Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 11:39:24
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Sladak kupus sa junetinom i neku salatu cu smuljati. danas "nejedes" vodu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 11:41:22
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha...Nisam ni onda, samo sam se isfolirala. Dje ce bestija poput mene samo da srce, valja se nesto "mesno" pojesti Ma ja sam ti na hrono ishrani, pa mi nekad ponestane ideja. Sladak kupus, koji inace mrzim, smem da jedem. Tako da cu ga dodatno zakiseliti i muljaj brajko!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 11:51:24
|
|
|
|
majared
|
MM:"Znas, ja obozavam kako kuvas sve ti je i vise nego ukusno ali treba da se prave jednostavnija jela, predebeli smo. A i isuvise vremena provodis u kuhinji pa nestizes ostalo po kuci da uradis' Ja: Dobro ljubavi, sve si u pravu" Juce smo jeli prepecene svekrvine krmenadle a danas verovatno presoljen paprikas. A ja sve postizavam a posebno da se bavim detetom umesto sto trosim vreme na pravljenje jela sa ljubavlju i trudom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 11:55:01
|
|
|
|
Didy
|
Hahaha, Majo. Kod mene se krčka junetina u lovačkom sosu, napraviću mlince za prilog i mešanu salatu od paradajza, krastavaca i mladog luka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 11:57:16
|
|
|
|
vonavoj
|
corbica i musaka od karfiola! stigla sveki,pa da je malo maltretiram ..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 12:00:46
|
|
|
|
Torbica
|
Ja jos nisam odlucila. Jooj, nesto laganije svakako. Mozda panceroti i karfiol corbica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 12:34:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Kod mene rolovane Karadjordjeve i salata(drugih priloga nema jer je i ovo dovoljno skupo )
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 23:00:58
|
|
|
|
New Mom
|
Punjene tikvice za rucak, brusketi sa paradajzom, belim lukom i mocarelom za veceru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 23:03:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Kod mene rolovane Karadjordjeve i salata(drugih priloga nema jer je i ovo dovoljno skupo ) .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 0:55:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam kao što rekoh za ručak danas imala pasulj, za salatu krastavac a za dezert jagode i šlag
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 9:45:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Spagete bolonjez e evo mi ideje! znaci ovo danas imamo za rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 9:47:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene danas veliko nista. Bas me mrzi da bilo sta pravim. Sutra vec znam. Neko francusko jelo. Od kad sam htela da spremam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 9:48:40
|
|
|
|
Torbica
|
E ja cu danas pasuljce!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 9:52:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam htela ali imam ocajan pasulj. Kuva se pet sati. Moram da nadjem bolji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 9:58:11
|
|
|
|
Torbica
|
Moj se skuva za 40-tak minuta u ekspres loncu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 10:11:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moracu da uzmem ekspres lonac od muzevljevih. I ovako ga ne koriste.nwgo, jel istina da moras sa njim da budes oprezan.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 10:34:32
|
|
|
|
Torbica
|
Kad propisti smanjis vatru, to ako ne uradis, ne garantujem za bezbednost. Salu na stranu, ako se koristi kako treba, bezbedan je kao i bilo sta drugo. Godinama koristim, imam tri komada
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 10:43:59
|
|
|
|
Peace*
|
Musaka sa tikvicama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 11:30:26
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: New Mom brusketi sa paradajzom, belim lukom i mocarelom za veceru. Uh, ovo nisam jela sto godina, a obožavam! Meni je ekspres lonac spas za mnoga jela. Stvarno štedi vreme. Mi danas idemo kod moje mame na knedle sa šljivama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 15:42:54
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam se kao plasila ekspres lonca jer ga moja mama nikad nije koristila, ali ekspres lonac je zakon!!! najbolji kuhinjski izum. u njemu svasta pravim - pasulj, leblebije, supu, govedje meso... mi danas podgrejali jucerasnje, a za sutra ce verovatno biti nesto brzinsko jer mi je osim casa iskrslo jos nesto da odradim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 15:56:14
|
|
|
|
branki*
|
i ja resila da kupim taj ekspres lonac,mnogo ga hvali moja koleginica,sve u njemu kuva,a vidim da ste i vi zadovoljne.danas pire i pastrmka i salata i supa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 20:27:42
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam ponesena pricom o Hrono ishrani juce umesila najukusniji hleba koji sam u zivotu pojela od heljdinog brasna Planirala sam vecu kolicinu da umesim danas da imam za narednih par dana ali sam preumorna pa cu mesanu salatu sa mladim sirom i tost hleb.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.6.2014 20:34:37
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam danas pravila blitvu i pekla kobaje a blitve jos ima pa cu sutra da napravim pitu zver se vec buni ali danas je bilo po njenoj zelji kobaje zao mi da propadne divna sveza blitva bice pita i slus
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 8:25:08
|
|
|
|
vikiveki
|
E ja sam danas opet angažovana van kuće pa ću za ručak na brzinu staviti špagete
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 8:44:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Danas je sveki zaduzena za rucak
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.