Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.5.2014 19:00:59
|
|
|
|
madre
|
mladi krompirici i zelena salata sa mladim lukom danas samo mlado
< Poruku je uredio madre -- 2.5.2014 19:01:26 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.5.2014 21:54:20
|
|
|
|
branki*
|
argentinski cevapi,supa,salata zelena,mesila kiflice sa sirom i sad za veceru slatke makarone sa prezlom i orasima..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.5.2014 11:11:17
|
|
|
|
Olga75
|
danas sam lenja stavila sam cufte u paradajz sosu , bice krompir pire i sinoc sam napravila coca cola kolac ne pamtim kad sam pravila a na neko cudo sam sve sastojke imala u kuci
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.5.2014 11:39:57
|
|
|
|
Verolina
|
Ja spremam slavu i danas supa iz kesice i okrajci od kolaca
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.5.2014 20:33:07
|
|
|
|
lesica
|
Obzirom na to da naredna dva dana L i ja kampujemo po IMD, danas je spremana juneća supa, gulaš, pire krompir, i pride za naredna dva dana pasulj i sladak kupus. I daa, načinjeno je, tj upravo završeno 34 flajke sirupa od zove. Ja sam debil
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.5.2014 20:37:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR I daa, načinjeno je, tj upravo završeno 34 flajke sirupa od zove. Ja sam debil Svaka ti čast
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 9:10:31
|
|
|
|
Torbica
|
Danas corbica od zelja i blitve i pita sa gljivama i posnim sirom. Mozda neki kolacic padne kad vec rerna radi.. Leleee Lesice, svaka cas_t!
< Poruku je uredio Torbica -- 7.5.2014 9:14:44 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 9:40:22
|
|
|
|
Olga75
|
danas cu da pravim taranu nemam inspiracije vise za nista
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 9:44:15
|
|
|
|
mamin mish
|
Kod nas danas pasulj i kupus salata. Zelja mog deteta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 9:49:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mamin mish Kod nas danas pasulj i kupus salata. Zelja mog deteta. kod mene to i juče i danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 9:52:00
|
|
|
|
Klarita
|
Nista Od mame danas pasulj Superm moze recept za krofne koje se peku?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 9:56:43
|
|
|
|
Olga75
|
Klarita , evo KLIK na ovoj strani imas recept za krofne iz rerne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 11:32:39
|
|
|
|
New Mom
|
Piletina sa sampinjonima u pavlaci i mladi krompirici.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 11:57:40
|
|
|
|
minnica
|
mladi kupus sa mesom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 12:07:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spanac sa mesom,kupus sa mesom i dve supice. Sve je mama poslala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 12:27:35
|
|
|
|
tijatija
|
spanac sa mesom sad si me zamislila.... Posebno spanac i meso ili zajedno?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 12:56:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
http://www.coolinarika.com/recept/birjan/ Preko mobilnog kucam, pa ne mogu lepo da kopiram link. Ovo je kosovski specijalitet, a posto smo mi iz metohije moji cesto ovo spremaju. Samo stovje mama isprzila meso i dodala u zemljanu posudy u kome se pekao spanac. Preukusno je. Jos se pomesa posle sa kiselim mlekom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 13:01:36
|
|
|
|
superm
|
Grasak u mleku, cufte, krompir pire. Ako nateram sebe, bice i vanilica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 13:04:30
|
|
|
|
Olga75
|
jao Sanjice sad si me podsetila , to je i moja baka pravila , taj birjan ooo pa ne pamtim kad sam to jela odoh sad da pisem ovo isto u jelima iz detinjstva
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 13:04:42
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Klarita , evo KLIK na ovoj strani imas recept za krofne iz rerne Olga, mucisimas gracijas!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 13:15:24
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 http://www.coolinarika.com/recept/birjan/ Preko mobilnog kucam, pa ne mogu lepo da kopiram link. Ovo je kosovski specijalitet, a posto smo mi iz metohije moji cesto ovo spremaju. Samo stovje mama isprzila meso i dodala u zemljanu posudy u kome se pekao spanac. Preukusno je. Jos se pomesa posle sa kiselim mlekom. Sanjice, sad si me podsetila na moju baku niko nije pravio birjan kao ona... mama ga spremi za tatu ponekad ali nije to to... i ne znam da li tvoji prave zebze moja baka je bila majstor za to, ja nikako da se nateram da probam da ga napravim... izvinite za off
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 13:34:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas cu da pitam mamu. Nazalost baku ne mogu da pitam, jer je pre dve nedelje umrla. Fenomrnalno je kuvala. Idem u temu jela iz detinjstva.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 15:07:25
|
|
|
|
Klarita
|
Superm mi javila na pp. Olgice, nije isti recipos...sad cu u temi krofne da ostavim link,a molim moderatore da izbrisu ako nije po pravilima ili urede, kako god. (Streberski, a? Ili uvlakatorski? )
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 15:43:40
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 http://www.coolinarika.com/recept/birjan/ Preko mobilnog kucam, pa ne mogu lepo da kopiram link. Ovo je kosovski specijalitet, a posto smo mi iz metohije moji cesto ovo spremaju. Samo stovje mama isprzila meso i dodala u zemljanu posudy u kome se pekao spanac. Preukusno je. Jos se pomesa posle sa kiselim mlekom. to pravim i ja cesto, mi smo veliki ljubitelji zelenisa (blitva, rastan, spanac i koprive) Ja sam mislila da je neka fora sa mesom i spanacem ( zajedno) ako ima neka zenica recept mogla bi ubaciti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.5.2014 19:03:22
|
|
|
|
nata11
|
Ja se spremam za vikend da probam ovo > ovde Za veceru omlet sa mladim lukom i paprikom.
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.