Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 19:01:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi smo danas na meniju imali pasulj sa slaninicom i mladi luk....za dezert torta od jagoda
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 19:05:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja sam mislila na giros, ne na tortilje. Mislim da je Torbica postavljala taj recept. I ja sam pravila. Sad ne mogu da nadjem. Mislim da bi se tebi svidelo jelo sa tortiljama. Ukucaj chicken enciladas kuhinjica minjone. Fenomenalno je. ma brdo recepata i za gros i za tortilje... ajde javni ako nadjes. ove su usper ispale... a sada cu da probam da nadjem ovo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 19:11:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Klik Evo Bubi
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 19:18:11
|
|
|
|
milicicak
|
Rizito od paprike i sargarepe sa belim mesom. Bademovo i lesnikovo mleko, i domacu granolu, nisam imala pojma da zitarice mogu da budu tako ukusne
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 19:32:00
|
|
|
|
anci kv
|
projaru od heljde sa blitvom i sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 1:39:27
|
|
|
|
vikiveki
|
e ja sam se danas potrudila i spremila lep ručak,po narudžbini moga muža.Na meniju su bili:spanać i faširane šnicla,a za dezert neki kolač
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 2:03:19
|
|
|
|
Žapkić
|
Danas nisam ništa kuvala. Mama je donela Tini pljeskavice i pire krompir, a ja sam imala ručak od juče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 8:13:14
|
|
|
|
Torbica
|
Juce spagete bolonjeze, danas testo sa krompirom za nas, za decu ostalo spageta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:10:28
|
|
|
|
Didy
|
Hahaha, Torbice, i mi juče imali špagete bolonjeze, pa ostalo danas za decu, oni ih obožavaju. A napraviću još i supicu kao potaž od mlade šargarepe i brokolija, a za mm i mene kineska kuhinja - belo meso u slatko-kiselom sosu i pirinač kao prilog. Planiram i skroz lud kolač od jabuka. A jutros sam napravila riblju paštetu. Danas mi je dan za kuhinju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:13:29
|
|
|
|
bubulence
|
sta mislite da li valja pasulj ako je dva dana stajao u frizideru? kuvala sam u ponedeljak, juce ceo dan nismo bili kod kuce pa je ostao. a danas mi se ne kuva . popodne cu napraviti one americke palacinke, 100-ti put za mesec dana i mozda neku torticu sa jagodama jer imam bas dosta a sigurna sam da ce do sutra vecina propasti...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:14:42
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, može komotno pasulj. Mm ga jako voli, pa ga nekad jede i treći dan ako ostane.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:17:23
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mozda neku torticu sa jagodama jer imam bas dosta a sigurna sam da ce do sutra vecina propasti... Ja neki dan poslagala plazma keks u pravougaonu vatrostalnu činiju, skuvala jedan puding po receptu, izlomila u vruće 50 g čokolade za kuvanje i 50 g maslaca, prelila tako vruće preko plazme, naseckala jagode odgore i preko šlag i bilo je super sutradan, keks se natopio od vrućeg pudinga. Napravila sam za 20 minuta sve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:20:25
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Bubi, može komotno pasulj. Mm ga jako voli, pa ga nekad jede i treći dan ako ostane. odlicno, reci mu da dodje kod nas na rucak ! mmm, zanimljiv receptic za tortu . danas cu praviti nku drugu, sa piskotama jer imam sve sastojke ali bih mogla i ovu isprobati uskoro...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:21:56
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Didy Bubi, može komotno pasulj. Mm ga jako voli, pa ga nekad jede i treći dan ako ostane. odlicno, reci mu da dodje kod nas na rucak ! mmm, zanimljiv receptic za tortu . danas cu praviti nku drugu, sa piskotama jer imam sve sastojke ali bih mogla i ovu isprobati uskoro... Onda dolazimo popodne, mm na pasulj, deca i ja na tortu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:23:15
|
|
|
|
bubulence
|
i eto dogovora! moozeee
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:24:14
|
|
|
|
Didy
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 10:28:25
|
|
|
|
New Mom
|
Punjene tikvice. Obozavam prolece.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 11:54:22
|
|
|
|
vikiveki
|
NM to je odlična ideja,to ću praviti za sutra.Danas ću da pravim pohovanu piletinu i krompir pire,a možda i stavim neku gotovu supicu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 12:04:05
|
|
|
|
minnica
|
Juče gulaš, makarone i kupus salata, danas krmenadle u sosu od senfa i bareni brokoli kao prilog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 12:15:36
|
|
|
|
Olga75
|
kuvam pilecu supu , mislim da cu skuvati sos od visanja sa mesom i dodati malo mladih krompirica jede mi se i zelena salata ali ne ide sa sosom od visanja mada mozda bude isla , videcu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 13:07:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja kuvam juneću čorbicu, pečem svinjski but sa mladim krompirićima i šargarepom, za salatu paradajz sa grčkom fetom, mmm. Dolaze moji pa sam napravila 15minutni kolač kora od keksa, fil od pudinga koji se ne kuva sa malo umućene slatke pavlake, posula neskvikom. Toliko od mene za danas a vala i za sutra.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.5.2014 13:53:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Corbicu od tikvica,mlade krompirice i pohovane tikvice! Crkla sam.. morala sam pojas da stavim..a vise se ne cimam ovoliko..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.5.2014 9:52:53
|
|
|
|
Ljubitelj slatkog
|
Ja danas imam pasulj sa rebarcima. Malo off topic, ali svakom treba malo novaca danas, pa zato poset_ite: Postavljanje ovakvih linkova je zabranjeno!!!
< Poruku je uredio jole82 RR -- 22.5.2014 11:32:18 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.5.2014 10:00:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću danas da stavim pasulj imaću ga za danas i za sutra...danas inače pravim i sok od divljih kupina,obožavam ga
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.5.2014 10:08:13
|
|
|
|
Torbica
|
Mi smo na Slavi danas, ne kuvam!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.