Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 9:33:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joooj jos uvek razmisljam..... al moram brzo da smisliiimmm....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 9:39:39
|
|
|
|
Torbica
|
Ja imam sarme njam njam njam njam! Obozavam je! Spakovala komsinica od Slave, ziva bila!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 9:44:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Torbice svaka cast kud to spomenu ..ja skrooooz zaboravila da imam rostilja od juce woohoooooo nemoram da kuvam..lalalalalalalalalalallalala....samo supicu i to je to!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 12:02:02
|
|
|
|
Olga75
|
ja imam tarane od juce za mene a za nju sam odledila dve cufte i dodam jos krompir pire nemam inspiracije nikako
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 12:10:24
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Torbice svaka cas_t kud to spomenu ..ja skrooooz zaboravila da imam rostilja od juce woohoooooo nemoram da kuvam..lalalalalalalalalalallalala....samo supicu i to je to! Hehe, bas mi je drago! A da, decica ce jesti spagete, dosta im je sarme u vrticu Mada danas u vrticu imaju paprikas...
< Poruku je uredio Torbica -- 8.5.2014 12:11:04 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.5.2014 12:30:40
|
|
|
|
vonavoj
|
pravim rucak i za danas i za sutra corbica od mlevenog mesa,i povrce,zlatna mesavina sa mlevenim mesom ..vrlo sam inspirativna..a crkla sam dok sam sve stavila..bem ti zensko!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 20:37:51
|
|
|
|
Torbica
|
Paprikas od teletine sa Seoskim loncem, ekspres lonac!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 20:42:49
|
|
|
|
Olga75
|
pileci paprikas sa valjuscima i zelena salata sutra matori pravi rostilj pa cu morati nesto da skuvam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 20:47:37
|
|
|
|
lesica
|
Oooo pa vi ste sve vredne. Ja sam napravila setnju do mekica. Samo zdrava hrana danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:01:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Pravila ove kiflice za veceru.malo je reci da su fenomenalne
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:05:03
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Pravila ove kiflice za veceru.malo je reci da su fenomenalne Bogme tako i izgledaju, fenomenalno
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:06:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Mekse, i ukusnije pizza kiflice nisam jela, htela sam da ih slikam , ali nestale su brzinom svetlosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:08:58
|
|
|
|
nata11
|
UM opravdano, najlepse su dok su tople
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:11:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Nato da si blize da ti posaljem ove 2 sto prezivese
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:18:00
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Nato da si blize da ti posaljem ove 2 sto prezivese Uf UM pica kiflice su mi oduvek bile omiljene. Kao da sam ih pojela, hvala. Ponudjen ko pocascen :)
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:21:00
|
|
|
|
Torbica
|
UM, moja cera veceras u nekim njenim princeza novinama nasla piknik - sa receptima za kiflice, sendvice i vocnu salatu i navalila da napravimo sutra taj nazovi piknik napolju! Isprobacu ove tvoje!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:25:22
|
|
|
|
bubulence
|
meni je prosla nedelja prosla bez domace supe . bili smo u svadbi a tamo je ne kuvaju . od kada znam za sebe nedeljom MORA da bude domaca supa i dzaba da je skuvam u ponedeljak, nije to to. tako da ne mogu da docekam sutrasnji rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.5.2014 21:27:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Torbice, probaj i javljaj utiske!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 11:14:50
|
|
|
|
Torbica
|
Hocu, hocu! Mm danas kuva napolju sač, a ja od jutros gibanicu za doručak i tortu od jagoda... Uz sač ću krastavac salatu, deca je obožavaju!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 11:19:09
|
|
|
|
Olga75
|
stavila sam supicu neka se kuva , matori je zalozio , rostilj ce da bude kad stigne donela mama sveze , naprskane salate , rotkvica i lukac sad se gledam sa ovim receptom za kiflice , mislim da imam sve sem susama , mozda i zakuvam danas a desert jagode
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 15:15:56
|
|
|
|
mama micki
|
Kod nas danas sarmice od zelja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 15:57:55
|
|
|
|
NadaR
|
Bas nista! Dorucak kupio mm dok sam spavala , rucak kod mame , kitcn uglancana I cista
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 18:54:44
|
|
|
|
nata11
|
Dorucak kupila u pekari, za rucak kupila pecene pljeske, spremila sam samo kupus salatu i brzi kolac sa vocem.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 18:59:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Przila sam jajca za Armina i mene
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.5.2014 19:54:15
|
|
|
|
minnica
|
Nedeljna klasika kod nas - pileća supa, paradajz sos, bareni mladi krompir.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?