|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ]
25.6.2014 16:57:46   
Sanjalica1980
Draga Daco, ja ti se ne razumem jos u te testove pa zato nista ne pisem ali da znas da sam uz tebe.

Ja sam sigurna da ce to biti sve ok.

user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 676
25.6.2014 17:20:08   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Zenice,nisam nikad radila UZ vag.sondom, kog precnika je ta sipka i da li boli? user posted image

user posted image sorry ali morala sam da se nasmejem

Reče ti i Sanjalica, a i ja ću da ti dočaram. Nije veći od onoga što ti napravilo tu bebu, a niti boli

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 677
25.6.2014 17:48:38   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Draga Ipokrisia, ne brini ,nista ne boli. Po mojoj proceni ima oko 1,5cm u precniku a gurnu ga koliko je potrebno. Da mi se ne zabrines zbog duzine kada ga vidis user posted image

hahahhaa user posted image user posted image ma rekla mi drugarica kad je bila trudna pa isla na tu vag.sondu i kao bolelo je valjda se zgrcila nesto, i ja se zacudila, al dobrouser posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 678
25.6.2014 17:53:07   
ivaMark
Zdravo user posted image

uh, ne mogu da pohvatam sta ste pisale, iskreno i dalje patim za podeljenim tromesecjima user posted image

Papu i kolposkopiju sam radila bez problema u prvoj trudnoci i to na pocetku, i sada u drugoj papa test normalno... Mislim da hlamidija miko i ureaplazma bi trebalo da se rade jer mogu da stete plodu, koliko sam ja upoznata user posted image

Daco, probaj da budes smirena... Javi sta si uradila u svakom slucaju user posted image

Koliko bebicaaaa za jedan dan user posted image kao da su bile na takmicenju koja ce pre.

Ipo, srecno danas na UZ i opusti se malooooooooooo... sve je to normalno u trudnoci, ne bi ti sigurno gurali nesto sto ne treba dole, nije to sipka cime se radi UZ, videces user posted image

Ne mogu da verujem da imam jos dva meseca do kraja... a nista nisam jos spremila za bebu. Mm me opasno nervira-njemu je sve: lako cemo, pa imamo nesto, ima vremena, itd....ludim,

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 679
25.6.2014 18:11:50   
mika79
Trudniceuser posted image kako vam "prija" ovo vreme? Ja sam sva ošamućenauser posted image
Daco po meni ti je najmerodavniji dabl, tebe niko ne može da natera da radiš ac ako nećeš, nadam se da ćeš rešiti dilemu. Ipokrisia srećno na uz, ne brini ništa te neće boleti, a ako čuješ srculence to će bilti najlepša muzikauser posted image
IvaMark mi smo počeli da kupujemo po malo, sad mi se mm razboleo pa smo zastali sa kupovinom, a mene noćas uhvatila frka da li ću stići sve da pripremim, čak sam se uplašila da ću se prevremeno poroditi.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 680
25.6.2014 20:06:44   
Ipokrisia
video se mali bebac od svega nekoliko milimetara i vidi se srcana radnja!user posted image nije htela Dr da pusti zvuk,kaze bolje je za 2 nedelje,za sad je ok sve, samo cekam rezultate brisa...papu nismo sad, to ce kad malo odmakne jos trudnoca

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 681
25.6.2014 20:08:20   
Ivanka 75
Ipokrisia user posted image
Sad ooopušteno user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.6.2014 20:09:32 >

Direktna veza do poruke: 682
25.6.2014 20:17:48   
Verolina
Ipokrisia, bravouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 683
25.6.2014 20:42:04   
Ana13
Iskucala sam dugaaaacak post i nestao je kad sam htela da ga posaljem user posted image (uvek sam se pitala gde moze da se iskoristi ovaj smajli user posted image )

