Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 18:54:56
|
|
|
|
tillia
|
Ana,meni odjednom,ne secam se tacno.Ali dugo od toga nista nisam imala .A od pre koji dan vidim i strije,krivo mi sto su sad na kraju se pojavile.a i ne čudi me,stomak mi je ogroman!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 19:29:09
|
|
|
|
Njica
|
Ni ja nemam tu liniju, onu "linea negra" Ali mene treska o besiku najvise, mada smo mali, ja mislila to cu osecati blize pupku i rebrima (mozda posle), kad ono po ceo dan lup,tup,tres oko besike. A mi smo klasika - tata stavi ruku a beba nistaaaa.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 20:27:29
|
|
|
|
branki*
|
kod nas se kisa ispada samo tako,upravo je stala.meni pupak nije izasao ni sa bozom,ni sad,a tu liniju sam imala sa bozom,ne znam u kom mesecu se pojavila.ima verovanje kao ako ti se pojavi linea negra,nosis decaka...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 20:29:33
|
|
|
|
anita
|
Zdravo svima Ja sam danas bila na prvom UZ nakon vto i situacija je sledeca: Vide se tri ploda ali od toga se samo kod jednog bebca cuje srcana radnja. I ovaj bebac koji je dobar je duplo veci od druga dva. Bas sam zanrinuta pa me interesuje da li ce se odrzati ova dva? U sestoj sam nedelji trudnoce
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 20:35:06
|
|
|
|
branki*
|
verovatno ti je dr rekao da ubrzo dodjes opet na ultrazvuk?ne znam,ali samo se kod jednog cuje srcana radnja....videces na sledecem uz.sta ti je rekao dr?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 21:20:37
|
|
|
|
vonavoj
|
meni pupak nije iskocio,a ni linija! samo me beba sutira jako samo neka sutira,onda znam da je sve ok! cula sam ruzne vesti,beba pred porodjaj umrla ..bolje da nisam!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 21:22:11
|
|
|
|
vonavoj
|
anita,polako,dr neka prati,priroda neka odradi svoje!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 21:34:32
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pozdrav trudnice Daco Ma kakvi gasovi to je sigurno devojcica u akciji. Meni je to najlepsi deo trudnoce iako priznajem ponekad ume da zaboli hehe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 21:43:49
|
|
|
|
sansa
|
Znaci upravo sam izasla iz kupatila spremam se sutra za u laboratoriju a moram da dam i vaginalni sekret pa rekoh ajde da se uljudim malo i onda shvatih da ja uopste ne mogu da se vidim dole niti da se sredim ..sredjivala sam se pod prsti sto se kaze kolko sam mogla ...to mi sa prvim detetom nije bio problem , sad ne mogu ni nogu posteno da dignem 7 Eh da sveki mi rece da cu da se porodim ili zavikend ili 19 tog tad su neke mmene pa se tad zene poradjaju
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 21:55:03
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Pozdrav trudnice Daco Ma kakvi gasovi to je sigurno devojcica u akciji. Meni je to najlepsi deo trudnoce iako priznajem ponekad ume da zaboli hehe Veliki , vrsnjakinjo...nemate danima, pa pomislih da neces vise da se druzis sa nama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 22:02:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Mene sad brine i nervira sto me udara bas nisko..a taman se podigla,i udarala levo desno.sad ceprka dole..a do uz i pregleda ima mesec dana! Ne boli me,ali je neprijatno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 22:06:54
|
|
|
|
Mille
|
Vonavoj..pa di nam to sad napisa..uf...vec vidim da cu sad to da sanjam i da razmisljam. C c c.. Ja sutra opet na ctg..punih 39 nedelja..malo mi oticu stopalici, tj prsti na stopalima, ali nije strasno. Mnogo mi je gore sto me bole noge..ali ko mi je kriv kad sam po ceo dan na nogama i u akciji..od ujutru do uvece, ne stajem..a torbu jos uvek nisam spakovala..nit sredila deciju sobu...ququ...i osetim da me hvata neka lagana nervoza/trema..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 22:12:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Sorry,i ja sam pod utiskom! Ali bicemo pozitivne i necemo o tome razmisljati!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 22:13:32
|
|
|
|
Njica
|
Vonavoj, nervira i brine te ali probaj da se smiris ili odi ranije na uz, ja sam sad cekala 2 meseca i bilo je okej, ali sad malo izludeh do sutra prepodne i bas ovih 3 dana kad nikako da docekam UZ mi je krenulo to otvrdnjavanje stomaka, ali sve je ustvari okej!
