|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ]
25.6.2014 9:18:14   
plačljiva
HE ,HE promače mi pol nije videla,to ti je kada brzo pišeš...Jedva čekam AC za dve nedelje pa ću saznati

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 651
25.6.2014 10:42:57   
Ipokrisia
Jao ljudi al sam ko na iglama zbog danasnjeg pregleda! user posted image hiljadu pitanja mi u glavi, da li je u materici,pa da li je mesak pravilnog oblika, pa da li ce se cuti srculence...uuuuuuuuh user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 652
25.6.2014 10:50:24   
bubulence
... kakav uz da kupis... koji ti preporucuju...user posted image .
samo opusteno draga, ali zapisi sva pitanja, bez zezanja, tamo kada odes sve ces zaboraviti... jesi uradila jos jednu betu user posted image ?

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 653
25.6.2014 11:19:14   
Ipokrisia
moram neki 4D da uzmem user posted image zar si sumnjala da ja vec nisam napisala pitanja?user posted image sve uredno i po brojevima zapisano jos pre nekoliko dana, a u posebnoj fascikli svi nalazi sto sam radila lepo po datumima razvrstano! user posted image

Ma samo vi mene zezajte za beticu, kad vam dodjem samo,nego sad me sludeo danasnji dan, posto osim pregleda ima jos sto stvari danas koje cekaju mene i mm pa pokusavamo da postignemo sve,ali cim se ovo ludilo zavrsi eto mene da vas pojurim sve skupa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 654
25.6.2014 11:21:44   
bubulence
ako uzmes 4D eto mene svaki dan na kaficu kod tebe user posted image . sta rece, odakle si user posted image ?

Direktna veza do poruke: 655
25.6.2014 11:23:42   
Ipokrisia
moze moze samo dodji da se bepci druze preko UZ!!! user posted image user posted image Ja iz BG, ti bese NS?

Direktna veza do poruke: 656
25.6.2014 11:30:07   
bubulence
hihih moozeee, nisam vise iz NS ... sada sam u Odzake sto bi rekli ovi odavde user posted image . ali imam sinobus pravo za BG, samo javi kada kupis 4D user posted image

Direktna veza do poruke: 657
25.6.2014 11:35:25   
Ipokrisia
user posted image dogovoreno!!user posted image

Direktna veza do poruke: 658
25.6.2014 11:38:52   
daca77
Dobar dan!!!
Ja sam i danas bljakuser posted image
Cula sam se sa prof.Novakov, koja mi je rekla da nije trebalo da radim Tripl, +uradjen je pogresnom metodom, tj.razlicitom od one kojom je radjen Dabl, pa se ne mogu uporedno gledati i po njoj preostaje AC. Samo mi jos to trebalo u zivotu...user posted image

Direktna veza do poruke: 659
25.6.2014 11:50:55   
Sanjalica1980
Ipokrisia, srecno danas. Javi nam se cim budes mogla. I mi smo nestrpljive user posted image

Nisam te pitala jel' to bio fet ili iz stimulisanogi koliko je vraceno ? Jel' mozemo da ocekujemo dve user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 660
25.6.2014 11:59:39   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Ipokrisia, srecno danas. Javi nam se cim budes mogla. I mi smo nestrpljive user posted image

Nisam te pitala jel' to bio fet ili iz stimulisanogi koliko je vraceno ? Jel' mozemo da ocekujemo dve user posted image
user posted image

Hvala ti puno!! Cim dodjem kuci predvece,javljam!! a za ovo drugo pitanje nisam sigurna da razumem terminologiju user posted image u svakom slucaju nije bio VTO, pa ne ocekujem duple user posted image user posted image niko nam ni u porodici nem blizance, pa su slabe sanse pretpostavljam...user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 661
25.6.2014 12:00:51   
bubulence
daco user posted image . uradi kako mislis da je najbolje...

Direktna veza do poruke: 662
25.6.2014 12:02:57   
Sanjalica1980
Pa ti si nam prirodna trudnica user posted image user posted image

Bice to sve super. Jedva cekam vesti

Direktna veza do poruke: 663
25.6.2014 12:03:49   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: daca77

Dobar dan!!!
Ja sam i danas bljakuser posted image
Cula sam se sa prof.Novakov, koja mi je rekla da nije trebalo da radim Tripl, +uradjen je pogresnom metodom, tj.razlicitom od one kojom je radjen Dabl, pa se ne mogu uporedno gledati i po njoj preostaje AC. Samo mi jos to trebalo u zivotu...user posted image

Daco ali ako Dr kaze da nije ni trebalo da radis triple, i ako nije radjeno na isti nacin, sto ga onda uopste uzima u razmatranje , tj njegov rezultat i trazi AC??

