|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
7.7.2014 19:24:11   
Njica
Cestitam bubulence, velika i ocenauser posted image
A bas sam danas najvise voca jela zbog vrucine, bas mi je drago sto sam trudna kad ima nektarina i kajsijauser posted image
Joj, jeste branki, i sad jedva cekam kao i vec dve godine koliko se volimo, samo da docekam i sutra da prodje i da bude sreda i UZ i sve superuser posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 351
7.7.2014 19:58:05   
Trcosava
Elem, putovanja. Šesti mesec, moj dragi i ja krećemo put Beograda 1. avgusta. Biseri! Tačnije on je biser, jer ja nisam znala da prvog avgusta pola Evrope kreće na odmore. I taaako krenemo mi oko 5 ujutru, prvo zaglavimo u koloni u Slo nekih sat i po vremena vremena. Pa onda kod Rijeke gužva i onda finale. Izlazak iz Cro i ulazak u Srb. U kolonu smo stali u 11 h, a u Srb ušli u 5 popodne. Temperatura - termostat na autu se zakucao na 50°C. Mi ni trunke vode. Pa mi nije ništa falilo. Pre toga sam vozom putovala, ponela i cveće neko za mamu, natovarila torbe, laptop i u Zg nas izbace iz voza, ne ide dalje. Čekamo 2 sata na sledeći. I opet, ništa mi nije falilo.

Kapiram ja da neki jako teško dolaze do vsvojih bebica, ali po meni doktori tu imaju glavnu reč. Mada, ja moje nikad nisam ni pitala da li smem user posted image - samo kažem, ja odo'.

Bez ljutnje Daco, mislim da me ne shvatiš pogrešno.

Eto.
Eh da, moj put za Bg sa onim likom je otpao jer on ne zna u koliko sati bi krenuo plus mora i do Kopra da ide, a mm radi sutra. I to bi izgledalo ovako: mm ponese sve stvari, pa onda se on nekad u neko doba javi da kreće. Pa ja onda letim na bus sa Anom, pa do Kranja. Tako da... Biće da ću vrlo verovatno ja sa Anom na bus, možda i sad za weekend.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 352
7.7.2014 21:03:16   
Njica
Bravo, Trcosava. Kako ko se ko oseca, to najvise treba pratiti kao i savet doktora. Ja se ne bih osecala prijatno u tolikoj aktivnosti i putovanjima, jednostavno, tako se osecam. Ne mislim da me to cini da propustam ne znam sta, pomalo sam takva i kad nisam bila trudna. Volela sam putovanja i nije mi smetalo da sedim u busu od Beograda do Barse ali sad sve manje volim i jednostavno takav je osecaj ostao isti i sad kad sam trudna :) Verujem mojim "vozacima",muzu,roditeljima ali ne verujem nikome ali niiiikome drugome na putu. Izdrzim kao sto kazem do Djerdapa i bih uspela i do Grcke, ali onako... kad izadjem iz auta sam kao ponovo rodjena.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 353
7.7.2014 22:46:24   
SunFlower
Dobro vece svima! Kod nas ova dva dana paklena vrucina, smorili smo se ja i sinak u stanu po ceo dan.
Kad ste kod putovanja, ja se ne osecam bas najprijatnije da putujem nadaleko u trudnoci ali cu morati u jednom trenutku, imam dole u Srb pune dzakove bebece garderobe, krevetac nov, svakojaku opremu, sve sto mogu planiram da donesem i iskoristim za novog clana
user posted image
Koga, by the way, idem da upoznam prekosutra na UZ, nadam se da nije rano i da je sve kako treba biti. Mislila sam da jos jednu nedelju sacekam ali ne moguuser posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 354
7.7.2014 23:07:22   
sansa
EEE ja zamalo da se porodim danas al ipak bili neki lazni bolovi ..previjala sam se celo popodne i nikako nisam mogla da se namestim ..bolelo me sve i krsta i stomak i tamo dole kao da cu da dobijem i onda sve prestade i evo sad sam dosla sa slave posto nisam mogla da odolim a da ne idem i neruckala se lepo ..bebac zadovoljno mrda a bolova nigde ..nije mi jasno sta je bilo al jos ce malo ona unutra cini mi seuser posted image user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 355
7.7.2014 23:11:39   
SunFlower
Jos malo, jos malouser posted image a jel ti to nosis ceru ovaj put?user posted image