< Poruku je uredio Njica -- 8.7.2014 22:15:25 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 22:18:27
|
|
|
|
Mille
|
Tako je...pozitivno :) A sto se tice ceprkanja..to je normalno, stalno se okrecu i ispituju okolinu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 22:31:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,bas se okrenula i bukvalno ceprka..valjda ce se okrenuti da nema pritiska na grlic...zbog toga brinem! A ne mogu ranije na uz..dr je ceo jul na odmoru!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 22:33:44
|
|
|
|
Njica
|
Hoce, nego sta ce, kao sto kaze Mille, valjda to rade da malo pogledaju jos okolo sta ima pa ce se vrnuti kako je bila, neces ni morati ranije na pregled, jel ti odgovara da legnes malo na bokove, jel ti to nesto znaci?
< Poruku je uredio Njica -- 8.7.2014 22:35:05 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 8.7.2014 23:29:45
|
|
|
|
Maslacak15
|
Bice to u redu Von, nemoj da se opterecujes. Malo ozbiljnije stvari moraju da se dese od " ceprkanja" da bi grlic popustio. Ja sam subjektivno imala u drugoj trudnoci mnogo veci pritisak na besiku i grlic, iskakale su mi oci iz glave kad me cepne u momentu pa grlic nije spao ispod 40 mm do poslednjeg dana. Tu sam Daco draga ja, neko se navikavam na zivot ko Japanac Krenuo je i malecki u vrtic, od sredine Juna a mm se vratio na posao ( bio je tri meseca na roditeljskom odmoru otkako sam ja krenula da radim), tako da sad vezbam multitasking. Idem relativno rano na posao pa gledam da zavrsim najkasnije do cetiri da pokupim omladince pa onda sa njima pravac kuci. Onda sledi " tom i jerry " uzivo u zilion nastavaka, posto se tako ponasaju, ali slatki su pa ih to vadi. Tako da ne stizem mnogo da pisem ali pratim pratim, ne ispustam te sa radara ne beri brigu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 9.7.2014 8:13:51
|
|
|
|
vonavoj
|
maslacak , uvek me smiris! volim tvoje postove! I to sto kazees,valjda ceprkanje ne smeta,pritisak mozda..ne znam sto mi se u prvoj iz cista mira skratio i razmeksao! Ne prija mi da lezim na levom boku,nekako se beba onda mnogo vrti,ali se trudi..i spavam sad sa jastukom za trudnice,okrece se beba,dok jos ima mesta..a vrhunac ce biti da su joj noge dole,a glava gore ..i da ce biti tvrdoglava da se ne okrene do kraja! inace,jutro,jedem musli i idem na posao,na kratko,moram plate da sredim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 9.7.2014 8:14:59
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro okruglice, jos uvek spavate? vreme je samo za izlezavanje... ko ce da nam skuva kaficu ? ja cu posle da pocastim tortu posto je mojoj velikoj bebi danas treci rodjendanko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 9.7.2014 8:32:35
|
|
|
|
mika79
|
Dobro jutro ja posle podne idem kod dr. baš sam nestrpljiva, moja dr ide sledeće nedelje na odmor, baš me hvata frka. Još sam poslednjih dana čula svakakvih priča pa sam se dodatno uznemirila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 9.7.2014 8:48:52
|
|
|
|
eca89
|
Bubulence, srecan rodjendan, tvojoj princezici :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 9.7.2014 9:05:10
|
|
|
|
bubulence
|
hvala draga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 9.7.2014 9:31:36
|
|
|
|
Ana13
|
Dobro jutro. Stavljam kaficu.Ko je za? Bubulence,srecan vam rodjendan i da ga lepo proslavite sa puno drugara Taman se juce pohvalih kako je napolju pakao,a meni u stanu prijatno,kad sad ne moze da se dise.Bas je nekako tesko A klima nesto slabije duva.Moram da zovem servis da je napune. Za vikend nam dolaze neki majstori,pa moram psihicki da se pripremim Pozdravljam vas sve i evo jedan grlisa za stomacice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 9.7.2014 10:07:09
|
|
|
|
branki*
|
miko,bice to sve dobro na UZ,videces bubulence,neka je emi srecan rodjendan i da vam je ziva i zdrava 100 godina kod nas nista posebno..malo cistila,menjala posteljinu,pece se proja,pa da jedemo ...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?