Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 9:18:14
|
|
|
|
plačljiva
|
HE ,HE promače mi pol nije videla,to ti je kada brzo pišeš...Jedva čekam AC za dve nedelje pa ću saznati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 10:42:57
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Jao ljudi al sam ko na iglama zbog danasnjeg pregleda! hiljadu pitanja mi u glavi, da li je u materici,pa da li je mesak pravilnog oblika, pa da li ce se cuti srculence...uuuuuuuuh
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 10:50:24
|
|
|
|
bubulence
|
... kakav uz da kupis... koji ti preporucuju... . samo opusteno draga, ali zapisi sva pitanja, bez zezanja, tamo kada odes sve ces zaboraviti... jesi uradila jos jednu betu ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 11:19:14
|
|
|
|
Ipokrisia
|
moram neki 4D da uzmem zar si sumnjala da ja vec nisam napisala pitanja? sve uredno i po brojevima zapisano jos pre nekoliko dana, a u posebnoj fascikli svi nalazi sto sam radila lepo po datumima razvrstano! Ma samo vi mene zezajte za beticu, kad vam dodjem samo,nego sad me sludeo danasnji dan, posto osim pregleda ima jos sto stvari danas koje cekaju mene i mm pa pokusavamo da postignemo sve,ali cim se ovo ludilo zavrsi eto mene da vas pojurim sve skupa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 11:21:44
|
|
|
|
bubulence
|
ako uzmes 4D eto mene svaki dan na kaficu kod tebe . sta rece, odakle si ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 11:23:42
|
|
|
|
Ipokrisia
|
moze moze samo dodji da se bepci druze preko UZ!!! Ja iz BG, ti bese NS?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 11:30:07
|
|
|
|
bubulence
|
hihih moozeee, nisam vise iz NS ... sada sam u Odzake sto bi rekli ovi odavde . ali imam sinobus pravo za BG, samo javi kada kupis 4D
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 11:35:25
|
|
|
|
Ipokrisia
|
dogovoreno!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 11:38:52
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Ja sam i danas bljak Cula sam se sa prof.Novakov, koja mi je rekla da nije trebalo da radim Tripl, +uradjen je pogresnom metodom, tj.razlicitom od one kojom je radjen Dabl, pa se ne mogu uporedno gledati i po njoj preostaje AC. Samo mi jos to trebalo u zivotu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 11:50:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipokrisia, srecno danas. Javi nam se cim budes mogla. I mi smo nestrpljive Nisam te pitala jel' to bio fet ili iz stimulisanogi koliko je vraceno ? Jel' mozemo da ocekujemo dve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 11:59:39
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ipokrisia, srecno danas. Javi nam se cim budes mogla. I mi smo nestrpljive Nisam te pitala jel' to bio fet ili iz stimulisanogi koliko je vraceno ? Jel' mozemo da ocekujemo dve Hvala ti puno!! Cim dodjem kuci predvece,javljam!! a za ovo drugo pitanje nisam sigurna da razumem terminologiju u svakom slucaju nije bio VTO, pa ne ocekujem duple niko nam ni u porodici nem blizance, pa su slabe sanse pretpostavljam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 12:00:51
|
|
|
|
bubulence
|
daco . uradi kako mislis da je najbolje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 12:02:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Pa ti si nam prirodna trudnica Bice to sve super. Jedva cekam vesti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 12:03:49
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Dobar dan!!! Ja sam i danas bljak Cula sam se sa prof.Novakov, koja mi je rekla da nije trebalo da radim Tripl, +uradjen je pogresnom metodom, tj.razlicitom od one kojom je radjen Dabl, pa se ne mogu uporedno gledati i po njoj preostaje AC. Samo mi jos to trebalo u zivotu... Daco ali ako Dr kaze da nije ni trebalo da radis triple, i ako nije radjeno na isti nacin, sto ga onda uopste uzima u razmatranje , tj njegov rezultat i trazi AC??