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 356
7.7.2014 23:14:47   
Njica
Sunflower, jel si 5 nedelja? I ja sam vec u petoj bila na prvom upoznavanju i videla se moja mrva i pokazala mi je doktorka kako pulsira bebina srcana radnja, tako da iako 5 nedelja vazi da je rano, bilo je okej,ako ne mozes da se strpis, makar ces videti tvoju mrvu!user posted image
Sansaaaa, jel puno bolelo? Samo sad odmarajte tako naruckaniuser posted image

< Poruku je uredio Njica -- 7.7.2014 23:15:26 >

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 357
7.7.2014 23:17:18   
Njica

IZVORNA PORUKA: Njica
Kad izadjem iz auta sam kao ponovo rodjena.

Pogresno sam se izrazila, ne ponovo rodjena kao da mi je toliko prijalo putovanje, vec kad izadjem iz auta nekad se osecam kao da sam dobila novu sansu za zivotuser posted image .

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 358
7.7.2014 23:30:21   
SunFlower
Jeste, njica, 5 nedelja i neki dan, do cetvrtka bi trebalo punih 6 nedelja da budu po mojoj racunici. Joj, nadam se da ce sve biti okuser posted image klasicna trema pred UZuser posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 359
7.7.2014 23:56:14   
Njica
Hoce, i trema je klasicna i vise nego ocekivana ali ce nestati cim ugledas svoju mrvu, ako ne dodjes do srede na forum zelim ti svu srecu i javni kolika je bebica i kako je bilouser posted image

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 360
8.7.2014 6:48:08   
branki*
gde steeeuser posted image
pisah u razgovorima mama,pa reko,moram i ovde mojim trudnjacicama da se javimuser posted image bice jos jedan topao dan.stavila pasulj da se skuva,potopila ga sinoc,bice brzo gotov.bas sam ga se uzelela.boza spava,ja pijem kaficu,izvolte!sto se tice putovanja,verovatno da ima tema,sta znam,ko se kako oseca,tako i nek radi.ja sam se u prvoj trudnoci svega cuvala,sad sam malo opustenija...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 361
8.7.2014 7:46:06   
vonavoj
jutro! branki,gde ces pasulj na pakao..svaka cast!
jedva se namestim nocu..pakao je...dala mi sestra jastuk za trudnice,da mi bude bolje!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 362
8.7.2014 7:54:55   
vonavoj
inace,mene beba bas nisko opet sutira..okrenula se valjda...pre je vise levo-dessno..sad me ubi dole!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 363
8.7.2014 9:34:14   
Ipokrisia
Jaaaaoo pasulj kuku meni, ja to ne jedem ni kad nisam trudna, iako ga volim,ali razvali mi stomak user posted image ja zenice nocas nesto bas nemirno spavala, probudila se sa glavoboljom, nesto sam nervoznjikava cini mi se, mozda to tako hoce kad se udruze hormoni i nadolazeca promena vremena user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 364
8.7.2014 9:44:40   
Ana13
Dobro jutro,stomacici. Ja pijem kaficu.Ustala sam jos pre 7.Postala sam ranoranilac od kako sam trudna user posted image Kod nas u stanu nije mnogo vrucina,iako je napolju pakao.
I meni se danima jede pasulj,ali se zbog vrucine ne odlucujem na njega. Nesto ni nemam apetit user posted image I juce i danas sam doruckovala plazmu i mleko.Bas nemam inspiraciju ni zelju da jedem nesto,a budim se gladna.Najvise me nervira kad sam gladna,a nista mi se ne jede.
Jel sam ja dobro razumela-kad ide krv na nos,treba da pijem vit C?
Bubulence,cestitam za srculence user posted image
Ne odgovoriste mi za aparat za pritisak user posted image Koji da kupim?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 365
8.7.2014 10:04:56   
branki*
sve ste pozvane na rucak,pasuljce sa suvim mesom upravo gotovouser posted image
i kod mene je u stanu bas ok,pogotovu dnevni boravak i kuhinja imaju odlican polozaj,nikad nije vruce,hoce popodne u spavacim sobama da upekne..ma,mene to nije briga,kad resim da nesto pravim,nista me ne moze spreciti..od kako sam trudna samo jedemuser posted image
ana,ne znam za aparat,moja svekrva ima neki digitalni sto ide oko zgloba,ali cini mi se koliko puta meris,toliko puta ti ispadne drugi rezultat.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 366
8.7.2014 10:06:22   
bubulence
ana hvala user posted image .
aparat za pritisak imam od tate, on je kupio nov a stari dao meni, odlican je ali ne znam koja je marka, dobio ga je iz Engleske. inace mi je pritisak danim a nizak, donji se ne penje iznad 50...
pasulj... ja planiram veceras da ga kuvam za 2 dana...
mom velikom detetu je sutra treci rodjendan, ali slavimo u nedelju, sutra ce joj doci samo 2-3 drugarice na kolacic user posted image .