Sad cu da kuckam neku skracenu varijantu...
Bravo za srculence,Ipokrisia user posted image .Vidim da si prezivela sondu user posted image
Dacika,ako ti je UZ dobar,nemoj da se nerviras oko dabl i tripl testova.Za mene su oni cista glupost.UZ mi je merodavniji.AC je vec ok,ali ako ne zelis to da radis,niko te nece naterati.Uzivaj i mazi stomacic.Beba ne voli kad je mama nervozna i tuzna user posted image

Bila sam danas na 4d.Sve je odlicno,merili smo koskice,organe,kicmu,glavicu i stomacic,brojali prstice,gledali bebu kako zeva.Tata se raspilavio na taj prizor user posted image
Jos nisam nacisto da li da jurim neku vezu za porodiliste ili da odem kad krene, pa sta bude.Dok se ja smislim,porodicu se user posted image
Ko nam je sledeci na spisku? Pratim vas redovno,ali nezgodno lezim i ne mogu da kuckam sa jednim prsticem,a i pola zaboravim sto procitam.Zaglupavela sam u zadnje vreme user posted image
Pozdravljam vas stomacici,a i one bez stomaka sto nas prate user posted image

Direktna veza do poruke: 684
25.6.2014 20:52:03   
daca77
Hvala sto mislite na meneuser posted image
Bila kod dr koji mi kaze da na UZ sve savrseno, da ne postoji nikakva sitnica koja bi ukazivala na anomalij, da bi to videla dr Novakov jos pre njega i da UZ slika nije indikacija za AC. Ostaju te godine i razlika izmedju starosti trudnoce po UZ i poslednjoj user posted image i to daje razlicite vrednosti Tripla. Po njemu, ne treba raditi NIFTY. Sve ovo nam je potvrdila i biohemicarka u drugoj laboratoriji, stim sto je napomenula da je Tripl jako nepouzdan i da ga mnogi dr ne traze.
Pitam se ja da li su svi ovi ljudi normalni?! Samo me bez veze cimase zadnjih 24h.
Ana13, pa mi smo jos u 12 nedelji brojali prstice, gledali besiku, zeludac, mozak bebin u NS. I mm se odusevio, a monitor preko 1m i beba dodje ogromna...na kraju stavila rucice preko lica, valjda smo joj se smuciliuser posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 685
25.6.2014 20:52:19   
glukica
Cao zenee, evo i ja da se javnem radila sam neke analize osnovne iz krvi i na viruse itd. Sve je dobro! A bila sam danas i na uz i cula sam bebino srceee, joj bas sam se raznezila!!! Kaze dr da je sve super, skolski :) malo sam tuzna sto sam sama u bg-u , muz mi je u Nemackoj, ali za 10 dana idem svom muzicu i jedva cekam :) sve vas puno pozdravljam!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 686
25.6.2014 20:53:45   
vonavoj
Ana,jel imate i snimak 4d?
I ja sam ispisala post i izbrisao mi sveuser posted image
danas sam radila,posle isla sa cerom kod drugarice,koja je trudna 7 nedelja vise od mene..ijaoj,ala cemo da se druzimo!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 687
25.6.2014 20:59:35   
Ivanka 75
Daco, dobar lekar zna kako da gleda nosnu supljinu, po njoj se vidi da li ima neka anomalija, tj daunov s.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 688
25.6.2014 21:02:37   
Verolina
Ma nasa Dacika nosi savrsenciju od cure, nego se malo vise brine bespotrebno.user posted image
Anci, mogu da zamislim taj divan osecaj.
Von, ja dok trepnem dva puta ti ces se poroditi. Meni tvoje trudnoce leteuser posted image
Ivanke, ajmo kod njih, bas mi se nesto pozelelo njihovo drustvouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 689
25.6.2014 21:05:00   
daca77
user posted image
Uh...kako sam danas bila besna, kako sam se sukobila sa dr iz Neolaba...zovu me posle na 15min.i salju razl.verzije tripla i jos vise me tako razbesnese.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 690
25.6.2014 21:05:02   
Ana13
Daco,pusti te dr i uzivaj u stomacicu.I mi smo ranije sve merili i gledali,ali sad smo opet.Sad je sladja user posted image
Von,dobili smo cd,ali ne radi.Probali smo ga i na kompu i na lap topu.Pise da je prazan.Moram sutra do poliklinike da vidim sta su mi uvalili user posted image
Glukice,cestitam i tebi za srculence user posted image Sve ce biti jos lepse kad podelis te trenutke sa muzicem. Ovaj moj ne propusta ni jedan pregled (ni drzavno,ni privatno).Dr sto radi drzavno je odusevljena sto on dolazi i vise se njemu posveti nego meni user posted image Kod privatnog je vec normalno da dolaze i muzevi.
Dobila sam prvi kg,a i stomacic mi se lepo vidi.Slikacu ga ovih dana.Cu da odradim jedan selfi stomaka user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 691
25.6.2014 21:06:18   
daca77
Ana, a kog dr posecujes, privatno?

