke: 340
7.7.2014 17:24:36   
degu
Ljubim vas drugarice user posted image
Htedoh da napišem porođajnu priču al suviše mi je to komplikovano sada, još ne mogu da sedim zbog rane. Sve u svemu dobro smo prošle. Sad uživamo, sikimo, ne spavamo ni noću ni danju user posted image al se navikavamo. Da vam svima porođaj bude brz kao i moj user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 341
7.7.2014 17:28:02   
bubulence
m@rty draga, brzo ce to, sigurna sam da ces izdrzati. jesi kupila nesto za bebu? kako Vuk reaguje sto ce dobiti batu?
imamo temu o strijama pa ce nas pecnuti moderatori ali samo da kazem da je bitno da to sto mazemo bude sto masnije, ja sam koristila svinjsku mast i deciju kremu zajedno i prosla sam bez i jedne strije a bas sam im sklona ( sve ovo znaju vec i vrapci na grani user posted image )

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 342
7.7.2014 17:48:42   
tillia
Trco,super za bebicu!
Drago mi je sto se cuju nova srculenca!
M@rty,ja se bas danas zapitah oko toga,isto mi nije najjasnije.Ja 9.ulazim u 9.mesec,termin mi je 9.avgust,a po nedeljama cu biti 35+4.Kako gledatiuser posted image

Direktna veza do poruke: 343
7.7.2014 18:00:16   
M@rty
Bubi, Vuki za sad prihvata dolazak bata. Hoce da prica o toj temi i svima kaze da ce dobiti batu Luku. Sad videcemo kako ce biti to kad stigne beba.
Tilija kako god ja cu da racunam da 12 sad ulazim u deveti, jer 12. avgust mi je termin. Po meni je to logicno

02.05.2010. M&V

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 344
7.7.2014 18:06:11   
bubulence
m@rty pa vama je sutra rodjendanko user posted image . kako nam brzo rastu deca user posted image .
meni je logicno da tako racunate.
nego trudnice koliko voca jedete? ja pojedem bar kg bresaka dnevno. ovako jedem normalno, nista vise nego pre trudnoce ali se daaavim i vocu user posted image

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 345
7.7.2014 18:06:50   
bubulence
m@rty pa vama je sutra rodjendanko user posted image . kako nam brzo rastu deca user posted image .
meni je logicno da tako racunate.
nego trudnice koliko voca jedete? ja pojedem bar kg bresaka dnevno. ovako jedem normalno, nista vise nego pre trudnoce ali se daaavim i vocu user posted image

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 346
7.7.2014 18:12:35   
Njica
IZVORNA PORUKA: Njica
Bubulencee, predivno za bebicuu, vec 2cm, a jel polozio muz ispit?

Mnogo voca, bubulence, pojedem po 7-8 nektarina i 5-6 kajsija,recimo, ali to ucinim popodne da mi posle ne bude gorusica.

Degu, ljubi bebu, a za porodjajnu ima vremena, samo da ste vi dobro i navikavate seuser posted image

< Poruku je uredio Njica -- 7.7.2014 18:14:35 >

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 347
7.7.2014 18:18:04   
bubulence
o zaboravila sam da odgovorim a beka je bas ‘ velika‘ user posted image , sva sam se raznezila.
a muzic naravno polozio, cista devetka, ostao je jos diplomski u septembru i gotovo.
znaci da nastavim sa vocem user posted image ? sva sreca sto ne kupujem breskvice, bankrotirala bih user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 348
7.7.2014 18:42:49   
branki*
njico,pa to bas ubrzo,heeejuser posted image
ja jedem voce onako,oko 3 breskve,par sljiva,3-4 kajsije.svaki dan tako skoro.gledacu da uzmem to bademovo ulje...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 349
7.7.2014 18:50:32   
Ipokrisia
hmmm ja bas slabo vockice nesto u poslednje vreme.Moram da se aktiviram po tom pitanju, u pocetku sam i jela, a sad kako vreme prolazi sve nesto zapinjem za nekom nezdravom hranom.
Ranije nisam mogla da zivim bez mesa za rucak, a sad mi se nesto gadi, ne mogu uopste,narocito ne piletinu, ne znam koji mi je vrag user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here