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 367
8.7.2014 10:11:48   
Ipokrisia
Moja sveki je lekar pa secam se da je svojevremeno pricala da ti digitalni nisu nista spec, ali ako ba smora onda bolje onaj digitalni sto se obmotava gore kod lakta

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 368
8.7.2014 10:13:26   
bubulence
moj je digitalni, i sigurna sam da nije dobar kao onaj na pumpanje ali moze da posluzi...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 369
8.7.2014 10:37:10   
vonavoj
ana,da,da..c vitamin..sad smo isle do apoteke,crkla sam..kako je beba nisko,jedva sam stigla,em pakao..popila sam sav c vitamin,i nestalo mi hiper gela...moram uvek da imam,ako nas neki komarac capi,s obzirom da je vanredno stanje u PA!
ja imam prizmin aparat koji ide oko lakta,ti si tacniji nego oko zgloba..uzela sam ga preko dedine penzije na 6 rata,odavno!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 370
8.7.2014 10:52:43   
Janja V
Pozdrav, trudnice drage. Nisam imala net neko vreme user posted image ali sam uspela da vas ispratim. Mi danas ulazimo u osmi mesec i bili smo na prvi CTG. Cim mi je sestra povezala ono na stomaku, moj maleni je poceo da se sutira. Ne voli da mami diraju stomak user posted image Branki, i ja za rucak imam pasulj user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 371
8.7.2014 11:01:34   
vonavoj
Tako rano ctg? kod nasod 9og meseca!

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 372
8.7.2014 11:06:53   
Trcosava
Ana13 koliko imaš para, taj aparat uzmeš user posted image

Naravno, već su ti sve rekle ženice. Onaj oko zgloba nije tačan i njega izbegavaj. E sad to kao 'digitalni ne valja' ma paz' majku mu. A kad je sestra u DZ nagluva pa ne čuje kad krene da čuka? user posted image

Bitno je sam da je onaj iznad lakta. E sad, imaš opcije da sama pumpaš, a on samo digitačno pokazuje rezultat, ili samo da stisneš dugme i aparat sam napumpa i pokaže rezultat.

Mada, da budem iskrena - meni su sva tri aparata uvek pokazivala isto - mama ima taj digitalni da sam pumpaš, mi u kući ovde digitalni da sam pumpa i za na zglob.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 373
8.7.2014 11:09:54   
bubulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Tako rano ctg? kod nasod 9og meseca!

i kod nas od devetog meseca...
mm izveo Emu u setnju, pre toga su poslozili ves i ja sada nemam sta da radim user posted image , mnogo mi tesko pada..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 374
8.7.2014 11:11:06   
Janja V
Izgleda da se sve dosta razlikuje od grada do grada. Nisam ni imala pojma da cu ici na ctg danas.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here