Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.5.2014 12:11:46
|
|
|
|
Verolina
|
Ja danas krompir paprikas sa junetinom za muza i zalucenu ljutu papriku , a ja imam hrono rucak. I pravim kiflice sa dzemom za celokupnu obitelj, posto smo kod sveki na jaslama
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.5.2014 16:57:59
|
|
|
|
Žapkić
|
Špagete sa sosom od mlevenog mesa i pasiranog paradajza. Moje dete je jelo, samo sam gledala gde joj sve to staje!!! Inače, to je jedan od omiljenih joj ručkova.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.5.2014 17:12:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Punjene paprike od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.5.2014 17:20:27
|
|
|
|
Klarita
|
Pitu harmoniku Kolac sa plazmom, jagodama i Didy filom Cokoladne mafine koji mi nisu uspeli
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.5.2014 18:03:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Olga, kad mi se jede pravim svaki dan kolače Uhvatio me neki šandrc, pa sam juče pravila moju lavu, a danas koljač sas breskve. mmmmmmmmmm breskveeeee A za ručak je bio suljpa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.5.2014 22:46:40
|
|
|
|
Sandra_n
|
Klarita kakav je to kolac sa plazmom i jagodama? Ajde daj recept
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.5.2014 16:02:18
|
|
|
|
Verolina
|
Domaca supa od koke, djuvec sa pecurkama, sirom, sargarepom i mesom iz supe, zapecen u rerni, pohovano belo meso, mladi krompirici i salata od krastavca i ljute paprike.Sinoc napravila domaci sladoled sa lesnikom i cokoladom. Za mene supa i belo meso na zaru. Malo me ovo opterecuje sto moram na dve strane, ali sve za bebu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.5.2014 16:07:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Kupus sa junetinom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.5.2014 16:07:15
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Sandra_n Klarita kakav je to kolac sa plazmom i jagodama? Ajde daj recept Gde si Klarita davaj nam taj recept za kolač Ja za danas spremam tj spremila sam špagete sa specijalnim sosom koji je mešavina kupovnog sosa i nečeg mog...mlevenog mesa i drugih dodataka
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.5.2014 18:20:47
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene jagnjetina sa krompirom i sargarepom iz pekaca u rerni. Pecene paprike za salatu, sa belim lukom. Mafini sa visnjama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.5.2014 18:24:31
|
|
|
|
bubulence
|
danas supica od juce, i kupovna pica jer smo celo pre podne bili u NS. za veceru se pece proja, mozda vise spanska pita posto sam ubacila malo povrca...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 0:41:56
|
|
|
|
Žapkić
|
Opet špageta. Ostalo dosta sosa od juče, pa sam samo skuvala špagete. Za večeru sam mesila neke pogačice po maminom receptu. Biserka-zaboravila da posolim, pa su bile baš , ali sam meni i Tini mazala pavlaku na njih pa su bile ukusne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 0:47:04
|
|
|
|
bubulence
|
kada zaboravis da posolis testo, premazes kiflice jajima pa onda po tome posolis i bude odlicno... ako se i toga na vreme setis
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 0:49:35
|
|
|
|
Klarita
|
Drobenu tortu A, za kolac sa plazmom i jagodom imate recept na .... ne mogu da nadjem link Umuti se pola margarina sa prah secerom (po ukusu, ne mora strikno 250gr) i doda casa koka kole (najbolje fante, ali sam imala samo koka kolu, pa rekoh, ajde, proci ce) i 300gr mlevene plazme.Od smese razvucete koru, a po zelji je debljina i duzina da ne kazem velicina Odozgo naseckane jagode koloiko vam dusa zeli, a onda fil iz Bokine torte (imate je u receptima)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 0:59:48
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: bubulence kada zaboravis da posolis testo, premazes kiflice jajima pa onda po tome posolis i bude odlicno... ako se i toga na vreme setis Znaš kad sam se setila? Kad sam probala!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 14:53:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za danas spremam neko neobično jelo sa makaronam ,uzela recept od koleginice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 14:56:17
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A, za kolac sa plazmom i jagodom imate recept na .... ne mogu da nadjem link Umuti se pola margarina sa prah secerom (po ukusu, ne mora strikno 250gr) i doda casa koka kole (najbolje fante, ali sam imala samo koka kolu, pa rekoh, ajde, proci ce) i 300gr mlevene plazme.Od smese razvucete koru, a po zelji je debljina i duzina da ne kazem velicina Odozgo naseckane jagode koloiko vam dusa zeli, a onda fil iz Bokine torte (imate je u receptima) Gde je ta Bokina torta,u receptima C Kuhinje ili na forumu u receptima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 15:02:01
|
|
|
|
bubulence
|
imas bas temu "bokina torta" . kod nas danas pileci paprikas i krastavci. i nista vise.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 15:12:03
|
|
|
|
Verolina
|
Pileca bela corba, mladi krompirici, pohovane tikvice, sopska salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 15:12:45
|
|
|
|
dunja RR
|
U C kuhinji BOKINA TORTA IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: Klarita A, za kolac sa plazmom i jagodom imate recept na .... ne mogu da nadjem link Umuti se pola margarina sa prah secerom (po ukusu, ne mora strikno 250gr) i doda casa koka kole (najbolje fante, ali sam imala samo koka kolu, pa rekoh, ajde, proci ce) i 300gr mlevene plazme.Od smese razvucete koru, a po zelji je debljina i duzina da ne kazem velicina Odozgo naseckane jagode koloiko vam dusa zeli, a onda fil iz Bokine torte (imate je u receptima) Gde je ta Bokina torta,u receptima C Kuhinje ili na forumu u receptima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 17:43:02
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Kupus sa junetinom Danas od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.5.2014 23:58:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam pravila onaj recept što mi dala koleginica,ma super je ispao,a sada moram da smišljam šta ću za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 9:03:02
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Kolac sa plazmom, jagodama i Didy filom E, tačno ću umreti od smeha. Pita Didy kakav je to fil.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 9:52:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam planirala belu čorbu i pečenu butkicu od sa krompirićima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 10:43:13
|
|
|
|
Torbica
|
Za dorucak holandske kukuruzne rolnice sa sirom, a za rucak jagnjetina, jos smisljam prilog. Kolace neke sa jagodama, ni to nisam smislila koje.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.