|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
9.7.2014 10:24:57   
bubulence
hvala drrugarke user posted image .
posluzite se
user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 426
9.7.2014 10:32:45   
vikiveki
Bubi, srećan rođendan Emi, kolač je njam,njam

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 427
9.7.2014 11:02:20   
anita

IZVORNA PORUKA: branki

verovatno ti je dr rekao da ubrzo dodjes opet na ultrazvuk?ne znam,ali samo se kod jednog cuje srcana radnja....videces na sledecem uz.sta ti je rekao dr?

Jeste zakazao mi je sledeci uz za dve nedelje. Po onome sto je video a i ja sam videla rekao mi je da ce jedan plod da se odrzi jer kod ova druga dva onaj kruzic koji se vidi na uz je prazan nema nicega unutra.
Sta da radim, neka bude kako bude. Priroda ce da odradi svoje kao sto je rekla Vonavoj. Ostaje mi samo da cekam 22.7.user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 428
9.7.2014 11:12:37   
pari
dobro jutro!

Mille, ja sam u sličnoj situaciji s tim što nisam baš aktivna, jer sam dosta slaba, nemam dovoljno vazduha, teško mi i da sedim, i da stojim i da ležim...
Noću je baš komplikovano okretanje sa boka na bok plus me muči gorušica...
Sutra idem kod dr na ginekološki pregled pa da vidimo situaciju. Utrogestan sam prestala tek pre par dana...

Anita, probaj da ne razmišljaš unapred...biće onako kako mora da bude...važno je da je jedno srce tu user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 429
9.7.2014 12:21:50   
ivaMark
Zdravo drugarice user posted image

Von, verujem ti da imas strah zbog grlica... Mene je bilo strah sada u pocetku kada mi je dr rekla stanje, sada kako vreme odmice taj strah je sve manji. Samo se pazi.

Maslacak, svaka cast za 40mm user posted image Moj je sada jedva 1cm, meni je dr rekla da mi se nije oporavio organizam od prve trudnoce pa mi je zato glic smeksan i skracen, mada eto... ti si ako se ne varam 7meseci posle prve ostala ponovo trudna pa je sve bilo u redu do kraja.

Miko, srecno danas. Bas sam se juce pitala gde si ti user posted image

Bubulence, srecan rodjendanko i bas bi mi prijalo jedno parcence te tortice....mmmmmmmm

Anita, bice to sve ok... user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 430
9.7.2014 12:42:14   
vonavoj
ivamark,to je 1cm je spoljasnji,a 4cm je kad se vaginalno meri..ima razlike...
inace,stigla sam sa posla...napolju je haos sparno,tesko vreme! mislim da vise necu ici,objasnila sam im,pa neka me zovu!
Bubulence,srecan rodjendan princezi!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 431
9.7.2014 13:06:55   
ivaMark
ivamark,to je 1cm je spoljasnji,a 4cm je kad se vaginalno meri..ima razlike...
user posted image nisam znala da i tu postoji razlika....

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 432
9.7.2014 13:15:31   
bubulence
hvala devojke user posted image .
mene danas glava jako boli... a nemam ni jedan paracetamol a ni febricet u kuci..

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 433
9.7.2014 13:32:39   
Ipokrisia
Mene prethdna dva dana bolela glava i na kraju nisam uzela lek, pomoglo mi je malo drzanje glave sagnute ka podu...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 434
9.7.2014 16:17:03   
SunFlower
Cao svima! Evo ja bejah na UZ, sve je u redu. Za mesec dana da dodjem opet. Eto sad znam zasto nije dobar taj nas doktor ovdeuser posted image dakle pregled potpuno ofrlje, niti mi je rekao kolika je starost trudnoce, niti da li ima srcane radnje, nista. Samo mi je pokazao slicicu, rekao da je sve u redu, da izvadim krv, pijem neke vitamine, termin je 4.3 i to je to. 12. avgusta da dodjem opet. Aha vazi kako da necuuser posted image i to mi je jos i naplatiouser posted image moracu ipak da razersim kesu i da idem kod jedne bosanke, privatna doktorica, malo vise se placa pregled ali kazu da je fenomenalna dr. Sacekacu 2-3 nedelje pa cu otici. Bitno da je sve u redu i da sam videla svoju mrvicuuser posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 435
9.7.2014 18:18:28   
glukica
Cao zenice,evo i ja da se javim!user posted image stigla sam u Nemacku kod muzica pre neki dan.. u ponedeljak sam bila kod moje dr endokrinologa,radila mi je uz i sve je super,bebica je oko 21 mm .. sad sam 9 nedelja+3d... e sad da vas pitam,ja sam bila 25.juna kod ginekologa u bg-u radila uz,analize iz krvi isto uradila,urin sam kontrolisala..sad mi je endokrinolog hormone kontrolisala,javila mi je juce rezultate sve je super! user posted image imam problem sto sam pregled kod ginekologa zakazala tek za 7.avgust,ona mi je nudila 31.jul.ali mi idemo na more 30.jula,tako da cim se vratim sa odmora idem kod nje .. Nego se brinem da je to kasno user posted image jedino sto mi nisu radili u bg-u su brisevi..sta mislite da odem kod nekog ginekologa ranije pre mora?

