|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile - 6. deo
5.6.2014 8:51:35   
Torbica
Ja cu jagnjetinu u rerni, mislim da cu je strpati u kesu sa mladim krompiricima.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1201
5.6.2014 8:52:49   
New Mom
Kod nas - punjene tikvice dan tri.user posted image Klinci bojkotuju uveliko, juce nisu hteli da rucaju.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1202
5.6.2014 9:36:51   
Ana13
Musaka sa krompirom za mm, a sa tikvicama za mene user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1203
5.6.2014 10:52:49   
Verolina
Sveki mi putuje u selo, pa da je ispratim sa necim sto najvise "voli"-jagnjetina sa povrcem u zemljanom loncuuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1204
5.6.2014 12:47:49   
Anoniman
ja cu biti divna domacica danas i narucicu piletinu sa rostilja (prelivenu prelivom od limuna i maslinovog ulja i recimo parmezana). ali cu dati sve od sebe da napravim salatu user posted image

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1205
5.6.2014 12:49:02   
Verolina
Bitan je truduser posted image
Ja cu to isto da pravim, samo bez parmezana, plus domaca supa i pire za mog muza.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1206
5.6.2014 12:54:22   
Anoniman
nisam imala vremena uopste danas i necu imati, sad sam malo kod kuce ali moram da spremim sutrasnji cas, a posle ponovo izlazim da obavim nesto u gradu sa sve histericnim detetom.
a i ovo mi se jelo, budimo iskreni. user posted image

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1207
5.6.2014 12:57:05   
Didy
Ništa. I kod mene ručka ima još od prekjuče, a uopšte nisam puno spremila, nego juče niko nije jeo. Dok se ne pojede, ne pravim ništa drugo.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1208
5.6.2014 13:49:10   
bubulence
za mm ima od juce bolonjeze a za mene 2kg mladih krompirica i 3kg svakakve salate user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1209
5.6.2014 13:53:48   
Torbica
Moja jagnjetina je zavrsila u ekspres loncu, sa krompiricima koje sam dodala kad je vec meso bilo mekano

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1210
5.6.2014 13:55:39   
Sosa Mena
Zapecene makarone sa sirom i slaninom. Kaze mm zeno mozes ponovo da se udas user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1211
6.6.2014 8:52:08   
dijana1*
Danas bataci , supa i salata.
Zaboravila sam i krompirice.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 1212
6.6.2014 9:02:59   
Verolina
Danas riblja corba i za mog muza pljeskavica od ribe (posto ne zna da jede recnu ribu a da mu ne zapadne kost), a za mene przeni recni korov koji najvise volimuser posted image ...i krompir salata

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1213
6.6.2014 9:29:30   
Torbica
Vege pljeskavice danas, sa posnim sirom. Krastavac salata i ostalo mi je od srede pasulj corbice.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1214
6.6.2014 9:33:41   
NadaR
Sinoc sam spremila pasulj za danas . Popodne jos salata I smlaticu neki sladoled . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1215
6.6.2014 12:10:16   
branki*
danas nista,posto sam otkrila da mi se mleveno meso pokvarilo,tako da cemo jesti sendvic.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1216
6.6.2014 12:11:37   
bubulence
krmenadlice i mladi krompirici, salata... krem supica od juce

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1217
6.6.2014 12:47:46   
nata11
Juce sam spremila lazanje sa sirom i spanacem i pitala se zasto nespremam cesce user posted image bilo je mljaccc
Za danas svekrva gurnula pile da se pece pa cu smuckati neku salaticu, a za veceru planiram hleb od heljdinog brasna i semenka sa nekim namazom

Direktna veza do poruke: 1218
6.6.2014 12:52:49   
Anoniman
Danas krompirici i bataci iz rerne, neka slaatica, barenu kukuruz secerac i grasak.

A sutra rostilj, malopre sam svasta nesto nakupovala, i rolovane cevapice i raznjice i belo, i batake u maxiju, i jedva cekam sutrauser posted image user posted image

A ne znam sta bih slatko mogla na brzinu da spremimuser posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 1219
6.6.2014 12:57:02   
bubulence
kupis sladoled :D

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1220
6.6.2014 12:58:34   
Anoniman
Kupila upravo 2 paketa box frikom kornetauser posted image

Direktna veza do poruke: 1221
6.6.2014 13:00:37   
Anoniman
punjene paprike i paradajze. i nadam se da ce ispasti jednako ukusno kao prosli put kad me je mm zvao da mi kaze da ne moze da prestane da jede user posted image

Direktna veza do poruke: 1222
6.6.2014 13:08:42   
Anoniman
resila sam , pravim onaj starinski kolac sa visnjama, sada sam ga videla na fbuser posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 1223
6.6.2014 13:10:28   
Verolina

IZVORNA PORUKA: ksena

punjene paprike i paradajze. i nadam se da ce ispasti jednako ukusno kao prosli put kad me je mm zvao da mi kaze da ne moze da prestane da jede user posted image

Patlidzan ili paradajz?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1224
6.6.2014 13:47:01   
Žapkić
Danas ćemo przene mlade krompiriće i kupus salatu za ručak. A kasnije ćemo da pravimo mafine sa čokoladom-T. je izrazila zelju za mafinima baš danas, a ja ih planirala sutra.user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here