Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 9:33:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joooj jos uvek razmisljam..... al moram brzo da smisliiimmm....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 9:39:39
|
|
|
|
Torbica
|
Ja imam sarme njam njam njam njam! Obozavam je! Spakovala komsinica od Slave, ziva bila!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 9:44:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Torbice svaka cast kud to spomenu ..ja skrooooz zaboravila da imam rostilja od juce woohoooooo nemoram da kuvam..lalalalalalalalalalallalala....samo supicu i to je to!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 12:02:02
|
|
|
|
Olga75
|
ja imam tarane od juce za mene a za nju sam odledila dve cufte i dodam jos krompir pire nemam inspiracije nikako
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 12:10:24
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Torbice svaka cas_t kud to spomenu ..ja skrooooz zaboravila da imam rostilja od juce woohoooooo nemoram da kuvam..lalalalalalalalalalallalala....samo supicu i to je to! Hehe, bas mi je drago! A da, decica ce jesti spagete, dosta im je sarme u vrticu Mada danas u vrticu imaju paprikas...
< Poruku je uredio Torbica -- 8.5.2014 12:11:04 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 12:30:40
|
|
|
|
vonavoj
|
pravim rucak i za danas i za sutra corbica od mlevenog mesa,i povrce,zlatna mesavina sa mlevenim mesom ..vrlo sam inspirativna..a crkla sam dok sam sve stavila..bem ti zensko!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 20:37:51
|
|
|
|
Torbica
|
Paprikas od teletine sa Seoskim loncem, ekspres lonac!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 20:42:49
|
|
|
|
Olga75
|
pileci paprikas sa valjuscima i zelena salata sutra matori pravi rostilj pa cu morati nesto da skuvam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 20:47:37
|
|
|
|
lesica
|
Oooo pa vi ste sve vredne. Ja sam napravila setnju do mekica. Samo zdrava hrana danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:01:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Pravila ove kiflice za veceru.malo je reci da su fenomenalne
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:05:03
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Pravila ove kiflice za veceru.malo je reci da su fenomenalne Bogme tako i izgledaju, fenomenalno
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:06:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Mekse, i ukusnije pizza kiflice nisam jela, htela sam da ih slikam , ali nestale su brzinom svetlosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:08:58
|
|
|
|
nata11
|
UM opravdano, najlepse su dok su tople
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:11:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Nato da si blize da ti posaljem ove 2 sto prezivese
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:18:00
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Nato da si blize da ti posaljem ove 2 sto prezivese Uf UM pica kiflice su mi oduvek bile omiljene. Kao da sam ih pojela, hvala. Ponudjen ko pocascen :)
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:21:00
|
|
|
|
Torbica
|
UM, moja cera veceras u nekim njenim princeza novinama nasla piknik - sa receptima za kiflice, sendvice i vocnu salatu i navalila da napravimo sutra taj nazovi piknik napolju! Isprobacu ove tvoje!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:25:22
|
|
|
|
bubulence
|
meni je prosla nedelja prosla bez domace supe . bili smo u svadbi a tamo je ne kuvaju . od kada znam za sebe nedeljom MORA da bude domaca supa i dzaba da je skuvam u ponedeljak, nije to to. tako da ne mogu da docekam sutrasnji rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:27:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Torbice, probaj i javljaj utiske!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 11:14:50
|
|
|
|
Torbica
|
Hocu, hocu! Mm danas kuva napolju sač, a ja od jutros gibanicu za doručak i tortu od jagoda... Uz sač ću krastavac salatu, deca je obožavaju!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 11:19:09
|
|
|
|
Olga75
|
stavila sam supicu neka se kuva , matori je zalozio , rostilj ce da bude kad stigne donela mama sveze , naprskane salate , rotkvica i lukac sad se gledam sa ovim receptom za kiflice , mislim da imam sve sem susama , mozda i zakuvam danas a desert jagode
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 15:15:56
|
|
|
|
mama micki
|
Kod nas danas sarmice od zelja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 15:57:55
|
|
|
|
NadaR
|
Bas nista! Dorucak kupio mm dok sam spavala , rucak kod mame , kitcn uglancana I cista
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 18:54:44
|
|
|
|
nata11
|
Dorucak kupila u pekari, za rucak kupila pecene pljeske, spremila sam samo kupus salatu i brzi kolac sa vocem.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 18:59:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Przila sam jajca za Armina i mene
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 19:54:15
|
|
|
|
minnica
|
Nedeljna klasika kod nas - pileća supa, paradajz sos, bareni mladi krompir.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.