Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 1:13:14
|
|
|
|
Žapkić
|
Pileća supa sa knedlama, pečeno pile i torta sa šlagom i malinama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 8:35:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Izvadila sam meso za musaku..nisam je dugo pravila a obozavamo je
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 8:36:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Anck, moja musaka s mesom je vec u rerni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 14:01:38
|
|
|
|
Olga75
|
meni je ostalo kuvanog mesa iz supe od juce i supe naravno pa pravim zapeceni pilav a supicom ga podlivam , bice super , mislim ne moze da ne bude ko i obicno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 15:44:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca supa od juce,pohovani pileci bataci,peceni mladi krompirici,zelena salata i oblanda sa keksom!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 15:45:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca supa od juce,pohovani pileci bataci,peceni mladi krompirici,zelena salata i oblanda sa keksom!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 15:53:01
|
|
|
|
Ana13
|
Za danas cufte u paradajz sosu,krompir pire,salata i domaci sir Za dezert-tresnje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 15:58:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja na današnjem meniju imam domaću supu od juče, pohovane štapiće od pilećeg belog mesa,krompir pire,sos i za dezert tortu od jagoda.Tortu sam juče pravila i slikala sam je...postaviću je u c Kuhinju samo ako budem imala vremena
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 22:16:11
|
|
|
|
NadaR
|
Slatki kupus sa piletinom. Desert minjon kocke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 12:33:56
|
|
|
|
Lu
|
Moj sin poželio pohane batake, biće i salata od kupusa sa dresingom od jogurta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 12:36:53
|
|
|
|
bubulence
|
imam malo parce junetine pa cu da skuvam supicu, i krompir sa jajima u rerni. krastavac i paradajz salata. desert danas preskacemo, pre 2 dana sam pravila vocnu torticu, smazali smo je pa bi valjalo da malo odmorimo...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 13:00:42
|
|
|
|
Ana13
|
Za danas svinjski gulas sa makaronama,shopska salata,pecena paprika (slatka i ljuta) Za dezert sladoled
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 13:22:11
|
|
|
|
Verolina
|
Raznjici sa pilecim belim mesom i pecurkama, bareni karfiol, prolecna salata. Moj muz ce dobiti i przene mlade krompirice, a ja cu krompir jesti verovatno dogodine
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 13:24:30
|
|
|
|
majared
|
Juce sam se zaklela da danas ne kuvam jer sam pravila musaku za dva dana. I naravno da je nisam spasila od ovih mojih skakavaca, jeli su je i za veceru iako sam tvrdila da nece biti za danas. I takoooo, danas eksperimentisem sa ukucanima - svinske snicle na mesavini sargarepe, pastrnaka i persuna. Ko prezivi pricace
< Poruku je uredio majared -- 14.5.2014 13:26:11 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 11:46:16
|
|
|
|
bubulence
|
krem supa od pecurki (kesica) i probacu po prvi put domaci giros. nasla sam jednostavan prepis za tortilje pa da probam. a u ovom mestu me izludjuje sto sam bila u 3 radnje i nisam nasla ni jedan paradajz ili krastavac!!! a da idem do centra po ovom vremenu bez auta nema smisla...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 12:51:54
|
|
|
|
Verolina
|
Muckalica sa junetinom i rendana sargarepa za salatu za mene, a za mog muza i pilav uz to.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:07:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zapecena boranija sa slaninicom. Bubi ako je recept za giros sa coolinarike bice njami, njami.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:11:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Grasak s mesom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:19:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja se vec danima spremam da pravim Didy-jev recept sa C kuhinje Piletina na mediteranski nacin i danas konacno resila da probam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:27:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Zapecena boranija sa slaninicom. Bubi ako je recept za giros sa coolinarike bice njami, njami. coolinarika ima 531 recept za tortilje pa sam izabrala jedan. a punjenje je pomfrit i belo meso sa senfom, djumbirom i susamom... mm ce doneti paradajzic i krastavce... nadam se da ce biti njami
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:31:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam mislila na giros, ne na tortilje. Mislim da je Torbica postavljala taj recept. I ja sam pravila. Sad ne mogu da nadjem. Mislim da bi se tebi svidelo jelo sa tortiljama. Ukucaj chicken enciladas kuhinjica minjone. Fenomenalno je.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:39:39
|
|
|
|
Trcosava
|
ja moj recopis za tortilje ne menjam. sad nekad će ih pravim (kupih danas little tortilla boy) pa će turim i recopis. danaske će isto turim recopis za krompir sas povrće u rernu (i molim Boga da mi rerna radi tih sat vremena )
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:47:23
|
|
|
|
Olga75
|
sva sreca pa imam zamrznutih mantija pa cu danas to da ispecem na brzinu van sebe sam od ovih poplava
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:49:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
krcka se pileci paprikas a iskreno nisam mislila da cemo imati struje da kuvam jer je u par navrati nestajala, a zmickaju sijalice od jutros non stop. Al izgleda ce biti paprikas prste da polizes (slaba struja pa se polako krcka)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 18:58:55
|
|
|
|
madre
|
corbica od zelja, snicle i slane galete
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?