|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ]
25.6.2014 21:22:18   
17 joka
Dacika moja, nemoj se toliko sekirati nemoj dopustiti takvim nestrucnim osobama.Tvoja princezica je savrsena vec sad i bez brige uzivaj u tim divnim danimauser posted image

Ana, mogu zamisliti kako je bilo divnouser posted image

Ipokrisia,Glukice bravo za malauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 701
25.6.2014 21:23:20   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: daca77

user posted image
Uh...kako sam danas bila besna, kako sam se sukobila sa dr iz Neolaba...zovu me posle na 15min.i salju razl.verzije tripla i jos vise me tako razbesnese.

Sl put idi u Human, ja mislim da u Neolabu rade debili

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.6.2014 21:25:02 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 702
25.6.2014 21:23:24   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Ana13

Daco,isla sam u Ginobsis.Ali bih da nadjem nekog dr sto radi u porodilistu,ako zatreba veza. A sto ne radis analize u Human? Ja sam tamo radila te neke ozbiljnije (ogtt,dabl,uz dojke,,,),a u neolab samo kks i urin radim jer su mi u ulici pa da se ne cimam za to do humana.Nekako mi je H ozbiljniji,sta ga znam user posted image
Ipokrisia,sonda na prvi pogled izgleda kao crnac,ali kad udje,vise lici na kineza user posted image
Verka,cekamo te i rado primamo u drustvo user posted image Ti rece i do Nisa da dodjes (jos prosle godine),pa te nema.Neozbiljna si user posted image

hahahha da znas user posted image e da inace i ja dobila da pijem onaj utrogestan, imam neku minijaturnu cisticu na jajniku,pa cisto zbog proizvodnje progesterona...kako god bilo,vidim to sad dele odmah svim trudnicama ko bombonice, pa picu i ja

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 703
25.6.2014 21:24:07   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Ana13

Verka,cekamo te i rado primamo u drustvo user posted image Ti rece i do Nisa da dodjes (jos prosle godine),pa te nema.Neozbiljna si user posted image

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 704
25.6.2014 21:34:42   
Maslacak15
Pozdrav trudniceuser posted image
Joj vrsnjakinjo, nemoj da mi dizes pritisakuser posted image Znam da te sludjuju trudnu ali to je skoro pa sirenje dezinformacija. Kao prvo, tvoja devojcica koliko sam ja upucena ne zuri ni jednog jedinog dana, nego ti je aspiracija radjena vec 11 og dana sto je 3 dana ranije u odnosu na racunicu za ciklus od 28 dana koja se uzima kao mustra za racunanje trudnoce od poslednje menstruacije. Kao drugo, taj izraz beba zuri ili kasni je totalno zbunjujuci. Bebe naravno niti zure niti kasne, nego je datiranje izracunato za prosecnu bebu koja je tacno na 50 percentila. Znaci za bebu koja ce posle 40 nedelja biti 51 cm dugacka i 3,5 kg teska. Sve bebe koje su rodjene kao sitnije "kasne " na ultrazvuku a krupnije "zure" . Znaci bar 80 % beba se ne poklapa na ultrazvuku tacno sa datumom izracunatim po poslednjoj menstruaciji, bilo zato sto ovulacija nije bila tacno 14 og dana ili zato sto nisu prosecne velicine. I to nema nikakve veze sa nekakvim poremecajima. I ako cemo da teramo mak na konac, iako bebe sa Down sindromom ne odstupaju mnogo od proseka, pre su nesto manje nego bebe sa normalnim kariotipom. Puno te pozdravljam i uopste nemoj da se nerviras. Sve je u najboljem redu.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 705
25.6.2014 21:45:43   
sansa
Ja pila utrogestan zbog ciste a posle nemam pojma sto mi nije ukinula user posted image
Nego verovale ili ne sad se nesto setih ..ja sam drage moje zaboravila kako izgleda imati seksualni zivot posto ga nemam vec mesecima , bukvalno ...a zadnjih mesec dana cak i ne spavamo zajedno jer meni sve smeta ..a sto je cudno nista mi i nedostaje user posted image user posted image ...imate li i vi takvih briga illi je to normalno..mislim dal ce mi se ikad zelja vratiti user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 706
25.6.2014 21:58:10   
vonavoj
Nemamo ni mi seksualni zivot.zabranjen! A nemam ni zelju,valjda je i normalno..zbog brige...a posle necemo mocu od umora...haha!