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 664
25.6.2014 12:06:41   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Pa ti si nam prirodna trudnica user posted image user posted image

Bice to sve super. Jedva cekam vesti

user posted image user posted image user posted image hvaaala na podrsci!!!!!!!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 665
25.6.2014 12:28:02   
wivern

IZVORNA PORUKA: daca77
Samo mi jos to trebalo u zivotu...user posted image

Daco zasto se tako osecas...pa ja sam sama insistirala na AC, jer mi je ona najpouzdanija. I nisam radila nista osim toga, ni double, ni triple. Nije to toliko strasno vise..
A ti i ne moras da je radis, dobar ti je bio double test. Niko ne moze da te natera da radis AC ako ne zelis. Dobar ti je double isla si na ekspertni i to ti je dovoljno. Nemoj previse da te opterecuje to sve, uzasno su zakomplikovali sa svim tim testiranjima.
Moja zaova ima troje dece i nije htela da radi nista od analiza, i nisu mogli da je nateraju. Dakle, ako ne zelis AC- nemoj ni da je radis i gotova stvar. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 666
25.6.2014 12:59:14   
daca77
Wivern, nije stvar u tome da li ja hocu ili ne, vec da li je medicinski indikovana AC. Ni u ludilu je ne bih radila samo zbog toga sto je nekom dr tako doslo...do sada sam se obracunavala sa dr bihemicarem u lab.i nisu hteli da priznaju, ali evo bombarduju me mailovima, sto mi je dovoljno da zakljucim da su oni pogresili. Cak mi je u prvom tel.razgovoru rekla da je mozda u pitanju pogresno unet neki parametar...svaka im cast....to mogu samo da kazem.
Oni mi racunali 17+0, dr pisao 16+3, a po zadnjoj menstr.15+1 starost trudnoce...okrsaj ce uslediti sa dr popodne, jer mi je dosta njihove gnjavaze i gluposti.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 667
25.6.2014 13:11:26   
wivern
Daco znam, tako su i mene zbunjivali sa tim nedeljama. Htela sam reci da ja double nisam radila i ne znam da li bi ac bila indikovana, to je bio moj licni izbor jer sam htela sigurnu procenu rizika. sigurnost ac je 98% i to je ono sto sam ja htela da cujem. a tebi je double bio dobar i ti ne moras na ac, jedino ako sumnjas u double. U gradskoj bolnici u bg-u ako ti je dobar double ne salju nikoga na ac (da ne spominjem da se na institutu za ac lezi u bolnici od 3-5 dana sto je cisto trosenje para od fonda), a mislim da svi ostali namerno rade sve analize da bi uzimali pare od zdravstvenog.
Po meni, nemas razloga da se brines, bice to sve kako treba. Oni ti samo dizu paniku zbog njihove gluposti i alavosti. user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 668
25.6.2014 13:25:19   
daca77
Znam, wiv...ali, bas su me iznervirali...user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 669
25.6.2014 13:38:40   
sansa
Kako ste mi trudnice ja od danas na bolovanju i prestajem da pijem utrogestan tako da sad mogu da ocekujem svakog dana ...sve sam spremila jos samo da stane kisa da operem i kolica i da mi se isusi torba da je spakujem i spremna sam user posted image user posted image
Mada me nesto hvata panika sanjam porodjaj svake noci ..ipak je bolje kad ti je trviput pa ne znas sta te ceka user posted image user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 670
25.6.2014 13:49:46   
vonavoj
sansa,jos malo!user posted image
a sto si pila utrogestan?

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 671
25.6.2014 13:53:21   
branki*
jao,bre,daco,samo se zakomplikovalo bezvezeuser posted image
kod mene nista novo...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 672
25.6.2014 14:51:57   
wivern
Daco imamo mi jos da gulimo ovu trudnocu, ko zna sta ce nas jos sve stresirati, tako da pokusaj da se sto manje nerviras. Na zalost zdravstvo nam je u uzasnom stanju. Drzi se ...

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 673
25.6.2014 16:44:09   
Ipokrisia
Zenice,nisam nikad radila UZ vag.sondom, kog precnika je ta sipka i da li boli? user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 674
25.6.2014 16:55:03   
Sanjalica1980
Draga Ipokrisia, ne brini ,nista ne boli. Po mojoj proceni ima oko 1,5cm u precniku a gurnu ga koliko je potrebno. Da mi se ne zabrines zbog duzine kada ga vidis user posted image

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here