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 692
25.6.2014 21:09:18   
vonavoj
verka user posted image user posted image ..ide vreme!
ana,uvalili vamuser posted image
daco,i ja mislim da je nuhalni nabor najbolji pokazatelj!a sta ti je dr iz laba rekao?

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 693
25.6.2014 21:12:09   
daca77
Von, dr iz laba kaze da mogu ponoviti tripl kod njih, na osnovu istih parametara sa UZ, ali da cu dobiti isti rezultat, jer istu metodu koriste. Kaze da sto je beba naprednija i starija po UZ u odnosu na zadnju user posted image , to se povecava rizik od anomalija.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 694
25.6.2014 21:12:12   
Ipokrisia
Ana 13, haahah da da, ma nju nisam ni oset_ila, nije uopste bolno, ali ona spravica od spekuluma mi je i dalje nocna mora user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 695
25.6.2014 21:14:58   
vonavoj
svasta..to bas nema logike,meni je beba isla 5 dana napred..pa je ok bio rezultat!
a da li ima neki kvadri test,lupam..i taj govori o nekim anomalijama,predispoziciji..nemam pojma..moram da guglam!
OVAJ TEST ..trazi da ti radi!user posted image user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 25.6.2014 21:16:43 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 696
25.6.2014 21:18:20   
vonavoj
glukice,super!!user posted image user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 697
25.6.2014 21:18:53   
Cecana
Daco ako je sve u redu po ultra zvuku i ako ti imas strah od odlaska na AC( ja sam imala i jos me dr. uplasila dodatno,pa sam isla na nifty), nemoj da ides na AC. Mislim i da godine kod tebe nisu rizik-koliko znam imas 33g. Do pre par godina se islo na AC samo ko ima preko 35.
Mislim moj zakljucak je da u zemlji Srbiji trudnica treba da ima konjske živce da pregura sve manje vise nepotrebne analize i cimanja.Da ne kažem da lekari uopšte ne paze šta govore trudnicama i da li će to da utiče na njihovo psihičko zdravlje.
Ipokrisija user posted image za srculence.

Direktna veza do poruke: 698
25.6.2014 21:19:43   
Ana13
Daco,isla sam u Ginobsis.Ali bih da nadjem nekog dr sto radi u porodilistu,ako zatreba veza. A sto ne radis analize u Human? Ja sam tamo radila te neke ozbiljnije (ogtt,dabl,uz dojke,,,),a u neolab samo kks i urin radim jer su mi u ulici pa da se ne cimam za to do humana.Nekako mi je H ozbiljniji,sta ga znam user posted image
Ipokrisia,sonda na prvi pogled izgleda kao crnac,ali kad udje,vise lici na kineza user posted image
Verka,cekamo te i rado primamo u drustvo user posted image Ti rece i do Nisa da dodjes (jos prosle godine),pa te nema.Neozbiljna si user posted image

Direktna veza do poruke: 699
25.6.2014 21:21:22   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ivanke, ajmo kod njih, bas mi se nesto pozelelo njihovo drustvouser posted image

Ajde, ruku pod ruku pa putem od žute cigle idemo "Somewhere over the rainbow" user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here