Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 9:05:58
|
|
|
|
vonavoj
|
trco,hormoni ..znam taj osecaj! bice dobre,stavi mrvu vise odozgo! ja pecem pile u rerni!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 9:38:40
|
|
|
|
Trcosava
|
E ispale su odlično i bez ulja uf ljudi moji kako je ono dobroooooo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 9:42:01
|
|
|
|
Torbica
|
Odlicne nego sta, pa u neke lepinjice ide ulje a u neke ne. Ja cu batacice i pire krompir, tako su narucili! I cupcakes.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 10:21:57
|
|
|
|
minnica
|
Moja pileća supica se kuva, biće bareni mladi krompir i paradajz sos, po želji ukućana, a verovatno i ćufte jer mi je ostalo mlevenog mesa od juče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 10:33:15
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Sad sam zamesila neke grčke zemičke, al' se zeznuh i zaboravih da turim ulje (oko 25ml). Valjda će biti sve jedno ok, odozgo se tura malo margarina, pa će valjda dovoljno masno biti. Užasno sam postala zaboravna trco molim recepAt
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 12:01:56
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence trco molim recepAt Turila u C recepte
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 12:10:52
|
|
|
|
Dani.kv
|
Trco ti mi trebas. Ne vezano za recepte. Znas li koliki je deciji dodatak u SLO?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 12:32:36
|
|
|
|
Trcosava
|
šaljem ti pp
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 13:10:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas roštilj kod nas - domaći burgeri, belo meso u marinadi od jogurta i neke kobaje. Grilovane tikvice i mladi krompirići, šopska salata. Ako ostane mesta za dezert - biće sladoled.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 15:43:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Domaca supica ostalo od juce, pileci file iseckan na kockice sa paprikama i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.5.2014 15:45:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas danas na meniju:bela ragu čorba, roštilj...a za dezert salčići
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.5.2014 18:23:41
|
|
|
|
Štetica
|
Zadnja 3 dana mi je sveki bila u elementu da sprema rucak za sve(iznenadila me). A danas su na programu zapecene makarone sa sirom i neka supica iz kesice.Posto sam se probudila sa glavoboljom i mucninom,to mi vrhunac kulinarskih sposobnosti za danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.5.2014 18:54:15
|
|
|
|
Torbica
|
Spagete u improvizovanom sosu! Neki preliv za piletinu sa zacinskim biljem, odlican!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.5.2014 19:04:44
|
|
|
|
New Mom
|
Punjene paprike (by svekijevci) i za veceru ustipci.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.5.2014 19:31:09
|
|
|
|
nata11
|
Pire, rostilj kobasica i krastavac.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 15:00:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću belu čorbu ,krompir pire i roštilj. a za dezert ću da pravim šlag tj. šne sa kupinama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 15:06:11
|
|
|
|
bubulence
|
krem corbica od tikvica i karfiola, pohovan karfiol, mladi krompirici, svakave salate. napravila i onaj kakao kolac da se nadje, mada ga jos nismo ni pipnuli...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 15:23:03
|
|
|
|
Verolina
|
Beli pasulj i zakiseljen luk za mog muza, za mene barena rozbratna sa renom i zalucenom paprikom.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 15:47:09
|
|
|
|
vikiveki
|
E setila sam se mogu na brzaka ispohovati pečene paprike ,to svi vole a brzo se sprema
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 15:50:42
|
|
|
|
Štetica
|
Verka dobro me podseti za luk,imam mladog u basti a imam i sljivovog sirceta. Inace rucak ce da budu neke pljeske koje sveki pravi,a meni nisu nikad tako dobre. Da je iskoristim dok je raspolozena da nam ispunjava zelje,jer retki su to momenti.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 15:53:32
|
|
|
|
Verolina
|
Zakiseljen luk je omiljena salata moga muza Samo ti nama dusice uzivaj. A dok uzivas ti pomalo i vuci
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 15:59:17
|
|
|
|
Štetica
|
Ma napisah vec da tebe mogu samo da sutnem u cenjenu zadnjicu,ima caskom da preletis do prvog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 16:05:12
|
|
|
|
Verolina
|
...ili sutiraj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.5.2014 17:07:28
|
|
|
|
Didy
|
Danas pasulj za dva dana, a od juče ostao nebeski kolač za dezert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.5.2014 0:04:17
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR danas grasak i kobaja e a stvarno svaki drugi dan pravite kolace ? ja pravim dva puta mesecno i onda me mrzi al moram kad su ovi moji dosadni iskreno ne bih imala ideju da pravim dva - tri puta nedeljno kolace a kod mene za desert visnje , pa ko ubere nek jede cu umrem od ovu Olgu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.