Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 18:43:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas ti je svaki dan tako, Una obozava da jede, ali se na njoj to ne vidi cak je i u vrticu fino rucala, i daaaa, po ceo dan bi mogla da jede krem i hleb, tegla nutele od 750g ne moze da nam traje dve nedelje....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 19:03:30
|
|
|
|
superm
|
Pravila sam puzice od testa i slane i slatke. Super su, okacicu recept, ako uspem i sliku.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 21:28:03
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam danas pravila potaž od šargarepe, karfiola i celera s malo belog luka, juneće šnicle dinstane u paradajz sosu i šampinjonima i pire krompir + zelena salata i limunado-orandžada. Svima se baš dopalo, bilo je preukusno, a ostalo je i za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 23:05:46
|
|
|
|
jovicaa
|
ja neku opicenu kombinaciju koja je super ispala. cuspajz od boranije sa crnim lukom, przene pilece cevape i kupus salata!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 23:09:28
|
|
|
|
bubulence
|
kod nas fileti soma, sa povrcem u belom vinu (za E je islo posebno)... cuveni paradajz sa mladim lukom... supicu smo imali od pre 2 dana... veceras pravila palacinke... mislim da ce se mm pretvoriti u palacinku jer pravim bar 3x nedeljno a sto se njega tice moze i cesce...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 23:14:45
|
|
|
|
madre
|
musaku sa zelja i mlevene junetine + kiselo mleko i paradajz sa lukom za salatu.
< Poruku je uredio madre -- 29.4.2014 23:15:06 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 23:17:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mogla bih Teodoru da posaljem na palacinke posto mene to mrzi da pravim. Uglavnom pravi mm. Kod nas je bio spanac i mladi krompirici.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 23:21:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mogla bih Teodoru da posaljem na palacinke posto mene to mrzi da pravim. Uglavnom pravi mm. Kod nas je bio spanac i mladi krompirici. salji je, da pravi Emi drustvo :D . ja inace jedem sve zivo ali palacinke ne mogu ocima da vidim, osim onih zalivanih... madre, hvala za ideju za sutrasnji rucak, imam zelje u zamrzivacu pa da ga iskoristim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 0:49:38
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama tegla nutele od 750g ne moze da nam traje dve nedelje.... u mojoj kuci dva dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 8:21:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhhahhahaha IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: Unina mama tegla nutele od 750g ne moze da nam traje dve nedelje.... u mojoj kuci dva dana dobri ste! Ja ne volim nutelu, mislim nije ista za nase trziste, ne moze da pridje onoj koju sam probala u Nemackoj i Grckoj, e ta tegla kod mene ne bi trajala 2 sata.... Do sada sam volela samo eurro krem , ali su se nesto iskvarili, onda sam u ideii nasla cipiripi nugat predobar je
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 10:32:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Pire krompir i belo meso.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 11:33:40
|
|
|
|
nata11
|
Cipiripi su izmenili sada je super. Ja juce videla od Verke pa kuvala sarme u vin lisu ali nisu bas nesto ispale. Danas cu samo grcku salatu i dvopek .
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 13:26:39
|
|
|
|
Klarita
|
Ja svracam da vidm ko sta pravi,a jedino da se upisujem svaki dan iznova sa jedno veliko NISTA I tako od kad sam se porodila! Majka skuva svaki drugi dan, pa nam donese, a sledecih par dana radice restoran
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 13:41:13
|
|
|
|
NadaR
|
Za mm I M pasulj od juce jer su ludi za njim . Sebi cu ispeci piletinu I salaticu .
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 14:10:01
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: madre musaku sa zelja i mlevene junetine + kiselo mleko i paradajz sa lukom za salatu. Ja cu sutra da prepisem ovo Danas smo kod muzevljevih (jer se svekrva priprema psihicki za spremanje jedne vrste kolaca za Djurdjevdan, te iz tog razloga ne moze nista da kuva, a ja sam uz sve to diskretno optuzena kako ce mi se ubudjati glineni lonac. Ha ha ha...I tako Janko+Marko daju Verku kao kuvaricu )pa sam nabacala u zemljani lonac jagnjetinu, krompir, praziluk,celer i sargarepu. Krcka se vec tri sata. Jos satak. Mnogo sam gladna.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 15:35:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Mame treba mi recept za proju koju mogu peci u tepsiji,treba mi za Djurdjevdan i dal je secem vrucu ili hladnu?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 15:37:50
|
|
|
|
New Mom
|
Kod nas danas mladi krompirici i svinjske snicle i paradajz salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 15:47:56
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Mame treba mi recept za proju koju mogu peci u tepsiji,treba mi za Djurdjevdan i dal je secem vrucu ili hladnu? Ja pravim bez recepta, onako odokativno, ali ima tema proja, pa pogledaj. Sačekaj obavezno da se prohladi, pa onda seci.
< Poruku je uredio minnica -- 30.4.2014 15:49:00 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 15:53:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica IZVORNA PORUKA: mimahana Mame treba mi recept za proju koju mogu peci u tepsiji,treba mi za Djurdjevdan i dal je secem vrucu ili hladnu? Ja pravim bez recepta, onako odokativno, ali ima tema proja, pa pogledaj. Sačekaj obavezno da se prohladi, pa onda seci. Hvala draga
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.4.2014 17:20:19
|
|
|
|
Olga75
|
danas sam pravila paradajz corbicu i pekla krompir , imala sam ideju da bude pekarski pa sam skapirala da nemam belog luka pa sam mu dodala jaje i mleko i tako pa zapekla , zver se razbila od klope za desert smo pojele oooogromnu kerelabu obecaal sam i kuglof al to cu kasnije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.5.2014 8:29:20
|
|
|
|
Torbica
|
Danas mm pece rostilj, jupiii! Imam cokoladnog kolaca, sacuvala sam od utorka, juce ga sakrila I naravno peci cu lepinjice, zelena salata, mladi luk, domaci majonez. Moram samo meso da sameljem (elektricna masina) i da napravim cevapcice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.5.2014 8:38:25
|
|
|
|
majared
|
Za dorucak proja i to je verovatno sve od mene za danas. Rucak najverovatnije rostilj
< Poruku je uredio majared -- 1.5.2014 8:40:08 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.5.2014 22:46:57
|
|
|
|
madre
|
pileca dziga, a za salatu kupus sa sargarepom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.5.2014 22:51:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Domaci cevapi, marinirane krmenadle, kobasice, home-made pileci raznjici, mlade rikvice, crni luk, sampinjoni - sve mm pod strejom iza kuce ispekao na rostilju Zeleba salata sa rotkvicama, kupus sa krastavcima, crni i beli mladi luk - by me!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.5.2014 18:02:02
|
|
|
|
superm
|
Krofne zapecene u rerni
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.