Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 21:57:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
da li je neko pravio rizi bizi? Trazi mi Teodora da joj pravim. Jela je u vrticu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.4.2014 12:28:39
|
|
|
|
minnica
|
Ja nikad nisam pravila rizi bizi, tako da pojma nemam. Kod nas danas supa sa griz knedlama, pohovane šnicle, pire krompir, paradajz sos i salata od krastavaca. Kasnije sam im obećala i palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.4.2014 12:43:43
|
|
|
|
nata11
|
Ja mislim da je rizi bizi pirinac, grasak i piletina. Ja danas pokupila sve sto ostalo u zamrszivacu. Na gril tiganju pileci file, pljeskavice, snicle. Prilog barena boranija, kukuruz i brokoli. U relni zapekla krompir, sargarepu i malo luka sa prelivom od persuna i vegete.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.4.2014 13:53:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Rizi bizi je u originalu bez mesa, znači samo pirinač i grašak. Varijacije na temu su sa piletinom ili čak i slaninom, pa i sa ostalim povrćem. Kod nas danas, pošto nam tata seli nameštaj u novi stan ceo dan i nas dve smo same pa ćemo da švrljamo, testo sa prezlom i supica.
< Poruku je uredio lelaigor -- 27.4.2014 13:55:15 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.4.2014 14:00:03
|
|
|
|
bubulence
|
u ideji ima gotov rizi bizi, super je. proprzis luk, ubacis skuvan pirinac, skuvan grasak, zacine i to je to. kod nas danas nedeljna klasika. domaca supica pola pileca pola juneca, mladi krompirici u rerni, pogovana piletina, grasak na gusto, zelena salata i paradajz za gospodjicu jer nece nista drugo za salatu......
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.4.2014 14:00:56
|
|
|
|
jovicaa
|
kod nas grilovane tikvice, pire krompir, supa od juce i batak sa karabatkom pecen na soli... uf sva sam se nadimili.. haos i kupus salata
< Poruku je uredio jovicaa -- 27.4.2014 14:01:11 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.4.2014 14:55:26
|
|
|
|
Verolina
|
Krckaju se cufte u sosu i obaricu neke integralne spagete. Za desert orasnice i bademice iz Knez Mihajlove i lizalica za mog muza
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.4.2014 19:37:34
|
|
|
|
emicaa
|
Danas sam prvi put pravila lazanje,i uz to ružice sa sirom.za dezert čokoladni zeko
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.4.2014 21:13:53
|
|
|
|
Torbica
|
Jutros jopet Leline Americke palacinke, za rucak pileca supica, pile ucelo peceno na soli, mladi krompirici iz rerne, zelena salata. Za desert rolat sa jagodama, okacila sam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.4.2014 11:30:52
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Krckaju se cufte u sosu i obaricu neke integralne spagete. Za desert orasnice i bademice iz Knez Mihajlove i lizalica za mog muza Hihihi blago njemu kod mene danas mama kuva,znači moraću da jedem neku čorbu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.4.2014 12:34:06
|
|
|
|
superm
|
Danas ne kuvam nista, narucicemo hranu iz orijentalnog restorana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.4.2014 12:58:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Pošto mi treba ručak za poneti da ga ponesem unovi stan i da rmbačim, fishburgeri i integralni pirinač.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.4.2014 13:02:14
|
|
|
|
cockic
|
Musaku od krompira i tikvica i zelenu salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.4.2014 13:31:22
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: Verolina Krckaju se cufte u sosu i obaricu neke integralne spagete. Za desert orasnice i bademice iz Knez Mihajlove i lizalica za mog muza Hihihi blago njemu kod mene danas mama kuva,znači moraću da jedem neku čorbu Covek voli lizalice i bombone. Ne volis corbe? Ja ih obozavam Danas, pekarski krompir sa slaninicom, grilovane tikvice i prolecna salata.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 11:10:04
|
|
|
|
Anoniman
|
ne pada mi nikakva povrcka (bez mesa) na pamet, stalno vrtim jedno te isto. dajte ideje za sutra...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 13:22:10
|
|
|
|
lelaigor
|
Opet mi treba portabl ručak, dakle jogurt pita.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 14:32:32
|
|
|
|
Verolina
|
Sarmice od zelja sa kiselim mlekom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 14:41:34
|
|
|
|
Peace*
|
Kod mene rizi bizi znači: pirinač, grašak i šargarepa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 14:43:07
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Sarmice od zelja sa kiselim mlekom. jedno od najomiljenijih jela mmmmm
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 14:45:28
|
|
|
|
minnica
|
Fileti oslića pečeni u rerni i pire od celera, krompira i šargarepe i zelena salata sa mladim lukom. Krčka se i pasulj za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 15:56:40
|
|
|
|
NadaR
|
Danas pasulj sa slaninicom I suvim mesom , zelena salata I kiflice eurokrem/ pekmez .
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 16:10:47
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Verolina Sarmice od zelja sa kiselim mlekom. jedno od najomiljenijih jela mmmmm Dodji na rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 16:23:52
|
|
|
|
World
|
Mladi kupus s mesom, dinstano.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 18:33:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod mene i Une danas na meniju, posto smo same mladi krompirici, rolovan cevap iz maxija, president mladi kajmak, supa , krastavac salata, i dezert kapri torta, a uni krem i hleb
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.4.2014 18:40:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Boga mi vas dve kad ste same imate pravu gozbu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.