Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.4.2014 12:26:05
|
|
|
|
bubulence
|
danas supa od povrca, belo meso sa paprikom i rizom u rerni, paradajz i zelena salata... kolaca imamo jos uvek od Uskrsa...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.4.2014 12:34:12
|
|
|
|
lelaigor
|
E, da ja sam na kolače zaboravila. Pošto smo za Uskrs išli kod moje sestre na ručak, a ona i zet i klinci su prošlo leto u Grčkoj jeli neki kolač koji im se jako svideo, pa sam ja izguglala i našla recept pa sam ga napravila da ih iznenadim. Kolač se zove Sam Tatlisi ili semolina kolač. I divan je! I sit je pa ga je ostalo. Biće za desert!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.4.2014 12:54:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Lela mozes li da postavis recept za taj kolac ?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.4.2014 13:18:54
|
|
|
|
Peace*
|
Mi ćemo narednih 5 dana jesti šunku, jaja, jagnjetinu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.4.2014 13:26:23
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Lela mozes li da postavis recept za taj kolac ? Naravno. Stavljam, čim stignem. IZVORNA PORUKA: Peace* Mi ćemo narednih 5 dana jesti šunku, jaja, jagnjetinu... Jaoj, znam na šta misliš. Šta misliš što ja mećem kuvana jaja u današnje tortilje?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 11:38:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: Unina mama Lela mozes li da postavis recept za taj kolac ? Naravno. Stavljam, čim stignem. IZVORNA PORUKA: Peace* Mi ćemo narednih 5 dana jesti šunku, jaja, jagnjetinu... Jaoj, znam na šta misliš. Šta misliš što ja mećem kuvana jaja u današnje tortilje? Hvala Lela
< Poruku je uredio Unina mama -- 23.4.2014 11:39:38 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 12:16:39
|
|
|
|
Lu
|
Juhica sa pilećim nogicama i iznutricama, pečena piletina i krompirići. Dosadno ali ja sam nakon posta toga poželila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 12:21:11
|
|
|
|
mati
|
Ja se ovde ne oglasavam jer ne spremam toliko. Pecu mi se topli sendvici sa rendanim jajima. Odicno za one (nas) koji narednih par dana jedu jaja, da utrosimo materijal.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 14:10:25
|
|
|
|
mama micki
|
Ja kuvam grašak sa junetinom za dva dana, a imam još četiri sarme u frižideru. I ostalo je torte od juče.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 14:16:22
|
|
|
|
World
|
Imam i ja jos sarme, zivjela sarma! Mozda dodam jos pire uz to ili nesto, vidjecu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 15:29:18
|
|
|
|
minnica
|
ćureća supica, ćufte od tikvice sa heljdinim brašnom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 21:06:05
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Torbice a jel hoces da me usvojis? PLIIIZZZZ Daaaa, Stetice, samo dodji! Vidim da si okrenuta prirodnim stvarima, mislim da bismo se super slozile! Danas gulas sa domacom testeninom, rostilj doduse iz zamrzivaca, mladi luk. Oblande za desert. Za veceru testo sa jajima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 21:28:49
|
|
|
|
jovicaa
|
ja pravila burek sa sirom za veceru, sve sama laganica ovih dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.4.2014 21:31:32
|
|
|
|
Anoniman
|
a ja upravo jedem pizzu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.4.2014 12:41:20
|
|
|
|
Lu
|
Seljački lonac. Jel vi gulite kobasice kad ih kuhate?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.4.2014 13:56:54
|
|
|
|
superm
|
Juneci gulas sa krompir pireom, domaca supa. Slatkis jos nije gotov, mislim da cu praviti crno- bele puz ice od testa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.4.2014 14:20:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Kuvana piletina, varivo od šargarepe i pire krompir. Muči me žuč, pa moram sve dijetalno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.4.2014 14:24:08
|
|
|
|
vonavoj
|
pasulj! za danas i sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.4.2014 14:27:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Kuvana piletina, varivo od šargarepe i pire krompir. Muči me žuč, pa moram sve dijetalno. jao draga, nema nista gore . kod nas danas pilci bataci sa djumbirom i medom, pohovani pire krompir, zelena salata. imam supice od povrca pa cu i nju ugrejati... imam neki novi prepis za mafine pa cu ga isprobati kasnije
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.4.2014 14:42:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj pasulj! za danas i sutra Smiiljka isto, za veceru planiram pitu sa mesom, a za dezert ostala seherezada od uskrsa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 14:52:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Danas, pošto nam je godišnjica braka, pravim supicu, punjene palačinke sa mesom, pire krompir, malo mladog luka i zelene salate! I za desert verovatno puding.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 15:15:25
|
|
|
|
Didy
|
Kod nas danas pileća domaća supica, paradajz sos (deca ga vole s kuvanim mesom i povrćem iz supe, pa zbog njih), piletina u lovačkom sosu s mlincima i zelena salata. Očekujemo tatu da se vrati sa službenog puta, a ovo je prvi normalan ručak otkako je otišao pre pet dana.
< Poruku je uredio Didy -- 25.4.2014 15:23:24 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 15:42:28
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene pileci bataci sa graskom iz rerne, prvi put sam tako pravila, kolac od jabuka i pudinga, okacicu oba kad stignem.
< Poruku je uredio Torbica -- 25.4.2014 15:43:02 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 16:06:13
|
|
|
|
Verolina
|
Riblja corba, pekarski krompir, dagnje u paradajz sosu za mene i skusa za mog muza, zelena salata sa mladim belim lukom i limunom, medeno srce.
< Poruku je uredio Verolina -- 25.4.2014 16:15:33 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 16:17:14
|
|
|
|
minnica
|
Spanać, svinjski file punjen kobasicom pečen u rerni sa mladim krompirom i paradajz salata. Deserta nema do daljnjeg!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
jogaDJURICIda li ste u toku trudnoce isle na jogu ili neku dugu aktivnost?da (
18%)
ne (
82%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!