Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 19:24:11
|
|
|
|
Njica
|
Cestitam bubulence, velika i ocena A bas sam danas najvise voca jela zbog vrucine, bas mi je drago sto sam trudna kad ima nektarina i kajsija Joj, jeste branki, i sad jedva cekam kao i vec dve godine koliko se volimo, samo da docekam i sutra da prodje i da bude sreda i UZ i sve super
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 19:58:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Elem, putovanja. Šesti mesec, moj dragi i ja krećemo put Beograda 1. avgusta. Biseri! Tačnije on je biser, jer ja nisam znala da prvog avgusta pola Evrope kreće na odmore. I taaako krenemo mi oko 5 ujutru, prvo zaglavimo u koloni u Slo nekih sat i po vremena vremena. Pa onda kod Rijeke gužva i onda finale. Izlazak iz Cro i ulazak u Srb. U kolonu smo stali u 11 h, a u Srb ušli u 5 popodne. Temperatura - termostat na autu se zakucao na 50°C. Mi ni trunke vode. Pa mi nije ništa falilo. Pre toga sam vozom putovala, ponela i cveće neko za mamu, natovarila torbe, laptop i u Zg nas izbace iz voza, ne ide dalje. Čekamo 2 sata na sledeći. I opet, ništa mi nije falilo. Kapiram ja da neki jako teško dolaze do vsvojih bebica, ali po meni doktori tu imaju glavnu reč. Mada, ja moje nikad nisam ni pitala da li smem - samo kažem, ja odo'. Bez ljutnje Daco, mislim da me ne shvatiš pogrešno. Eto. Eh da, moj put za Bg sa onim likom je otpao jer on ne zna u koliko sati bi krenuo plus mora i do Kopra da ide, a mm radi sutra. I to bi izgledalo ovako: mm ponese sve stvari, pa onda se on nekad u neko doba javi da kreće. Pa ja onda letim na bus sa Anom, pa do Kranja. Tako da... Biće da ću vrlo verovatno ja sa Anom na bus, možda i sad za weekend.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 21:03:16
|
|
|
|
Njica
|
Bravo, Trcosava. Kako ko se ko oseca, to najvise treba pratiti kao i savet doktora. Ja se ne bih osecala prijatno u tolikoj aktivnosti i putovanjima, jednostavno, tako se osecam. Ne mislim da me to cini da propustam ne znam sta, pomalo sam takva i kad nisam bila trudna. Volela sam putovanja i nije mi smetalo da sedim u busu od Beograda do Barse ali sad sve manje volim i jednostavno takav je osecaj ostao isti i sad kad sam trudna :) Verujem mojim "vozacima",muzu,roditeljima ali ne verujem nikome ali niiiikome drugome na putu. Izdrzim kao sto kazem do Djerdapa i bih uspela i do Grcke, ali onako... kad izadjem iz auta sam kao ponovo rodjena.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 22:46:24
|
|
|
|
SunFlower
|
Dobro vece svima! Kod nas ova dva dana paklena vrucina, smorili smo se ja i sinak u stanu po ceo dan. Kad ste kod putovanja, ja se ne osecam bas najprijatnije da putujem nadaleko u trudnoci ali cu morati u jednom trenutku, imam dole u Srb pune dzakove bebece garderobe, krevetac nov, svakojaku opremu, sve sto mogu planiram da donesem i iskoristim za novog clana Koga, by the way, idem da upoznam prekosutra na UZ, nadam se da nije rano i da je sve kako treba biti. Mislila sam da jos jednu nedelju sacekam ali ne mogu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 23:07:22
|
|
|
|
sansa
|
EEE ja zamalo da se porodim danas al ipak bili neki lazni bolovi ..previjala sam se celo popodne i nikako nisam mogla da se namestim ..bolelo me sve i krsta i stomak i tamo dole kao da cu da dobijem i onda sve prestade i evo sad sam dosla sa slave posto nisam mogla da odolim a da ne idem i neruckala se lepo ..bebac zadovoljno mrda a bolova nigde ..nije mi jasno sta je bilo al jos ce malo ona unutra cini mi se
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 23:11:39
|
|
|
|
SunFlower
|
Jos malo, jos malo a jel ti to nosis ceru ovaj put?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 23:14:47
|
|
|
|
Njica
|
Sunflower, jel si 5 nedelja? I ja sam vec u petoj bila na prvom upoznavanju i videla se moja mrva i pokazala mi je doktorka kako pulsira bebina srcana radnja, tako da iako 5 nedelja vazi da je rano, bilo je okej,ako ne mozes da se strpis, makar ces videti tvoju mrvu! Sansaaaa, jel puno bolelo? Samo sad odmarajte tako naruckani
< Poruku je uredio Njica -- 7.7.2014 23:15:26 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 23:17:18
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: Njica Kad izadjem iz auta sam kao ponovo rodjena. Pogresno sam se izrazila, ne ponovo rodjena kao da mi je toliko prijalo putovanje, vec kad izadjem iz auta nekad se osecam kao da sam dobila novu sansu za zivot .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 23:30:21
|
|
|
|
SunFlower
|
Jeste, njica, 5 nedelja i neki dan, do cetvrtka bi trebalo punih 6 nedelja da budu po mojoj racunici. Joj, nadam se da ce sve biti ok klasicna trema pred UZ
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 23:56:14
|
|
|
|
Njica
|
Hoce, i trema je klasicna i vise nego ocekivana ali ce nestati cim ugledas svoju mrvu, ako ne dodjes do srede na forum zelim ti svu srecu i javni kolika je bebica i kako je bilo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 6:48:08
|
|
|
|
branki*
|