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 707
25.6.2014 22:11:18   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Zenice,nisam nikad radila UZ vag.sondom, kog precnika je ta sipka i da li boli? user posted image

user posted image sorry ali morala sam da se nasmejem

Reče ti i Sanjalica, a i ja ću da ti dočaram. Nije veći od onoga što ti napravilo tu bebu, a niti boli

user posted image user posted image user posted image znaci nije mi dobro user posted image .
Ipo super za bebanu|!
daco , nadam se da si sada mirnija, bice to sve super!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 708
25.6.2014 22:12:48   
wivern
Ih ja imam zelju vise nego ikad nego mm nesto izbegava. Njega strah cak je i dr pitao da li smemo i nadao se negativnom odgovoru user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 709
25.6.2014 22:13:19   
17 joka
user posted image user posted image user posted image ismejah se i ja za ovu vag. sondu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 710
25.6.2014 22:22:30   
Sanjalica1980
Ipokrisia,Glukice cestitam vam stvarno od srca user posted image

Ja idem sutra, imam tremu. Htela bi blizance a sa druge strane nek' je i jedna bebica samo da mi je dobro i da cujem srculence.
Ja sam sada 7nedelja i 6 dana. Valjda je to ok da se cuje srcana radnja.

I meni je muzic na poslovnom putu tako da ide sestra samnom user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 711
25.6.2014 22:25:15   
daca77
Maslackic, bez nervozeuser posted image
Biohemicarka je pokusavala da mi objasni, ali vidim da ne razume bas odredjivanje gestacijske starosti, ali dobro...sreca te nema vise biohemijskih parametara, inace bih poludela sa njima. A na osnovu parametara, dr je u petak, kada sam bila 15+6dana, pisao da je GA 16+3, tako da je to neslaganje od 4 dana.
Videcu da li cu raditi Nifty...u fazi sam povremenog razmisljanja o tome...hocu sve ovo da zaboravim i da ih neko vreme ne gledam.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 25.6.2014 22:27:05 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 712
25.6.2014 22:26:50   
Ipokrisia
nego pitala me doktorka da li me bole grudi,kao u fazonu verovatno umirem od bolova, a mene bole otprilike svaki drugi dan malo,nista specijalno...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 713
25.6.2014 22:39:01   
Sanjalica1980
Meni su malo otekle i zile se bolje vide user posted image

Mucnine su pocele pre par dana i stomak stalno boli.

Sve je to individualno

Direktna veza do poruke: 714
25.6.2014 22:41:17   
17 joka
Sanjalice, bice sutra sve super sve ce da se vidi i cuje i da dugo pamtis sutrasnj danuser posted image

Ipo, za grudi nebrigaj kod svake zene je drugacijeuser posted image

Direktna veza do poruke: 715
25.6.2014 22:41:27   
Ana13
Ipokrisia,ja ulazim u 6.a jos me grudi ne bole,niti su se povecale.Mada i sad nosim peticu,ne bi valjalo da krenu da rastu.Nemam gde brus da nadjem user posted image

Direktna veza do poruke: 716
25.6.2014 22:43:48   
Sanjalica1980
Joko sta bi ja bez tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 717
25.6.2014 23:00:48   
Ipokrisia
E da sanjalice,bas je cakano jako, vidis malo srce kao neki kruzic kako pulsira user posted image uzivaj sutra!!!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 718
25.6.2014 23:06:16   
glukica
Sanjalice ja sam 7 nedelja i 3 dana, cuce srculence ne brini! :) ipokrisia, pozdrav za tebe sad mozemo malo da uzivamo
I ja sam bila kao na iglama do danas ! :/

Direktna veza do poruke: 719
25.6.2014 23:11:11   
Njica
Pozdrav i bravo za sva srculenca medena, bas sam srecna zbog vas!user posted image
Ja sledece nedelje idem da vadim krv na antitela, nadam se da ce sve proci dobro, i ne mogu da dooooocekam isti dan UZ da vidimo bebu, oduzilo mi se od 14.maja kad smo isli na poslednji, pitacemo i da li je pisonja ili pekmeza.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 720
25.6.2014 23:16:32   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: glukica

Sanjalice ja sam 7 nedelja i 3 dana, cuce srculence ne brini! :) ipokrisia, pozdrav za tebe sad mozemo malo da uzivamo
I ja sam bila kao na iglama do danas ! :/

Sad tek videh tvoj post da si i ti isla danas user posted image bas bas super!user posted image ja se nadam da cu srculence cuti onda sled put user posted image mnogo sam mali beban sad, svega 4.7mm ali tacno odgovara u dan duzini trudnoce sto meni dodje 6+1...

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 721
25.6.2014 23:34:12   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Joko sta bi ja bez tebe user posted image user posted image user posted image

uvek tu za sve user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 722
26.6.2014 7:06:53   
branki*
gde ste trudniceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 723
26.6.2014 7:23:16   
Sanjalica1980
Dobro jutro trudnice user posted image

Ja ustala u 5. Ubi me mucnina user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 724
26.6.2014 8:47:19   
vonavoj
jutro! losa sam spavala,sanjala gluposti,i ustala sva ukocena!
cerku nisam odvela u vrtic,pojavio se sarlah..samo mi to jos fali!

Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here