Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 16:45:44
|
|
|
|
Anoniman
|
paradajz ja punim na grcki nacin, pecem u rerni, unutrasnjost paradajza iskoristim za punjenje, a onda napunim paradajz najnormalnije pirincem i mesom. bude, recimo, 4 paradajza i 10ak paprika.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 17:00:01
|
|
|
|
Verolina
|
Zvuci super.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 17:28:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ja nikad nisam pravila na srpski nacin punjene paprike jer mi padnu teske. ni ne znam kad se pravi na srpski nacin, da li se stavlja persun?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 17:37:17
|
|
|
|
majared
|
Vratila se u sedlo, danas makarone sa sirom. Doduse ostavila babi da ih ispece i gle cuda prpepecene
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 19:08:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam I danas vesto izbegla spremanje tj. kuvanje jela
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 19:13:52
|
|
|
|
Torbica
|
Evo za vecericu decici panirani kolutici lignje iz rerne!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.6.2014 1:46:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Mojima sam danas pržila jaja , nisam stigla ništa da im skuvam...za sutra ću videti
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.6.2014 8:44:15
|
|
|
|
Torbica
|
Danas pileca supica, pile na kilo soli i premisljam se za prilog i desert!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.6.2014 8:53:51
|
|
|
|
branki*
|
za dorucak sendvici od cajne,kuvanih jaja i sira.rucak-pasulj,stavila sad da se kuva.napravicu mancmelou kolac,a za veceru najverovatnije palacinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.6.2014 9:19:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako ste vi vredne. Meni je ostao pasulj od kuce. Samo cu da dodam kobasice. Za dezert cu da napravim mafine.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.6.2014 9:29:39
|
|
|
|
vonavoj
|
vrednice! za rucak spremam NISTA! sama sam i jescu tunjevinu!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.6.2014 10:29:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam za doručak spremala kačamak a za ručak ću još da vidim....a deca obožavaju kačamak,još kad ima i kajmaka e to je onda dobitna kombinacija
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.6.2014 10:39:11
|
|
|
|
NadaR
|
Za rucak cu ispeci pile sa gomilom mladog krompira napolju u pekacu ili cu naloziti vatru za sac . Salata - paradajz+krastavac + luk Slatko - sladoled Kreativnost
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.6.2014 10:40:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ja nam za dorucak kuvam jaja, sunka, cajna, kajmak.. za rucak rostilj, dezert sladoled, a vecera ili rostilj, ili pizza....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.6.2014 0:01:37
|
|
|
|
Leptiric123
|
Zakasneli dorucak - omlet sa tartufima jos kasniji rucak - pljeskavice za mene + tikvice za mm+ pomfrit :-)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.6.2014 12:48:08
|
|
|
|
minnica
|
Domaći crni hleb sa semenkama lana i suncokreta, pileću supu, bareni krompir, paradajz sos i mafine, pola mere sa višnjama, a pola sa komadićima čokolade
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.6.2014 12:52:23
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Za rucak cu ispeci pile sa gomilom mladog krompira napolju u pekacu ili cu naloziti vatru za sac . Salata - paradajz+krastavac + luk Slatko - sladoled Kreativnost Gde ćeš lepše Kod mene domaća supica, uštipci od tikvica, paprike sa sirom, zelena salata, paradajz, krastavci, feta. Sladoled.
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.6.2014 12:54:42 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.6.2014 9:23:20
|
|
|
|
Anoniman
|
zapeceni pasulj (ili kako ovde kazu - gigantes)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.6.2014 9:27:12
|
|
|
|
daca77
|
Domaca pileca supa, zapecena boranija i salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.6.2014 12:11:24
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: ksena zapeceni pasulj (ili kako ovde kazu - gigantes) uf,kako ja to volim! sataras upravo se krcka,obozavam ga.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.6.2014 12:33:06
|
|
|
|
nata11
|
Ako idemo do sela nista jer ce moji spremati rostilja a ukoliko odustanemo spremicu pilecu corbicu.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.6.2014 17:25:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Špagete sa mlevenim mesom i pasiranim paradajzom. Moje dete se "ozderalo"! A, inače, kad jede špagete, obavezno se za stolom igramo Lunje i Maze-ona je Maza , a ja sam Lunja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.6.2014 18:07:16
|
|
|
|
emicaa
|
cufte u sosu od paradajza,uz to pomfrit i salata od kupusa,ja pucam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.6.2014 12:51:29
|
|
|
|
minnica
|
pileći bataci i krilca pečeni u rerni, pire od karfiola, paradajz salata
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.