Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.6.2014 20:26:14
|
|
|
|
nata11
|
kraljevska piletina Juce isprobala svaka preporuka
< Poruku je uredio nata11 -- 10.6.2014 20:27:24 >
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.6.2014 15:12:34
|
|
|
|
minnica
|
Sočivo sa suvim kostima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.6.2014 15:15:30
|
|
|
|
branki*
|
pohovane tikvice,supa i salata,upravo gotovo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.6.2014 15:35:19
|
|
|
|
Verolina
|
Makarone sa sirom i barene kobaje, srpska salata.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.6.2014 16:34:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene neka mućkalica sa mesom, povrćem i pirinčom, ja sam pojela samo salatu (paradajz, krastavci, grčka feta i maslinovo ulje).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.6.2014 17:46:10
|
|
|
|
Trcosava
|
danas je little tortilla boy na meniju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.6.2014 13:16:22
|
|
|
|
Anoniman
|
trco, sta je little tortillia boy? ja zapravo nikad nisam pravila tortilje. elem, fava za ove moje a za mene tunjevina i salata. i pece se kolac :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.6.2014 13:22:03
|
|
|
|
branki*
|
danas opet brzinski,rizoto sa tunjevinom i maslinama i sopska salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 14:43:28
|
|
|
|
Klarita
|
Punjene paprike, prvi put ih pravim valjda ce da budu jestive, moraju!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 14:48:29
|
|
|
|
branki*
|
makarone sa sirom upravo stavila,mnoogo sam umorna,ne mogu nista drugo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 14:49:22
|
|
|
|
New Mom
|
Mlada boranija sa piletinom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 14:50:44
|
|
|
|
Anoniman
|
spanac sa pirincem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 14:52:54
|
|
|
|
milicicak
|
Fasirane snicle od konjskog mesa i keleraba-pomfrit a vceras cu da smuljam i euro-blok kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 16:44:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: ksena trco, sta je little tortillia boy? ja zapravo nikad nisam pravila tortilje. elem, fava za ove moje a za mene tunjevina i salata. i pece se kolac :) ja tako zovem tortilje Same tortilje ('palačinke') ne pravim sama, jer imam utisak da oni nešto ubacuju unutra što im da poseban šmek, dok se greju osetim taj miris. A ja u stvari pravim fajitas (fahitas), to kao zavisi od načina kako ih savijaš. Sad ti mene reci kojo je fava
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 16:59:12
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da u testo za tortilje ide brasno od leblebija, ili sam to pomesala sa necim. ali u svakom slucaju ih ni punila nisam. fava je jedna bljak stvar, ne treba ti to najpoznatija je fava sa santoriniji, zute je boje i serviraju je na nekim mestima kao predjelo, onako je kasasta. a mm se svidja vise zelena fava, to je zapravo suseni grasak, isto se samo raskuva, malo izblendira i pre sluzenja mu se doda malo ulja, crvene paprike i origana. na engleskom je zovu fava beans.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 17:35:34
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Punjene paprike, prvi put ih pravim valjda ce da budu jestive, moraju! Veoma jestive, samo neslane napravila sam i cuveni fil iz Bokine torte, a kupila sam gotove kore, pa cu veceras da ih poprskam mlekom, nabacam visnjicice i filujem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.6.2014 17:39:38
|
|
|
|
Anoniman
|
za dorucak bila pita sa sirom i jogurt za rucak, salata, mladi krompirici, i kobasice i pljeskavice za veceru palacinke, koje cu sada da zabutam, i da stavim u frizider
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.6.2014 8:24:25
|
|
|
|
branki*
|
nemam pojma,dodjoh malo da citam sta ste pravile,mozda mi sine neka ideja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.6.2014 17:16:39
|
|
|
|
minnica
|
Pohovane svinjske šnicle iz rerne i kupus salatu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.6.2014 18:17:33
|
|
|
|
Anoniman
|
rucak mnogo dobra stvar i salata dzezrt galete ili ti bakin kolac vecera Torbicine kukuruzne rolnice, cekaju da se ispeku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.6.2014 19:22:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Pečeno pile i gusto kuvan grašak. Pite sa višnjama i bundevom (donela sveki).
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.6.2014 19:24:12 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.6.2014 20:41:10
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama rucak mnogo dobra stvar i salata dzezrt galete ili ti bakin kolac vecera Torbicine kukuruzne rolnice, cekaju da se ispeku Mmmmmmm, probacu ovih dana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.6.2014 20:58:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarita probaj, neces se pokajati, ja bolju pohovanu piletinu tj. belo pilece nisam jela
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.6.2014 21:07:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Zar to nije klasičan poh? Brašno, jaja+mleko, prezle? Ja tako radim, s''tim što u prezle dodam parmezan, rendanu koricu limuna i sitno seckani vlašac. Bude fantastično.
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.6.2014 21:08:48 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.6.2014 21:20:24
|
|
|
|
minnica
|
I meni je to klasični poh, samo ne mešam jaja sa mlekom. Ja ponekad dodam prezlama susam ili mrvljeni kornfleks. Probala sam i sa parmezanom i to mi se dopalo. Pileće belo obično sečem na trakice jer klinci tako najviše vole, pa jedu prstićima.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.