|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
23.6.2014 17:51:53   
17 joka
e pa nazalost nisu sve majke isteuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1176
23.6.2014 18:18:51   
milicicak
Tesko mi je da odlazim na sahrane dragih ljudi user posted image
Tesko mi je da svaki dan gledam mamu koja jedva nalazi snage da ide dalje user posted image
A slika kuce u kojoj sam odrasla, sad mesec dana nakon poplave ce me proganjatibdo kraja zivota

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1177
23.6.2014 18:30:49   
Sanjica26 RR
Milicicak znam kako ti je. Mene boli dusa kad vidim moje. Izmuceni su
Tata mi malo pre rece kako ga vise bole ruke i noge od lupanja zidova.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1178
23.6.2014 18:51:23   
17 joka
Milicicak,Sanjice, user posted image jako mi je zao tuga je to velika

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1179
24.6.2014 7:26:21   
New Mom
Cekam mamu da se javi sa poliklinike. Poslata je kao hitno stanje, secer naste joj je 19, a 2 sata posle jela i th 28.2.user posted image
Jako sam besna i na nju a i na sebe. Organizam joj je u jako zapustenom stanju. Mesecima je svi molimo, kumimo da ode kod dr jer se stalno zali da joj je lose, a ona tvrdoglavo nece. Tek sad kad je dosla u stanje da ne moze da funkcionise otisla je nekako. Ko zna koliko (pre)kasno.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1180
24.6.2014 7:36:46   
serpica
NM bice to sve ok samo polako,razumem te imam i ja slicnu situaciju,samo napred. user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1181
24.6.2014 7:38:32   
doktorkakristal
NM bice ona dobro dobice terapiju nije jedina koja sr javi u takvom stanju

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1182
24.6.2014 7:49:49   
reve84
Milicicak, Sanjice razumem vas skroz... Ja sam u Obr ako ista mogu da pomognem javi. NM tako je mom tati bilo ali se terapijom, dijetom sredilo. Bice dobro, Javljaj kako je!

Posle kise dodje duga :))))

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1183
24.6.2014 9:09:35   
17 joka
NM, sredi se to uz terapiju i odgovarajucu ishranu.

bodrite je i videces da ce vredeti

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 1184
24.6.2014 9:23:38   
vonavoj
Nm,bitno da je otisla! Nacice joj terapiju,samo sad i ishrana treba da se menja,samo strpljenja!user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1185
24.6.2014 9:25:57   
tijatija
Joko, verujem da ti je tesko zbog svega pogotovo zbog majkinih reci, znam ( ne znam ali se saosecam sa svim koji se bore za decu) bitno je da ti i mm imate veru da ce se to desiti i ne odustajete... Ti si jedna hrabra zena i posle svega nisi klonula tako i ostani user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1186
24.6.2014 9:37:01   
17 joka
Tija draga moja user posted image user posted image

znas kako za user posted image snage imamo boricemo se uvek i sve prebrodimo, svaka muka i suza je redna znam osecam da je tako, i kad padnemo i ustanemo cini mi se da smo jos jaci i odlucniji u toj borbi

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1187
24.6.2014 11:37:23   
Misha i Ljisha
NM tvoja mama je kao i moja. Ja otisla da joj podignem rezultate a secer u nebesima i na nalazu pisalo da se HITNO javi u bolnicu. Ja zovem mamu i kazem joj spremaj se zeno da te vodim, kaze ona "ma sutra cemo"user posted image nemam reci. Isto doceka poslednji momenat da ide kod lekara, neki lekovi joj nisu prijali pa je vid izgubila privremeno. Ma uzas. Nikada se takvi ljudi nece opametiti

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1188
24.6.2014 11:39:48   
Anoniman
joko, nisam shvatila, jesi li je direktno pitala da vam posudi? u svakom slucaju user posted image