gde steee pisah u razgovorima mama,pa reko,moram i ovde mojim trudnjacicama da se javim bice jos jedan topao dan.stavila pasulj da se skuva,potopila ga sinoc,bice brzo gotov.bas sam ga se uzelela.boza spava,ja pijem kaficu,izvolte!sto se tice putovanja,verovatno da ima tema,sta znam,ko se kako oseca,tako i nek radi.ja sam se u prvoj trudnoci svega cuvala,sad sam malo opustenija...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 7:46:06
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! branki,gde ces pasulj na pakao..svaka cast! jedva se namestim nocu..pakao je...dala mi sestra jastuk za trudnice,da mi bude bolje!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 7:54:55
|
|
|
|
vonavoj
|
inace,mene beba bas nisko opet sutira..okrenula se valjda...pre je vise levo-dessno..sad me ubi dole!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 9:34:14
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Jaaaaoo pasulj kuku meni, ja to ne jedem ni kad nisam trudna, iako ga volim,ali razvali mi stomak ja zenice nocas nesto bas nemirno spavala, probudila se sa glavoboljom, nesto sam nervoznjikava cini mi se, mozda to tako hoce kad se udruze hormoni i nadolazeca promena vremena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 9:44:40
|
|
|
|
Ana13
|
Dobro jutro,stomacici. Ja pijem kaficu.Ustala sam jos pre 7.Postala sam ranoranilac od kako sam trudna Kod nas u stanu nije mnogo vrucina,iako je napolju pakao. I meni se danima jede pasulj,ali se zbog vrucine ne odlucujem na njega. Nesto ni nemam apetit I juce i danas sam doruckovala plazmu i mleko.Bas nemam inspiraciju ni zelju da jedem nesto,a budim se gladna.Najvise me nervira kad sam gladna,a nista mi se ne jede. Jel sam ja dobro razumela-kad ide krv na nos,treba da pijem vit C? Bubulence,cestitam za srculence Ne odgovoriste mi za aparat za pritisak Koji da kupim?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 10:04:56
|
|
|
|
branki*
|
sve ste pozvane na rucak,pasuljce sa suvim mesom upravo gotovo i kod mene je u stanu bas ok,pogotovu dnevni boravak i kuhinja imaju odlican polozaj,nikad nije vruce,hoce popodne u spavacim sobama da upekne..ma,mene to nije briga,kad resim da nesto pravim,nista me ne moze spreciti..od kako sam trudna samo jedem ana,ne znam za aparat,moja svekrva ima neki digitalni sto ide oko zgloba,ali cini mi se koliko puta meris,toliko puta ti ispadne drugi rezultat.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 10:06:22
|
|
|
|
bubulence
|
ana hvala . aparat za pritisak imam od tate, on je kupio nov a stari dao meni, odlican je ali ne znam koja je marka, dobio ga je iz Engleske. inace mi je pritisak danim a nizak, donji se ne penje iznad 50... pasulj... ja planiram veceras da ga kuvam za 2 dana... mom velikom detetu je sutra treci rodjendan, ali slavimo u nedelju, sutra ce joj doci samo 2-3 drugarice na kolacic .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 10:11:48
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Moja sveki je lekar pa secam se da je svojevremeno pricala da ti digitalni nisu nista spec, ali ako ba smora onda bolje onaj digitalni sto se obmotava gore kod lakta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 10:13:26
|
|
|
|
bubulence
|
moj je digitalni, i sigurna sam da nije dobar kao onaj na pumpanje ali moze da posluzi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 10:37:10
|
|
|
|
vonavoj
|
ana,da,da..c vitamin..sad smo isle do apoteke,crkla sam..kako je beba nisko,jedva sam stigla,em pakao..popila sam sav c vitamin,i nestalo mi hiper gela...moram uvek da imam,ako nas neki komarac capi,s obzirom da je vanredno stanje u PA! ja imam prizmin aparat koji ide oko lakta,ti si tacniji nego oko zgloba..uzela sam ga preko dedine penzije na 6 rata,odavno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 10:52:43
|
|
|
|
Janja V
|
Pozdrav, trudnice drage. Nisam imala net neko vreme ali sam uspela da vas ispratim. Mi danas ulazimo u osmi mesec i bili smo na prvi CTG. Cim mi je sestra povezala ono na stomaku, moj maleni je poceo da se sutira. Ne voli da mami diraju stomak Branki, i ja za rucak imam pasulj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:01:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Tako rano ctg? kod nasod 9og meseca!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:06:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Ana13 koliko imaš para, taj aparat uzmeš Naravno, već su ti sve rekle ženice. Onaj oko zgloba nije tačan i njega izbegavaj. E sad to kao 'digitalni ne valja' ma paz' majku mu. A kad je sestra u DZ nagluva pa ne čuje kad krene da čuka? Bitno je sam da je onaj iznad lakta. E sad, imaš opcije da sama pumpaš, a on samo digitačno pokazuje rezultat, ili samo da stisneš dugme i aparat sam napumpa i pokaže rezultat. Mada, da budem iskrena - meni su sva tri aparata uvek pokazivala isto - mama ima taj digitalni da sam pumpaš, mi u kući ovde digitalni da sam pumpa i za na zglob.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:09:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Tako rano ctg? kod nasod 9og meseca! i kod nas od devetog meseca... mm izveo Emu u setnju, pre toga su poslozili ves i ja sada nemam sta da radim , mnogo mi tesko pada..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 11:11:06
|
|
|
|
Janja V
|
Izgleda da se sve dosta razlikuje od grada do grada. Nisam ni imala pojma da cu ici na ctg danas.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?