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 12:06:41
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Pa ti si nam prirodna trudnica Bice to sve super. Jedva cekam vesti hvaaala na podrsci!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 12:28:02
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Samo mi jos to trebalo u zivotu... Daco zasto se tako osecas...pa ja sam sama insistirala na AC, jer mi je ona najpouzdanija. I nisam radila nista osim toga, ni double, ni triple. Nije to toliko strasno vise.. A ti i ne moras da je radis, dobar ti je bio double test. Niko ne moze da te natera da radis AC ako ne zelis. Dobar ti je double isla si na ekspertni i to ti je dovoljno. Nemoj previse da te opterecuje to sve, uzasno su zakomplikovali sa svim tim testiranjima. Moja zaova ima troje dece i nije htela da radi nista od analiza, i nisu mogli da je nateraju. Dakle, ako ne zelis AC- nemoj ni da je radis i gotova stvar.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 12:59:14
|
|
|
|
daca77
|
Wivern, nije stvar u tome da li ja hocu ili ne, vec da li je medicinski indikovana AC. Ni u ludilu je ne bih radila samo zbog toga sto je nekom dr tako doslo...do sada sam se obracunavala sa dr bihemicarem u lab.i nisu hteli da priznaju, ali evo bombarduju me mailovima, sto mi je dovoljno da zakljucim da su oni pogresili. Cak mi je u prvom tel.razgovoru rekla da je mozda u pitanju pogresno unet neki parametar...svaka im cast....to mogu samo da kazem. Oni mi racunali 17+0, dr pisao 16+3, a po zadnjoj menstr.15+1 starost trudnoce...okrsaj ce uslediti sa dr popodne, jer mi je dosta njihove gnjavaze i gluposti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 13:11:26
|
|
|
|
wivern
|
Daco znam, tako su i mene zbunjivali sa tim nedeljama. Htela sam reci da ja double nisam radila i ne znam da li bi ac bila indikovana, to je bio moj licni izbor jer sam htela sigurnu procenu rizika. sigurnost ac je 98% i to je ono sto sam ja htela da cujem. a tebi je double bio dobar i ti ne moras na ac, jedino ako sumnjas u double. U gradskoj bolnici u bg-u ako ti je dobar double ne salju nikoga na ac (da ne spominjem da se na institutu za ac lezi u bolnici od 3-5 dana sto je cisto trosenje para od fonda), a mislim da svi ostali namerno rade sve analize da bi uzimali pare od zdravstvenog. Po meni, nemas razloga da se brines, bice to sve kako treba. Oni ti samo dizu paniku zbog njihove gluposti i alavosti.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 13:25:19
|
|
|
|
daca77
|
Znam, wiv...ali, bas su me iznervirali...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 13:38:40
|
|
|
|
sansa
|
Kako ste mi trudnice ja od danas na bolovanju i prestajem da pijem utrogestan tako da sad mogu da ocekujem svakog dana ...sve sam spremila jos samo da stane kisa da operem i kolica i da mi se isusi torba da je spakujem i spremna sam Mada me nesto hvata panika sanjam porodjaj svake noci ..ipak je bolje kad ti je trviput pa ne znas sta te ceka
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 13:49:46
|
|
|
|
vonavoj
|
sansa,jos malo! a sto si pila utrogestan?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 13:53:21
|
|
|
|
branki*
|
jao,bre,daco,samo se zakomplikovalo bezveze kod mene nista novo...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 14:51:57
|
|
|
|
wivern
|
Daco imamo mi jos da gulimo ovu trudnocu, ko zna sta ce nas jos sve stresirati, tako da pokusaj da se sto manje nerviras. Na zalost zdravstvo nam je u uzasnom stanju. Drzi se ...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 16:44:09
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Zenice,nisam nikad radila UZ vag.sondom, kog precnika je ta sipka i da li boli?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 16:55:03
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Ipokrisia, ne brini ,nista ne boli. Po mojoj proceni ima oko 1,5cm u precniku a gurnu ga koliko je potrebno. Da mi se ne zabrines zbog duzine kada ga vidis
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najčešće komplikacije tokom porođaja u SrbijiPorođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?