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 436
9.7.2014 19:01:06   
Ipokrisia
devojke pomagajte, dozivecu nervni slom! pocinjem da se osecam kao u PMS po psihickom stanju samo puta 10!!! Svaki dan placem, jaaako sam smorena i nervozna, mislim da tome doprinose i mucnine jer se zbog toga osecam stalno ko bolesna i to me izludjuje! Do sada sam nekako dobro podnosila ali sad pocinjem da gubim strpljenje user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 437
9.7.2014 19:37:23   
Sanjalica1980
Draga Ipokrisia,

razumem te ali samo polako bice nam bolje uskoro :-) Misli na svoju bebicu i pokusaj da se iskljucis iz svega. Znam da je tesko ali pokusaj.
Meni je strasno muka non-stop i danas me i stomak boli ali pokusavam da budem opustena i da sebi govorim da tako mora i da ce brzo proci.
Samo neka su nama bebe dobro user posted image

Direktna veza do poruke: 438
9.7.2014 19:39:55   
vonavoj
Glukice,opusti se..nema potrebe da ides cesto na kontrole..brisevi se posle rade u 7.om mesecu.. ako se ti dobro osecas,srcana radnja je tu..dr nema sta novo da vidi!
Ipo,smiri se..to su sve hormoni,nadji sebi neku zanimaciju da ne osluskujes svoje telo!

Direktna veza do poruke: 439
9.7.2014 19:40:26   
Njica
Sunflower, samo kad si ti videla svoju mrvu, to je najvaznije i proci ce i dve nedelje pa odi na malo detaljniji pregled i pij te vitamine svakako! Bas mi je drago da si videla bebuuser posted image
Glukiceee, i za tebe bravouser posted image ma sto bi, uzivaj sad i u dobrim rezultatima, cekanju mora i pogotovo uzivaj na moru kad se vratis sve zajedno odradis!

Ipoooo, hormoncici rade svoje, jos malo proci ce mucnine, blizu si, drz'' seuser posted image
Bubulence, srecan vam rodjendacic!user posted image

< Poruku je uredio Njica -- 9.7.2014 19:42:55 >

Direktna veza do poruke: 440
9.7.2014 19:42:14   
Njica
E pa mi bili na ultrazvuku i osim sto je beba savrseno zdrava - osecaj me nije prevario od pocetka da cemo imati deckica!
Imala sam osecaj i potvrdila mi je doktorka i van sebe sam od sreceeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 441
9.7.2014 19:42:39   
vonavoj
Sunflowee,nema sta dr u tom periodu ni da ti kaze..samo da je sve ok.. realno! Ni moja dr nije recita,ako kaze da je sve ok verujem joj!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 442
9.7.2014 19:44:02   
vonavoj
Njica,znaci spicast stomak! Samo da moja dr nije pogresila!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 443
9.7.2014 19:45:38   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Njica

E pa mi bili na ultrazvuku i osim sto je beba savrseno zdrava - osecaj me nije prevario od pocetka da cemo imati deckica!
Imala sam osecaj i potvrdila mi je doktorka i van sebe sam od sreceeeuser posted image user posted image

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 444
9.7.2014 19:45:55   
Sanjalica1980
Njica, cestitam ti od srca user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 445
9.7.2014 19:47:51   
Njica
Teorija spicastog stomaka za mene potvrdjena, vonavojuser posted image user posted image Toliko je bio nemiran na UZ da je na jednoj slikici skroz zbrisaouser posted image I onda mu je videla sve sta treba u paketu i eto meni osecaja od pocetka i teorije spicaste tibe. Vonavoj, sta da ti kazem, spicasta tiba mozda i nema veze ali osecaj cesce najvise ima!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 446
9.7.2014 19:48:22   
Njica
Hvala devojke mojeuser posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 447
9.7.2014 19:52:42   
vonavoj
Taj osecaj nemam! Za Tiku sam mislila da je decak..kad ono curica.

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 448
9.7.2014 19:59:38   
Njica
Onda samo imamo spicaste stomake. To mozda mi bliznakinje takouser posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 449
9.7.2014 20:10:40   
vonavoj
user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here