nm, bice sve u redu, bitno je da je otisla. i moja je jaaako dugo odbijala doktore, pa kad je ispalo kako je ispalo, da vidis kako sad ide i preventivno na sve sto treba.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
  Direktna veza do poruke: 1189
29.6.2014 18:53:35   
Štetica
Aaaaaa ujedam.
Sveki je dovela od njene sestre unuce da bude kod nje-nas,mali je zavrsio drugi razred.
Trenutno je kod nas u selu aktuelan turnir u malom fudbalu,sinoc ga mm vodio,veceras je trebalo da ide samnom jer mm ima nekih obaveza. On je ladno svekrvi rekao da ide do mene i da su ga zvali neki klinci koji su nam rodjaci da idu na turnir,i sveki ga pusti,misleci da ce ici neko od nas dvoje sa njima. Posto ni ja ni mm nismo bili kuci kad je mali dosao,on se okrenuo i otisao sam,mangup.Zovem svekrvu da vidim gde je ona zena u soku kaze otisao kod vas da idete na turnir,njega nema nigde.Ja na igraliste on sam sa nekom starijom decom tamo igra se.Samo sam ga strpala u kola i dovela kuci,okrenem tu rodjaku da pitam jel idu njeni klinci,zena kaze neidu,veceras je zatvaranje,ima muzika i 101 pijana budala.
Nemogu da verujem da tako malo dete moze u momentu da slaze.Sreca njegova sto nije moj ili od mog brata-sestre,pa oplavila bi mu dupe da nebi mogao da sedi mesec dana.
A cekam da mu majka i otac dodju kuci iz njive pa cu lepo da im ispricam sta je uradio,jer stvarno nemam nameru da odgovaram ni za cije dete da mu se nedaj boze desi.Jer naravno da bi mi bili krivi sto ga nismo cuvali a dosao kod nas.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1190
29.6.2014 21:53:52   
mamica 91
31. dan od porodjaja a od toga mozda 7.dana sve zajedno da nisam imala temperaturu user posted image user posted image ne spada ispod 38,uzaaaas user posted image jos sam ceo dan sama sa dvoje dece, samoj sebi idem na zivce jos kad beba pocne da place mislim da mi temp. odma skoci na 41...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1191
30.6.2014 10:32:56   
Brand new mama
Jesi li isla kod doktora zbog toga?Mesec dana nije malo za tako visoku temperaturu.Da nije doslo do neke infekcije,da nije ostalo parce posteljice?

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 1192
30.6.2014 10:38:07   
Olga75
posteljica ne verujem da je zaostala , mada , mozda je mastitis
u svakom slucaju cim pre kod dr

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1193
30.6.2014 13:20:36   
wivern
Mrzim kad neradnici i lezilebovici koji glume gospodu daju sebi za pravo da komentarisu i kritikuju druge osobe. user posted image Lece svoje komplekse na drugima, kreteni user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1194
30.6.2014 15:46:35   
isidora88
kako me nervira kad padne kisa, opsti kolaps nastane, ludim kad moram negde po kisi da vozimuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1195
30.6.2014 16:04:58   
Verolina
Jako me nervira kad mi curi nos, boli glava i grlo, kasljem kao magarac, kad imam herpes velicine sremackog cvarka, kad mi je ukocen donji deo ledja, kad me bole grudi, kad mi hrana nema nikakav ukus, kad mi duguju vec tri godine 450 evra i ne planiraju da vrate, kad osecam da necu ici na letovanje jer su muzu natuknuli da ce mozi da dobije odmor tek u novembru (a za Sejsele u tom periodu para nemam), kad osecam strah zbog VTO postupka u koji krecem za dva meseca...Ovaj ponedeljek mi je grozomoran....a jos juce mi je bilo tako lepo..

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1196
30.6.2014 16:16:31   
17 joka
UH,Verkic da te sto pre prođe i da nam budes zdrava i vesela kao i uvek sto jesi

a nemoj da imas strah od VTO, ostvarices svoj san user posted image user posted image i znam da ce sve proci dobro bez problema red je i na tvoju srecu

puno te user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1197
30.6.2014 16:46:31   
Verolina
user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1198
30.6.2014 16:57:31   
Štetica
Verka razumem te za strah za vto,veruj da mi je najpametnija odluka u zivotu sto sam posecivala psihologa pre prvog postupka. Jos su znali samo meni bliski ljudi da idem i kad mi kazu jaka si ti,izdrzaces,nije to strasno,dobijala sam ospice. Naravno da sam jaka i da cu izdrzati,a vama mozda nije strasno al meni jeste,jer ja sam ta koju ce da kljukaju hormonima i da se kreci na ginekoloskom stolu.
Moje misljenje je da to moze da shvati samo onaj ko je to i prosao,jer je prica najvise psihicki teska.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1199
30.6.2014 17:01:50   
Verolina
E, meni je drago da me neko razume, plus sto imam strah od neuspeha. Vise od godinu i po dana se zaceljujem od prethodnog neuspeha i pripremam za ovo. Ubi me misao da ako prirodnim putem nije uspelo, sto bi ovako. Ja ipak nisam slucaj koji nije mogao da zatrudni, vec onaj koji nije mogao da zadrzi trudnocu.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here